Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Du får hvad du belønner Motivation, tro og vilje.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Du får hvad du belønner Motivation, tro og vilje."— Præsentationens transcript:

1 Du får hvad du belønner Motivation, tro og vilje

2 Thomas Pape SPINE.dk Indehaver af SPINE
Specialist i at se de faktorer, der skaber resultater og optimal restitution / Tlf.:

3 Forord til bogen Mit håb er at du skaber rammerne for din toppræstation, og nyder glæden ved at nå målet. Husk at fejre de små og store sejre gennem dit studie. Det er dagligdagens små sejre, som skaber de store øjeblikke.

4 Foredrag og pilotprojekter

5 Gode studerende – gode atleter
De kunne reflektere (bevidsthed) De kunne ikke lade være (Motivation, tro og vilje) De vidste hvor de ville hen (målet) De vidste hvad de ikke kunne (arbejdskrav)

6 Tro, vilje og motivation

7 Tro flytter bjerge

8 Vilje sidder mellem ørene
De evner at glæde sig over deres muligheder og resultater. Understøtter proces og mål De evner og har modet til at tage beslutninger. Forudsætning for at udvikle vilje De bruger den nødvendige tid, psykisk og fysisk energi der skal til. Undertrykker deres umiddelbare behov. De kan fastholde deres beslutning, uanset hvad der sker.

9 Stressrådgiver, fysioterapeut og elitetræner Thomas Pape
Hvor vigtigt er målet for mig? Tør du lave om i din plan undervejs? Er dit mål realistisk? Ejer af SPINE, Århus Forfatter til: ”Træn dig til en god eksamen”

10 Studerende i flow fremover
Personlig udviklingskursus Psykoedukation – bevidsthed Hvordan holder de motivationen, øger troen og træner viljen? Bede dem om at formulere deres egne mål - Hvad er dit mål ? - Arbejdskrav/kompetence analyse - Beløn engagement, i stedet for at straffe fravær - Kom eller lad være – vi ses til eksamen - Hvad brænder de for, hvornår flow i hverdagen ? - Accept af plan og justeringer undervejs - Hvor er deres fokus i hverdagen – hvad belønner I for?


Download ppt "Du får hvad du belønner Motivation, tro og vilje."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google