Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1 psyk. Center chef Martin Nordentoft Rasmussen Sundhedschef

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1 psyk. Center chef Martin Nordentoft Rasmussen Sundhedschef"— Præsentationens transcript:

1

2 1 psyk. Center chef Martin Nordentoft Rasmussen Sundhedschef
Dorthe Holmboe Myndighedsfunktion Camilla Meyer Stabschef ledig Ældrechef Susanne Ormstrup Administration, økonomi og IT, kvalitet og styring Trænings-enheden Benedicte Rostock Sygepleje-gruppen Kirsten Nordenbæk Sundheds- og forebyggel-ses-konsulenter samt projekt-medarbejdere Hjemmepleje Rikke Sørensen Jeanette Buhl-Madsen Aleris Attendo Rehab.center Hedebo Christina Giarbini 4 Plejecentre Maj-Britt Toft Gitte Hansen Marianne M. Jensen Louise Wesselhoff (FC) 15 fysioterapeuter 6 ergoterapeuter 1/2 sygeple- jerske 1 klinisk diætist Sundhedsservice-sekretær 1 psyk.

3 - Vi er én kommune - Vi tager ansvar - Vi er ambitiøse
Værdi basering Greve Kommunes kerneopgave: Greve Kommune skaber sammen med borgere og virksomheder rammer for et atttraktivt og udviklende fællesskab - Vi er én kommune - Vi tager ansvar - Vi er ambitiøse Center for Sundhed og Plejes kerneopgave: Sammen skaber vi en hverdag, hvor borgerne tager ansvar og deltager aktivt for at opnå det bedste liv. Sundhed og Pleje bidrager effektivt med faglighed af høj kvalitet for at understøtte udvikling og sammenhæng. Vi = Borgere, pårørende, politikere, frivillige og Sundhed & Pleje Træningenhedens kerneopgave: At facilitere til og understøtte borgerne i at opfylde egne realistiske målsætninger for udførsel af ønskede aktiviteter LokalMeds kerneopgave: LokalMed’s kerneopgave er at skabe sammenhæng mellem rammer, retning og relationer, der har betydning for Træningsenheden.

4 Opgaver der løses i Træningsenheden
Genoptræning Sundhedsloven§140 Servicelovens § 86 hold individuelt i hjemmene -rehabiliteringspladser - bassin Jobcenter FØP/Flex afklaring Funktionsvurdering Individuelle træningsforløb Commotio Sygedagpenge, kontanthjælp, flexjob afspænding grundtræning udehold bassinhold Rehabilitering Hverdagsrehabilitering Kronikerforløb træning, kostvejledning, psykosocial støtte pårørende grupper Vederlagsfri fysioterapi Borgere med kronisk progressiv lidelse - hold Børn og familie Oral Motorisk Team PPR træningsforløb Medarbejdere Forflytnings-undervisning Konsulentopgaver Sundhedsordning Frivillige/netværk /foreninger Sundhedscafeen (oplæg) Åben træning (pensionister) Uddannelse Fysio- og ergoterapeut-studerende Skolepraktikanter

5 Så dette er en amøbe --- KLIK ----- eller rettere Træningsenheden
Vores amøbe har mange kerner – eller mange kerneopgaver og som nævnt bliver der jo nok flere og flere af slagsen - KLIK og heldigvis også mange hænder og hoveder til at løse dem – hænder og hoveder, som der jo også bliver flere af. KLIK – man kan organisere sig på mange måder, når man skal have amøbens indre liv til at gå op i en helhed. De af jer, der ikke har levet hele jeres professionelle liv her i Træningsenheden, vil nok kunne nikke genkendende til en struktur hvor man i en gruppe har ansvaret for løsning af en bestemt type af opgaver – ”ortopædisk gruppe, medicinsk gruppe, neurologisk gruppe”. Prøv at tænke tilbage på hvordan det fungerede. jeg kan i hvert fald huske fra frederiksberg hospital, at det at de havde travlt i neurologisk gruppe ikke var noget der kom os i ortopædisk gruppe ved. Ord som ”vi” og ”de” var helt almindelige ---- ”vi gør, men de gør det på en helt anden måde”, ”de har mulighed for…, det har ”vi” ikke” . Altså en præcisering af et gruppemæssigt tilhørsforhold --- man lukkede sig om sig selv og man var enten inde eller ude det er jo på den ene side er godt, men på den anden side ekskluderer ”de andre”. Dette er et velkendt fænomen sådan fungerer grupper. Vi har valgt at gøre det på en meget enklere måde . En måde, hvor vi ikke har faste grupper, men derimod mange små teams, der hver især er fokuseret på den enkelte kerneopgave, men hvor det enkelte teammedlem tillige indgår i flere forskellige teams. dette er en måde, der baserer sig på relationer og hvor koordinering og kommunikation er centrale elementer. Det er disse relationer, der for mig at se, er nødvendige og det bærende i hele træningsenheden. det er dette kommunikations og koordinations netværk, der konstituerer vores kultur og som er helt essentielt i vores opgaveløsning. I sådan et komplekst system er der mindst to ting, der skal til for at disse relationer skal kunne bære – det ene er ansvar, det andet er tillid. Ansvar for at løse egne opgaver, som det er aftalt, ansvar for at bidrage til den samlede fælles opgaveløsning men også ansvar for at snakke med kollegaerne, hvis der er noget ved deres opgaveløsning, som du ikke forstår eller hvis der er forhold ved en kollegas opgaveløsning, der har direkte betydning for dine muligheder for at løse dine opgaver sufficient --- men derimod ikke direkte ansvar for hvad kollegaerne rent faktisk gør eller ikke gør. Og for at dette skal fungere skal vi alle have tillid til at kollegaerne opfylder deres ansvar også selv om de gør det på en anden måde end jeg selv ville have gjort det. Og for at ansvar og tillid skal kunne fungere som bærende elementer er tydelig kommunikation helt centralt – og i forhold til dette er mail ikke altid det bedste Tillid, retfærdighed samarbejdsevne Timing og hyppighed Præcision Problemløsning

6 Træningsenhedens profil
I Træningsenheden arbejder vi ambitiøst, professionelt, tværfagligt og med høj faglig kvalitet med fokus på udvikling. Vi arbejder evidensbaseret og søger hele tiden at optimere de enkelte borgerforløb. Forløbet planlægges og justeres løbende i et samarbejde mellem borgeren og medarbejderne. I samarbejdet stræber vi efter at borgeren oplever gennemskuelighed, tydelighed og sammenhæng i forløbet. I Træningsenheden har vi et dynamisk miljø, hvor borgere og medarbejdere har mulighed for at udfordre og inspirere hinanden. Målet er at den enkelte borger opnår viden om og får redskaber til, at kunne opfylde egne realistiske målsætninger for udførsel af ønskede aktiviteter. Samarbejdsrelationer fastholdes og udvikles gennem respektfuld og dynamisk kommunikation, som derved sikrer kvalitet og sammenhæng i borgerforløbene.

7 Træningsenhedens uddannelsesprofil
I Træningsenheden har vi et dynamisk læringsmiljø, hvor studerende anses som en ligeværdig del af Træningsenheden. Vi er i Træningsenheden åbne overfor at lære af de studerende og deres ideer, og ser det som en væsentlig del af udviklingen af arbejdspladsen. I Træningsenheden forventer vi – og bidrager til, at den studerende arbejder ambitiøst, professionelt, tværfagligt og med høj faglig kvalitet med fokus på udvikling. I den kliniske undervisning er der fokus på at de studerende får et helhedsbillede af borgerne og oplever høj kvalitet og sammenhæng i den kliniske undervisning. Dette sker gennem: Inddragelse i det daglige arbejde, herunder medansvar for borgerforløb og kontakt til tværfaglige samarbejdspartnere Stor indflydelse på afvikling af eget klinisk undervisningsforløb. Evidensbaseret praksis der tager udgangspunkt i forløbsstandarder, litteratur, og kollegial sparring. Vejledning og læringsaktiviteter tager udgangspunkt i den enkelte studerendes behov og læringsmål. Undervisning som tager afsæt i relevante emner, set i forhold til de studerende og de borgere de studerende samarbejder med, således at der skabes en kobling mellem teori og praksis. Målet er, at den studerende får erfaring med, i praksis, at udøve, reflektere over og evaluere egne faglige indsatser, og derved opnår størst mulig udvikling og læring. Vi forventer høj grad af aktiv deltagelse fra de studerendes side, idet de studerende har medindflydelse og medansvar for egen læring og for borgerens udbytte af træningen. Samarbejdsrelationer tager udgangspunkt i respektfuld og anerkendende kommunikation. I den kliniske undervisning arbejder den studerende med at udvikle og få indsigt i egen fagidentitet samt rolle i interaktion, kommunikation og samarbejdsformer. Dette udvikles blandt andet i det tværfaglige samarbejde og i de forskelligartede relationer som den studerende indgår i.

8 Ugeplan for alle hold aktiviteter


Download ppt "1 psyk. Center chef Martin Nordentoft Rasmussen Sundhedschef"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google