Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Her er tre valgmuligheder. 1. Windows brugeren, den starter med en ”Blue Screen of Death” som man kan springe over. 2. Den stinkende bruger, man laver.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Her er tre valgmuligheder. 1. Windows brugeren, den starter med en ”Blue Screen of Death” som man kan springe over. 2. Den stinkende bruger, man laver."— Præsentationens transcript:

1 Her er tre valgmuligheder. 1. Windows brugeren, den starter med en ”Blue Screen of Death” som man kan springe over. 2. Den stinkende bruger, man laver en grøn gas efter sig som dræber zombierne. 3. Mac brugeren, der kommer en masse stjerner ud under en, samtidig løber man hurtigere.

2 I toppen af HUD’en er der livbaren De fem tilgængelige våben. Våbene bliver forstørret når de er i brug. Kasserne der står rundt omkring kan ikke gås igennem, men man kan godt skyde over dem.

3 Zombierne spawner 4 ad gangen fra hver sin side af skærmen. Zombierne skifter automatisk farve på tøjet. Det sker med en funktion hver gang de spawner: Alle våben har en forskellig præcision. Shutgunen har en spredning større spredning (hh%) modsat af sniperen (0%) Det kan ikke vises på et billede, når zombierne dør bliver der brugt en andengradsligning for at lave en realistisk bane for kødet når det bliver slynget op og falder ned.

4


Download ppt "Her er tre valgmuligheder. 1. Windows brugeren, den starter med en ”Blue Screen of Death” som man kan springe over. 2. Den stinkende bruger, man laver."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google