Jobbet og Gud. Således blev himlen og jorden og hele himlens hær fuldendt. På den syvende dag var Gud færdig med det arbejde, han havde udført, og på.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Advertisements

Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Nøgler til menighedens vækst
Håbets folk. Møde Jesus igen for første gang Er vi tro mod dét, han var tro imod? Prædiker vi det evangelium, han prædikede? Lever vi evangeliet, som.
Å.
”Religion er opium til folket”
En menighed, der søger enhed
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
Tid til ”jordbunds- undersøgelse”
De 5 B’er Brødrene Bønnerne Bibelen Brødet Badet
Livets Ord September 2015 "Du skal elske din næste som dig selv" (Mark 12, 31).
Nikodemus´ hjørne 1. maj Joh 3:1-8 Der var et menneske, en af farisæerne, ved navn Nikodemus, medlem af jødernes råd. Han kom til Jesus om natten.
Skabelsesberetningen – forstået ud fra Bibelens teologiske ramme Louis Nielsen.
Den lamme mand ved Bethesdas dam. Derefter var det en af jødernes fester, og Jesus drog op til Jerusalem. Ved Fåreporten i Jerusalem er der en dam, som.
Kan en kærlig Gud dømme mennesker? Gud er kærlighed. Det står selv i Bibelen. Han elsker hele verden, altså alle mennesker. Hvorfor i al verden har han.
241 – Du skabte os, Herre 1, S1 Du skabte os, Herre, til frihed og leg, til i ansvar og tillid at følge din vej, din jord skulle dyrkes, dit værk have.
Lovet være du, Jesus Krist 1, S1 Lovet være du, Jesus Krist! at du menneske vorden est, født af en jomfru ren og skær, gladelig hilst af Himlens hær! O,
523 – Din kraft, Guds menighed 1, S1 Din kraft, Guds menighed – dit hjerte og din glæde, er troens hem’lighed at Kristus er til stede: Bag bøn og salmesang,
Livets Ord Januar 2016 Kommentar af Fabio Ciardi (OMI)
Du blev skabt til at tjene Gud Det målrettede liv 5. del.
482 – Guds kirkes kraft og udspring 1, S1 Guds kirkes kraft og udspring er Herren Jesus Krist. Vi er hans nye skabning ved vand og ordets kraft, for han.
Komme dit rige iblandt os
218_Mindes vi en fuldtro ven 1, S1 Mindes vi en fuldtro ven i det fjerne alle dage, ønskede, han snart igen vende må med fryd tilbage; Frelser, i din menighed,
1. Mos 1:1-2 I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Jorden var dengang tomhed og øde, der var mørke over urdybet, og Guds ånd svævede over vandene.
Drømmegiveren? Har du haft besøg af…. Drømmen… Alle… alle har en drøm Måske kan du ikke beskrive den Måske har du glemt den Måske tror du ikke længere.
232_Gud, efter dig jeg længes 1, S1 Gud, efter dig jeg længes, når jeg af synden trænges, til dig står al min lid; jeg på dit ord, o Fader, på nåden mig.
768_Endnu et år oprinder 1, S1 Endnu et år oprinder velsignet nyt for mig! O, Jesus, lad det blive et år i pagt med dig!
211 – Rejs op dit hoved 1, S1 Rejs op dit hoved, al kristenhed! opløft dit øje, slå ej det ned! i Himlen du har hjemme; dér er dit hjerte, dér er din skat,
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
LIVETS ORD November 2016 “Alt formår jeg i ham, der giver mig kraft” (Fil 4,13)
Kristen identitet i arbejdslivet
Hvordan skal vi leve som kristne i hverdagen
S1.
Prædiken Ånd og kød.
Livets Ord Marts 2017.
Det involverende fællesskab
010_Oh store Gud vi love dig 1, S1
357_Hvilken ven vi har i Jesus 1, S1
829_Kærlighed, som ej har lige 1, S1
012 – Du store Gud, vor Fader god 1, S1
Min Gud, at være her! At se din herlighed;
067 – Hvad mener i om Kristus 1, S1
Livets Ord November 2017.
Lys i verden Hånden på hjertet (3).
Gud, du mig ser Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Sangen i mit hjerte Er en tak for korset Gud At du tog mig ind til Dig
Fra din himmel Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen.
Min kære fader i himlen Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Hvem er Jesus og hvad har han gjort
Livets Ord “Tag med sagtmodighed imod det ord, som er indplantet i jer, og som kan frelse jeres sjæle” September 2018.
Vi udfordres til at leve i opstandelsens frihed
Tros-lounge KIRKE FOR KONFIRMANDER.
Livets Ord Maj 2018.
Når sol går ned Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen.
Til en velsignelse Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen.
280 – Herre jeg vil gerne takke 1, S1
Han vil ud og møde sin Gud
Hvad er meningen med dit liv?
Hab.2.1-2: v1 Jeg vil stå på min post, jeg vil stille mig på vagt og spejde for at se, hvad han vil sige til mig, hvad jeg får som svar på min klage. v2.
«Livets Ord» Februar 2019.
Hvilken rolle vil du spille i Guds historie?
Hab.2.1-2: v1 Jeg vil stå på min post, jeg vil stille mig på vagt og spejde for at se, hvad han vil sige til mig, hvad jeg får som svar på min klage. v2.
422 – Kærlighed helt uden lige 1, S1
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
LIVETS ORD Marts 2019.
En livsstil som en bedre ven
384 - Lev for Jesus! Det er livet 1, S1
Livets Ord Juni 2019 “I skal få kraft, når Helligånden kommer over jer, og I skal være mine vidner.” Ap. G. 1, 8.
Foran tronen står jeg nu
855_Du store, du stærke, du vældige Gud 1, S1
Præsentationens transcript:

Jobbet og Gud

Således blev himlen og jorden og hele himlens hær fuldendt. På den syvende dag var Gud færdig med det arbejde, han havde udført, og på den syvende dag hvilede han efter alt det arbejde, han havde udført. Gud velsignede den syvende dag og helligede den, for på den dag hvilede han efter alt det arbejde, han havde udført, da han skabte. 1 mos. 2

Familie venner

Kirke

Familie venner Kirke Job

Familie venner Kirke Job OP INDUD

Arbejdet er der du spenderer det meste af dit vågne liv…. …hvilken rolle skal Gud have i dit arbejde?

Min egen vandring

Vi må tage del i verden og gøre den til et bedre sted… … og svaret er den lokale kirke og dens virke

Hvad er det egentligt vi tror om arbejdet?

Måden at tjene Gud på jobbet er a)at fremme socialt arbejde og lighed i verden b)personligt at evangelisere for dine kollegaer. c)blot at gøre kompetent godt arbejde. d)at skabe skønhed. e)at arbejde ud fra en kristen motivation om at give Gud ære. f)at arbejde med et taknemmeligt, glad og jesus-forandret hjerte igennem alle opture og nedture. g)at gøre hvad end der giver dig den største glæde og passion. h)at lave så mange penge som muligt, så du kan være så generøs som muligt. i)at minimere behovet for “sekulært” arbejde, så du kan involvere dig mere i kirkens arbejde.

Hvad siger bibelen?

Således blev himlen og jorden og hele himlens hær fuldendt. På den syvende dag var Gud færdig med det arbejde, han havde udført, og på den syvende dag hvilede han efter alt det arbejde, han havde udført. Gud velsignede den syvende dag og helligede den, for på den dag hvilede han efter alt det arbejde, han havde udført, da han skabte. 1 mos. 2

Gud Herren tog mennesket og satte ham i Edens have, for at han skulle dyrke og vogte den. 1 mos 2

Men Jesus sagde til dem: »Min fader arbejder stadig, og jeg arbejder også.« John 5:17

Hvad er den kristne forståelse af arbejde? [det] er at arbejde er ikke, primært, noget man gør for at leve, men det man lever for at gøre. Det er, eller bør være, det fulde udtryk for arbejderens evner… det medium hvor igennem han giver sig selv til Gud. Dorethy sayers

Selvrealisering eller tjeneste

forlade eller forvandle

Familie venner Kirke Job At leve hele dit liv Gud har givet dig …til ære for gud