Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens 10 slides du bør have med /spørgsmål du skal besvare (inspiration Guy Kawasaki) sammen skaber vi i morgen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens 10 slides du bør have med /spørgsmål du skal besvare (inspiration Guy Kawasaki) sammen skaber vi i morgen."— Præsentationens transcript:

1 sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens 10 slides du bør have med /spørgsmål du skal besvare (inspiration Guy Kawasaki) sammen skaber vi i morgen Ansøgningsguide august 2016

2 sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens Titel Skriv din virksomheds navn, dit navn, titel, adresse, mail og telefonnr.

3 sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens Problem/Mulighed Beskriv her hvilket problem I vil løse, eller hvilket nyt uudnyttet potentiale I har en løsning til Brug gerne data, brugerudsagn eller lignende til at beskrive, at det er et reelt problem eller en god mulighed

4 sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens Value proposition Hvilken værdi giver dit produkt/løsning brugere/kunder? Hvad er det unikke i din løsning, der skaber værdi for dem, der skal købe og/eller bruge det? Hvem er dine kunder og brugere?

5 sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens Hvad er magien? Hvad er det, der gør dig produkt/ide ”magisk”? Hvad er det, der gør at I vinder over konkurrenter? Er det jeres team, kompetencer, elementer i produktet, speciel viden eller..? Brug gerne billeder eller diagrammer (til et pitch, tag gerne en prototype med…”hvis et billede siger mere end 1000 ord, så siger en prototype mere end 10.000 ord” citat Glenn Shire)

6 sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens Business Model Hvad er jeres forretningsmodel? Hvordan får I brugerne til at betale? Hvordan sker salg og distribution? Hvordan adskiller jeres forretningsmodel sig fra konkurrenters? Laver i en løsning der er skalerbar, dvs. at den også kan benyttes på flere markeder (fx starte i DK og så udvide ud i verden) eller løsninger kan udvides, eller anvendes af flere brancher end I ser lige nu?

7 sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens Go-to market plan Hvordan får I produktet/løsningen på markedet (uden at gå bankerot undervejs ;-) Vis her gerne step i udvikling og frem til marked og første indtjening fx som en tidsplan, hvor hvert step beskrives

8 sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens Markedet og konkurrentanalyse Hvordan ser markedet ud pt.? Hvordan forventes udviklingen at være fremadrettet? Hvor er jeres forslag i forhold til konkurrenter? Hvad er alternativerne til idéen? – er der nye/andre ting der kan udkonkurrere? En beskrivelse af hvilke fordele forslaget har i forhold til andre løsninger (f.eks. økonomi, nemt at gennemføre, særlig ekspertise I besidder etc.) – eller risici, som projektet skal tage højde for.

9 sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens Teamet Hvem er med i teamet? Og hvad er jeres kompetencer? Hvilke strategiske partnere er med? Er der investorer inde og hvilken rolle har de? Hvilket netværk kan I trække på i forhold til både løsning, men også til kommercialisering?

10 sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens Økonomi Hvordan ser pengeflow ud? Hvilke indtægter forventes hvornår? Hvilke udgifter og investeringer er nødvendige hvornår Lav gerne et 3 års budget og vis nøgletal og milepæle Hvad er det økonomiske potentiale? Hvor meget søger I om i kapital og hvad skal kapitalen anvendes til? Er der allerede ekstern kapital involveret?

11 sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens Opsummering Hvad er status pt., hvad er allerede opnået? Hvordan ser den nærmeste fremtid ud? Hvordan vil I anvende den kapital I søger om?

12 sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens Lidt ekstra Fra VækstCafé 2015 om salg, Ulla Sparre

13 sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens Salg…

14 sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens At pitche NABC Step 1:Hook Få sat scenen – kom godt fra start Step 2:NEED Hvilke væsentlige behov vil I løse? Step 3APPROACH Hvordan ser jeres løsningsforslag ud? Hvordan vil I gøre det? Hvad er jeres kompetencer? Step 4BENEFIT Hvilke fordele/værdi giver denne løsning? Og til hvem? Husk der er ofte flere interessenter Step 5COMPETITION En beskrivelse af hvilke fordele forslaget har i forhold til andre løsninger (f.eks. økonomi, nemt at gennemføre, særlig ekspertise I besidder etc.) – eller risici, som projektet skal tage højde for. Hvad er alternativerne til idéen? Step 6Afrunding Få sluttet godt af med at spille over til kunden/investorer

15 sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens Et godt pitch kræver forberedelse  Hvad er hovedbudskabet?  Hvad er min ”Value proposition”?  Hvad er succeskriteriet?  Hvem er målgruppen?  Hvad er tidsrammen?  Hvad kan jeg blive udfordret på?  Hvilke virkemidler understøtter budskabet bedst?...og video er in, men til en live-præsentation vil folk bare hellere opleve dig!  Træn, træn, træn og reflektér over den feedback, du får


Download ppt "Sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens 10 slides du bør have med /spørgsmål du skal besvare (inspiration Guy Kawasaki) sammen skaber vi i morgen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google