Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Modellering Modelleringens betydning og Modelleringens 4 principper.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Modellering Modelleringens betydning og Modelleringens 4 principper."— Præsentationens transcript:

1 Modellering Modelleringens betydning og Modelleringens 4 principper

2 Hvad er en model? En simplifikation af virkeligheden! Hvorfor laver vi modeller? For bedre at forstå det system vi udvikler

3 Gennem modellering opnår vi følgende 4 mål: 1) Modeller hælper til at visualisere et system, som det er, eller som vi ønsker det skal blive. 2) Modeller gør det muligt at specificere struktur og adfærd af et system. 3) Modeller giver en skabelon der vejleder under konstruktion af et system. 4) Modeller giver en dokumentation af beslutninger/valg.

4 Modelleringens 4 principper : 1)Valget af hvilke modeller der skal benyttes har en grundlæggende indflydelse på, hvordan et problem skal angribes og hvordan dets løsning vil blive udformet. 2)Enhver model kan beskrives I forskellige abstraktionsniveauer (detaljeringsniveauer) 3)De bedste modeller er relateret til virkeligheden. 4)Ingen model er I sig selv nok. Ethvert ikke-trivielt system er bedst beskrevet gennem et mindre antal modeller der kan bygges og studeres separate, men som er indbyrdes relaterede.


Download ppt "Modellering Modelleringens betydning og Modelleringens 4 principper."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google