Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Elevernes undervisningsmiljø på Knabstrup skole 4-6 klasse.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Elevernes undervisningsmiljø på Knabstrup skole 4-6 klasse."— Præsentationens transcript:

1 Elevernes undervisningsmiljø på Knabstrup skole 4-6 klasse

2 Handleplan Diagrammet viser at de fleste elever er glade for at gå i skole. Målet er selvfølgelig at det er100 %,der er glade for at gå i skole. For at få de sidste med, må vi hver især, elever og ansatte, skabe de positive rammer som ligger til grund for lysten til at være på Knabstrup skole. Dvs. tænk ikke kun på dig selv og dit velværd, men også de andres. Besvarelser Nej8 Ja43 Måske2 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

3 Handleplan Den individuelle elevsamtale må i høj grad give eleven mulighed for at udtrykke sig omkring spørgsmålet ”Er du glad for dine lærere?” Således at det sikres at børnenes kritik høres. Besvarelser Nej3 Ja50 Måske0 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

4 Handleplan Over 2/3 svarede at de er trygge i klassen. Ved tryghed skabes lysten og friheden til at lære. Fremtidens arbejde ligger i at få de resterende elever til at føle sig trygge. Eleverne indbyrdes skal lære at acceptere at det er i orden at være anderledes og at det er i orden at svare forkert! Besvarelser Nej13 Ja39 Måske1 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

5 Handleplan En stor del af eleverne har svaret, at de føler sig uden for kammeratskabet. Det kan være et øjebliksbillede efter konflikter. Der skal arbejdes kontinuerligt i klasserne med trivsel, og der skal være minimålinger, der kan opfange det ikke synlige. Det er et indsatsområde i skoleåret 09-10. Besvarelser Nej37 Ja12 Måske4 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

6 Handleplan Alt for mange mener at de snakker grimt til hinanden. Klasserne må indbyrdes snakke om hvilke regler og normer der skal være for klassen. Elevrådet er/bliver også inddraget i denne problematik, hvorefter det vil blive videregivet til klasserne. Besvarelser Nej22 Ja29 Måske2 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

7 Handleplan En del synes at klasselokalet er mindre godt. Én del af forklaringen ligger i at indeklimaet ikke er godt, da der ikke bliver luftet ud jævnligt. Det er en fælles indsats at få luftet ud et par gange om dagen. Besvarelser Godt21 Mindre godt26 Dårligt4 Ikke besvaret2 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

8 Handleplan De elever som har besvaret ”mindre godt” til dette spørgsmål, kan være 3. samt 4. klasserne. Der sættes borde og stole op i gangen ved netop deres klasselokaler. Besvarelser Godt20 Mindre godt26 Dårligt6 Ikke besvaret1 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

9 Handleplan Garderober tømmes til ferierne: jul – påske – sommer – efterårsferie. Derved skabes der mulighed for at kun relevant tøj/ting fylder i garderoben. Besvarelser Godt20 Mindre godt23 Dårligt8 Ikke besvaret2 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

10 Handleplan Der er del, der synes at toiletforholdene er dårlige. Det oplyses at der bliver gjort rent hver dag på toiletterne. Hvis toiletterne skal holdes rene i skoletiden, må eleverne tage ansvar for deres brug af disse rum. Elevrådet vil opslå regler for benyttelse af toiletterne. Besvarelser Godt8 Mindre godt18 Dårligt25 Ikke besvaret2 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

11 Handleplan Der er ikke mange gruppelokaler på skolen. Biblioteket er fælles arbejdsplads. I frikvartererne er alle ude. Besvarelser Godt24 Mindre godt20 Dårligt9 Ikke besvaret1 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

12 Handleplan Legepladsen har været under renovering i længere tid. Juni 2009 opsættes ny legeplads. Besvarelser Godt17 Mindre godt20 Dårligt16 Ikke besvaret0 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

13 Handleplan 4.Klasse får nye skolemøbler i efteråret 2009. Besvarelser Godt25 Mindre godt16 Dårligt11 Ikke besvaret1 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

14 Handleplan Man er i fuld gang med at løse problemerne, der blandt andet skyldes problemer med indstilling af fyret. Besvarelser Godt11 Mindre godt29 Dårligt10 Ikke besvaret3 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

15 Handleplan Lærerne inddrager eleverne i løsningen af problemerne. I skoleåret 09-10 planlægges med fælles indsats/emnedage med fokus på støj. Skolen har fået materialer til brug for anskueliggørelse og undervisning i støjproblemer. Besvarelser Godt11 Mindre godt29 Dårligt10 Ikke besvaret3 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)


Download ppt "Elevernes undervisningsmiljø på Knabstrup skole 4-6 klasse."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google