Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvad er vi blevet kloge på i dag?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvad er vi blevet kloge på i dag?"— Præsentationens transcript:

1 Hvad er vi blevet kloge på i dag?
Henrik Holt Larsen Copenhagen Business School

2 Vi er blevet klogere på…
Videnmedarbejderen som ildsjæl Videnarbejde er suverænt arbejde Kollision mellem profession og rammevilkår, fx krænkelse af faglig stolthed Fra tabu og benægtelse til erkendt problem Konsekvenser af immateriel produktion Indflydelse på egen arbejdssituation Frihed Individualisering Skandinavisk ledelse?

3 Vi er også blevet klogere på…
Paradigmernes parade (TSK) Hvor kommer det fra (stressorer) Videnskabsteoretisk ståsted (fx socialkonstruktivisme) Interessenterne? Hvordan afhjælper man? Profil af videnmedarbejderen Mange har ansvaret (som ”skurke” og ”forebyggere/afhjælpere”)

4 Mange kokke Mig Kolle-ger Lederen SIK/TR HR-funktion Præventivt
Tikkende bombe Klare symp-tomer Manifest (evt. frit fald)

5 Men vi mangler svar på Det viser sig på arbejdet, men hvor stammer det fra (fx singlekulturen) Betydning af samfundsmæssige forandringer Globalisering Amter og kommuner Høj-/lavkonjunktur (jf. Christines projekt) Snæver vs. bred definition Biologisk apparatfejl  grundtræk ved vidensamfund Godt vs. skidt Dødskys  Livets salt (eustress)

6 Og vi mangler også svar på…
Er der et optimalt balancepunkt Selye Motivationsteori (vanskelige, men opnåelige mål motiverer) Andre…? Næste bølge Find den optimale ”bredde” i begrebet Kollektivt problem, men hvem er kollektivet? Måske især netværk af professionelle? Kæmpe imod at stress bliver svaret på de mange spørgsmål, vi ikke formår at analysere Held og lykke med den videre forskning og praksis!

7


Download ppt "Hvad er vi blevet kloge på i dag?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google