Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Den Store Rundrejse i PeruPeru Beach Vacation Rejser til Peru - Rundrejser i Inkaland Oplev det mangfoldige Peru: Fra kyst til bjerge, fra dal til jungle.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Den Store Rundrejse i PeruPeru Beach Vacation Rejser til Peru - Rundrejser i Inkaland Oplev det mangfoldige Peru: Fra kyst til bjerge, fra dal til jungle."— Præsentationens transcript:

1 Den Store Rundrejse i PeruPeru Beach Vacation Rejser til Peru - Rundrejser i Inkaland Oplev det mangfoldige Peru: Fra kyst til bjerge, fra dal til jungle og fra floder til historiske byer. Kondor Rejser tilbyder unikke rejser til Peru til et utal af destinationer rige på kultur, historie, folklore, madkultur og musik.

2 Machu Picchu Rejser Inca Jungle Tour | Kondor Rejser Salkantay Trek, vandring til Machu Picchu

3 Overnat privat hos lokal familie på Titicaca-søen

4 Koricancha – Inkaernes vigtigste tempel Sacsayhuaman – Inkafæstning i bakkerne over Cusco Koricancha og Santo Domingo-klostret. Koricancha, der i inkaernes storhedstid var dækket af guld, er et imponerende bevis på fusionen mellem inka- og spansk kultur, idet ruinerne af inkaernes nok vigtigste soltempel blev brugt som fundament til Santo Domingo kirke og kloster – og guldet blev røvet. Koricancha er derfor et symbol på den vestlige dominans, der herskede i Peru i mange år. Herfra skal vi med bus ud af Cuscos centrum til den meget ikoniske fæstning, Sacsayhuaman. Din guide viser rundt på fæstningsområdet og fortæller om dette fascinerende sted, hvor kæmpestore sten på op til 200 tons er slebet, så de passer sammen ned til mindste detalje.

5 Aktiv Rejse til Peru – Fra Amazonas til Machu Picchu

6 Peru Beach Vacation Start din rejse i Perus hovedstad, Lima. Denne multi-etniske by besidder en stolt kulturarv og tilbyder en lang række seværdigheder, et pulserende kulturliv og fascinerende kolonistilsarkitektur. Som vinder af World Travel Awards’ pris for Bedste Kulinariske Destination for 5. år i træk tilbyder Lima nogle af Sydamerikansk absolut bedste restauranter og spisesteder. Udnyt muligheden og gå på opdagelse i det kulinariske Peru. Vi anbefaler gerne vores favoritsteder!

7 Kontakt Os Adresse : E-mail : Telefon : Websted : København Valbygårdsvej 55, 4TH 2500 Valby +45 50 54 02 04 info@kondorrejser.dk www.kondorrejser.dk


Download ppt "Den Store Rundrejse i PeruPeru Beach Vacation Rejser til Peru - Rundrejser i Inkaland Oplev det mangfoldige Peru: Fra kyst til bjerge, fra dal til jungle."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google