Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentationsskabelon til Forpremiere 26. februar 2013 UDFYLD KONCEPTNAVN.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Præsentationsskabelon til Forpremiere 26. februar 2013 UDFYLD KONCEPTNAVN."— Præsentationens transcript:

1 Præsentationsskabelon til Forpremiere 26. februar 2013 UDFYLD KONCEPTNAVN

2 2 Hjemmeopgave til workshoppen den 26. februar 2013 1. Invitation af medarbejdere og konceptpartnere Hvem er nøglepersonerne, når jeres koncept skal møde virkeligheden? Hvem skal hjælpe jer med at ”levere varen”, så gæsten får en uforglemmelig oplevelse? Tag stilling til spørgsmålene og opfordre alle dine kolleger, som I mener bør deltage, enten til hele workshoppen eller til forpremieren fra kl. 13.00 til 16.00. 2. Konceptpræsentationer til forpremieren Forbered hvordan I vil præsentere koncepterne for de medarbejdere og partnere, som deltager på den kommende workshop. Præsentationen skal være spændende, sælgende, vække nysgerrigheden og give folk lyst til at være medspillere ift. implementering, drift og videreudvikling af koncepterne. 3. Endelige konceptbeskrivelser. Kig i oversigten og i afrapporteringen. Udfyld jeres konceptskabelon og storytellingsark og send til Lisanne senest den 10. februar.

3 3 Konceptpræsentationer for medarbejdere og partnere Udarbejd max. 5 slides om jeres koncept. I kan evt. bruge denne skabelon, men I må meget gerne lave jeres egen. Hver gruppe vil på workhoppen have 5 minutter til at præsentere konceptet og ca. 10 minutter til feedback og spørgsmål fra medarbejderne og partnerne. 1.Hvad går konceptet ud på? (Hvad er idéen? Hvor og hvornår kan oplevelsen bookes? Hvad koster det? Etc.) VÆR KONKRET 2.Hvem er målgruppen og hvilken værdi skaber konceptet for målgruppen? 3.Hvordan kan konceptet styrke turismen på Fyn? 4.Hvilke nøglepersoner skal være med til at sikre, at konceptet bliver en succes? Hvad skal nøglepersonerne gøre for at opnå dette? – HUSK AT DET JO ER DEM I TALER TIL 5.Hvad skal der ske efter lanceringen den 2. april, hvor konceptet er klart til salg? 6.Hvad er salgsmålene for 2013?

4 Husk at være tydelige i jeres præsentation af konceptet. Hvis vi ikke er klare i spyttet, bliver det en svær opgave at sælge konceptet til medarbejdere og partnere! HUSK: Dem I præsenterer for kender IKKE jer og det udviklingsforløb I har være igennem. Tag udgangspunkt i, at I skal kunne forklare jeres koncept, for nogen der er helt udeforstående. Få dem til at blive begejstrede.

5 5 Tidsplanen Her følger den tidsplan som I fik præsenteret på wokshoppen i Vissenbjerg. Datoerne og deadlines er vigtige, hvis vi skal nå, at få alt materiale klar til lanceringen. • Fremsendelse af konceptbeskrivelser og udfyldt storytelling-model senest 10. februar. Begge dokumenter fremsendes til Lisanne på liger@udviklingfyn.dk • Alle grupper modtager forslag til salgs/markedsføringsark fra Udvikling Fyn senest 22. februar • 26. februar workshop med præsentation af koncepterne overfor partnere og medarbejdere samt feedback. Herefter foretages de sidste tilpasninger • Lancering 2. april. Herefter salg og leverance • Test af koncepter i sensommer 2013 • Opfølgning, tilpasning og nye koncepter i efteråret 2013


Download ppt "Præsentationsskabelon til Forpremiere 26. februar 2013 UDFYLD KONCEPTNAVN."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google