Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Skolebestyrelses seminar 19/3-2011 Hvad vil vi med denne dag ? Sikre fælles kendskab og accept af vores udgangspunkt Nuværende situation og værdigrundlag.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Skolebestyrelses seminar 19/3-2011 Hvad vil vi med denne dag ? Sikre fælles kendskab og accept af vores udgangspunkt Nuværende situation og værdigrundlag."— Præsentationens transcript:

1 Skolebestyrelses seminar 19/3-2011 Hvad vil vi med denne dag ? Sikre fælles kendskab og accept af vores udgangspunkt Nuværende situation og værdigrundlag Igangværende initiativer og valgt retning Sikre fælles mål Hvad stræber vi efter ? Hvilke fodspor / ændringer vil vi have skabt med vores indsats ? Sikre fælles strategi til at opnå dette Finde frem til de nødvendige aktiviteter og handlinger Få brudt ovenstående ned til konkrete planer for hvordan og hvem der arbejder med de enkelte tiltag så vi får skabt den forandring vi ønsker Sikre rammerne fremover, så vi ikke bliver afsporet af hverdagen

2 Hjemmearbejde før dagen Vi stræber efter at alle deltagere inden denne lørdag har: Værdigrundlag: Læst Østervangsskolens nuværende værdiggrundlag, og reflekteret over dette. Fremsendt forbedrings forslag til den med grønt markerede tekst. Hvad vil jeg opnå ? Reflekteret over spørgsmålet: Hvilke fodspor ønsker jeg at have sat, - hvilke ændringer ønsker jeg at fejrer, når der ses tilbage på mit engagement i skolebestyrelsen

3 Program for dagen 9:00-9:30 Morgenmad og den nødvendige småsnak 9:30-10:10Evt. justere værdigrundlaget med de konkrete forbedringsforslag, så vi, både samlet og hver især, føler et ejerskab af værdigrundlaget og engageret vil arbejde for dette. (Bo) 10:10-10:30Lars forklarer hvor skolen er pt. med hensyn til visioner, besluttede initiativer, undervisningsmetoder, osv… (Lars) 10:30-12:15Vi stræber efter… på kort (2 år) og lang (4 år) sigt. Brainstorm, justering, udvælgelse, prioritering (Christian) 12:15-13:15Frokost 13:15-13:30Reflektions- og inspirations-break. (Christian) 13:30-15:00Hvad vil vi gøre og med hvilke midler/metode ? (Christian) 15:00-16:00Hvilke konkrete aktiviteter skal der til ? Og Hvem ? (Christian) 16:00-16:30 Opsummering & Hvordan beskytter vi fremdriften imod hverdagens hastesager ? (Bo) Undervejs tager vi efter behov pauser til ”frisk luft” og andet.


Download ppt "Skolebestyrelses seminar 19/3-2011 Hvad vil vi med denne dag ? Sikre fælles kendskab og accept af vores udgangspunkt Nuværende situation og værdigrundlag."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google