Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Motivation, tro og vilje Du får hvad du belønner.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Motivation, tro og vilje Du får hvad du belønner."— Præsentationens transcript:

1 Motivation, tro og vilje Du får hvad du belønner

2 Thomas Pape SPINE.dk Indehaver af SPINE Specialist i at se de faktorer, der skaber resultater og optimal restitution thomas@spine.dk / Tlf.: 2894 5925

3 Forord til bogen Mit håb er at du skaber rammerne for din toppræstation, og nyder glæden ved at nå målet. Husk at fejre de små og store sejre gennem dit studie. Det er dagligdagens små sejre, som skaber de store øjeblikke.

4 Foredrag og pilotprojekter

5 Gode studerende – gode atleter De kunne reflektere (bevidsthed) De kunne ikke lade være (Motivation, tro og vilje) De vidste hvor de ville hen (målet) De vidste hvad de ikke kunne (arbejdskrav)

6 Tro, vilje og motivation

7 Tro flytter bjerge

8 Vilje sidder mellem ørene De evner og har modet til at tage beslutninger. Forudsætning for at udvikle vilje De kan fastholde deres beslutning, uanset hvad der sker. De evner at glæde sig over deres muligheder og resultater. Understøtter proces og mål De bruger den nødvendige tid, psykisk og fysisk energi der skal til. Undertrykker deres umiddelbare behov.

9 Stressrådgiver, fysioterapeut og elitetræner Thomas Pape Ejer af SPINE, Århus www.spine.dk Forfatter til: ”Træn dig til en god eksamen” Hvor vigtigt er målet for mig? Tør du lave om i din plan undervejs? Er dit mål realistisk?

10 Studerende i flow fremover • Personlig udviklingskursus Psykoedukation – bevidsthed Hvordan holder de motivationen, øger troen og træner viljen? • Bede dem om at formulere deres egne mål - Hvad er dit mål ? - Arbejdskrav/kompetence analyse - Beløn engagement, i stedet for at straffe fravær - Kom eller lad være – vi ses til eksamen - Hvad brænder de for, hvornår flow i hverdagen ? - Accept af plan og justeringer undervejs - Hvor er deres fokus i hverdagen – hvad belønner I for?


Download ppt "Motivation, tro og vilje Du får hvad du belønner."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google