Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Flysiktræf Maribo August 2006 Workshop om meteorologi. VejrCheckListen – og lidt om internettets lyksaligheder.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Flysiktræf Maribo August 2006 Workshop om meteorologi. VejrCheckListen – og lidt om internettets lyksaligheder."— Præsentationens transcript:

1 Flysiktræf Maribo August 2006 Workshop om meteorologi. VejrCheckListen – og lidt om internettets lyksaligheder.

2 Hvorfor en vejrcheckliste ? Checklister er populære og fremmer disciplin Checklisten fremmer forståelsen for elementerne og giver rutine Checklisten sætter spot på problemer inden de opstår …flere

3 Dette er et forslag !!! Enhver kan redigere og udbygge… Enhver kan filtrere listen efter eget behov Vi vil bare gerne have feedback… Med Jeres feedback kan vi gøre den færdig til brug og offentliggøre den i passende fora.

4 Idé og struktur : Formålet er at sætte spot på problemstillinger hjemmefra Formålet er at piloten har et passende ”videnbibliotek” til rådighed på sin flyvetur. Formålet er at man erkender at der kan være tændt ”røde lamper”

5 …Og så til listen

6

7 Brug af internet til briefing formål  Husk: De fleste udbydere undsiger sig ethvert ansvar !  Check opdaterings-tidspunkt, måske er noget andet nyere ! Se www.flyvevejr.dk/MO

8 www.yawp.info

9 www.meteoblue.ch

10 www.jeppesen.com


Download ppt "Flysiktræf Maribo August 2006 Workshop om meteorologi. VejrCheckListen – og lidt om internettets lyksaligheder."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google