Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Selvevaluering- bestyrelsen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Selvevaluering- bestyrelsen"— Præsentationens transcript:

1 Selvevaluering- bestyrelsen
Baseret på ”Den aktive bestyrelse” side 237 af Lars Bo Hansen og Steen Ernland

2 Formål Med afsæt i de 32 udsagn udarbejdes en selvscore for at italesætte potentielle udviklingsområder i din bestyrelse. Via scoretesten gives et indblik i mulige udviklingsområder, som bestyrelsen kan arbejde med fremadrettet.

3 Selvevalueringen – hvordan?
Via Excelarket laves en selvevaluering på en skala fra 1 til 5. Vurderingen af de enkelte områder kan foretages: I den samlede bestyrelse, hvor bestyrelsen via en dialog scorer sig selv. Individuelt, hvorefter bestyrelsen mødes og sammenligner resultatet. Fordelen er her, at en forskellig score ved det samme udsagn giver anledning til dialog om, hvorfor der er forskellige vurderinger af hvert udsagn. Denne dialog vil give en mere klar forventningsafstemning i bestyrelsen.

4 Aflæsning af selvevalueringen
Vurdering point: Bestyrelsen er velfungerende. point: Bestyrelsen fungerer godt, men har et udviklingspotentiale på udvalgte områder. point: Bestyrelsen fungerer nogenlunde godt, men har plads til adskillige forbedringer. Hav fokus på de områder, hvor I scorer mindre end 3. 76-99 point: Bestyrelsen fungerer mindre godt. Hav fokus på de områder, hvor der IKKE scores 4 eller 5. 32-75 point: Stort forbedringspotentiale. Hav fokus på de områder, hvor der er scoret 1, 2, eller 3.

5 Har vi et forandringsbehov?
Skitsér temaer for jeres fremadrettede forandringsbehov i bestyrelsen.


Download ppt "Selvevaluering- bestyrelsen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google