Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sprogpakken Videre med praksis - fremlæggelse af observationer.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sprogpakken Videre med praksis - fremlæggelse af observationer."— Præsentationens transcript:

1 Sprogpakken Videre med praksis - fremlæggelse af observationer

2 Rundeform En disciplineret fremlæggelsesform, hvor den, der fremlægger, har ordet. Fremlæggelsen består dels af et kort referat af de vigtigste pointer i observationen, dels af de refleksioner observationen afstedkom. De øvrige gruppedeltagere forholder sig til fremlæggelsen og holder egne erfaringer og associationer for sig selv!

3 Teamrefleksion En konstruktiv form for feedback Når gruppen har hørt fremlæggelsen og stillet opklarende spørgsmål, kan gruppens medlemmer indtage forskellige roller som fx: 1.Den der fremhæver det positive i fremlæggelsen 2.Den der fremhæver udviklingsperspektiverne 3.Den der fremhæver det problematiske eller uhensigtsmæssige i fremlæggelsen Formålet med et reflekterende team er at hjælpe den, der fremlægger, til at få øje på muligheder og begrænsninger i forhold til den videre udvikling.

4 Fremlæggelse af observationer Efter fremlæggelse og feed back udvælges det indsatsområde, der skal være omdrejningspunkt for det videre arbejde på kurset og i praksis. Mit indsatsområde skal være:…


Download ppt "Sprogpakken Videre med praksis - fremlæggelse af observationer."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google