Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune Skejby DET GODE GRØNNE BYRUM.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune Skejby DET GODE GRØNNE BYRUM."— Præsentationens transcript:

1 NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune Skejby DET GODE GRØNNE BYRUM

2 NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune TidPROGRAM 15:00-15:15Velkomst 15:15-15:30Baggrund, vision og mål for initiativet 15:30-15:45Perspektiver og muligheder i arbejde med grøn udvikling 15:45-16:10Arbejde i mindre grupper: Deltagernes idéer og visioner for det gode grønne byrum i Skejby 16:10-16:20Agro Food Park: Potentialer og muligheder i Skejbys kommende grønne byrum 16:20-16:30Arbejde 2&2: Potentialerne for egen virksomhed i et godt grønt byrum i Skejby 16:30-16:40Slutprodukt 2012 – Grøn Byrumsplan 16:45-16:50Planer og aftaler 16:50-17:00Opsummering og afrunding

3 NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune Skejby DET GODE GRØNNE BYRUM Grupper: Hvilke tanker og idéer har I til udviklingen af et grønt byrum i Skejby? Hvad er det for Jer, der gør et grønt byrum til ’det gode grønne byrum’? OUTPUT: Hver gruppe noterer resultatet af dialogen på flip-over (let læseligt)

4 NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune Skejby DET GODE GRØNNE BYRUM 2&2: Med udgangspunkt i de perspektiver og muligheder, der begynder at tegne sig i det gode grønne byrum… Tal sammen 2&2 om, hvilke potentialer I ser for Jeres respektive virksomheder i et grønt byrum i Skejby? OUTPUT: Egne noter, der tages med hjem og afstemmes med bagland.

5 NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune Skejby DET GODE GRØNNE BYRUM Noter til Kim, baseret på vores samtaler på mødet i går: Baggrund: Hvor kommer idéen fra? Aarhus kommune, rundt ved virksomhederne, hvor flere har efterlyst… Kommunens egen opmærksomhed på, at området er i kraftig vækst, og at de grønne byrum skal følge med væksten… Vision: Byens mest attraktive grønne byrum… Helhed, sammenhængskraft og fællesskab… Et sted, som lever fordi det matcher brugernes behov og derfor bruges flittigt… Et byrum udviklet (og drevet?) i partnerskaber mellem kommunen og områdets virksomheder… Et udviklingsrum, hvor virksomhederne og kommunen mødes, skaber relationer og innoverer… Rammen: På kort sigte: Grøn byrumsplan første halvår 2012. Visioner og konkrete projektidéer… På langt sigte: Byrumsplanen som drejebog for fondsansøgninger (kommune, forskning, EU og virksomheder) og drejebog for videre udvikling…


Download ppt "NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune Skejby DET GODE GRØNNE BYRUM."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google