Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En eventyrlig rejse ind i det oprindelige Grønland og en enestående mulighed for at opleve en fangerfamilies fascinerende hverdag. I Menneskenes Land.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En eventyrlig rejse ind i det oprindelige Grønland og en enestående mulighed for at opleve en fangerfamilies fascinerende hverdag. I Menneskenes Land."— Præsentationens transcript:

1

2 En eventyrlig rejse ind i det oprindelige Grønland og en enestående mulighed for at opleve en fangerfamilies fascinerende hverdag. I Menneskenes Land er sandsynligvis det længst væk fra en overfyldte turistdestination, og det tætteste på den traditionelle grønlandske fangerkultur som du nogensinde vil komme. Forvent ingen luksus men derimod dit livs store rejseoplevelse i en verden de færreste kender. I Menneskenes Land er udarbejdet i et samarbejde mellem lokale fangerfamilier i Ammassalik kommune og Destination East Greenland. I fællesskab er famliernes daglige gøremål organiseret til en decideret turpakke med lokaltransport, eget værelse hos en familie, mad, ture og aktiviteter betalt. Du kan også vælge blot at leje et værelse eller en seng, og tilrettelægge din ferie på egen hånd, uanset hvad du vælger, vil et ferieophold i en af vores bygder være en sjælden og fascinerende oplevelse med en række enestående fotomuligheder. ’I Menneskenes Land’ er for de mennesker, der ønsker at opleve landet, folket og kulturen bag turistkulissen. Familierne og hjemmene er godkendt af Destination East Greenland, og i forvejen en del af vores lokale netværk. Vi formidler informationer, bookinger og ophold vederlagsfrit, og det du betaler er hvad familie tjener. Vinter/forår: Isfiskeri, sæljagt og hundeslædekørsel, deltage i familiesammenkomster samt forberedelse traditionel grønlandsk mad. Sommer: Sæljagt og fiskeri, samt en todages telttur med din værtsfamilie til en af områdets mange gode fiskepladser. Destination East Greenland håndterer gratis information om og bookinger af ’I Menneskenes Land’. Kontakt: sama@ammassalik.gl

3 Jeg sidder en lys nat i juni et sted ved Sermilikfjorden, på en sten og lytter til ‘den syngende is’ – som Inuit kalder den knitrende lyd af luftbobler der frigøres i den smeltende is. Foran mig intet andet end den dybe stilhed og et majestætisk sceneri bestående af talløse fjelde, dale, gletsjere og flydende isbjerge i alle størrelser. Himlens varme farver reflekteres i vandet. Nu og da afbrydes stilheden af en enlig fugl, der synger eller fjerne smæld af brækkende isfjelde. Tæt ved siden af mig sidder en gruppe fangere. En hvisker, og de andre lytter intenst, mens de holder øje med vandet. Pludselig dukker en sæl op, og et skud ekkoer fra klippesiderne. Mad til mennesker og hunde. Med et ønske om at opleve det rigtige Grønland kom jeg til Østgrønland for at bo sammen med Inuit i en af Ammassaliks 5 bygder. Her fulgte jeg dem døgnet rundt, på fisketure, muslingeplukning og havde også det privilegium at være på jagt med dem. Jeg legede med børnene og nød mit ophold i fulde drag, og lærte utroligt meget om dagligdagen for Inuit. For disse venlige og beundringsværdige mennesker er tålmodighed og udholdenhed vigtigere end dato og klokkeslæt. Det er naturen, som bestemmer livsrytmen, og fællesskabet betyder alt. Livet er nøjsomt og uden megen luksus. Som den naturligste ting i verden blev jeg inddraget i deres verden, og jeg fik en oprigtig følelse af være en del af fællesskabet. At være med på deres ture – til fods eller i båd – på arbejde eller bare være sammen med dem var fascinerende og bare stort. Jeg rejser hjem taknemlig og beriget med en unik oplevelse – og med et ønske om at komme igen, næste gang måske om vinteren. Simon Gerber, Zürich, Schweiz, August 2008

4 Bygdeferie En ferie i bygd kan skræddersyes efter den enkeltes ønsker og behov. Desuden tages der altid hensyn til vejr og vind som i høj grad indvirker på det daglige liv i bygden. Her kan du læse om forskellige turforslag og priser mv. Kort bygdeferie Onsdag Afhentning i Kulusuk, sejltur til Tiniteqilaaq Aftensmad og en lille tur rundt i bygden Torsdag Sejltur og fiskeri ved Paornakait Fredag Sejltur til Johan Petersens Fjord, og tur til Indlandsisen Lørdag Morgenmad og sejltur til Kulusuk Lang bygdeferie Lørdag Afhentning i Kulusuk, sejltur til Tiniteqilaaq Søndag – fredag Sejlture, fiskeri, vandring, jagt og oplevelser. Programmet for ugen afhænger af vejr, vind og dine ønsker. Lørdag Morgenmad og sejltur til Kulusuk På egen hånd Du har også muligheden for at blive hentet i Kulusuk og sejlet til Tiniteqilaaq, blive indkvarteret hos Paulus og derefter gøre hvad du selv ønsker. Transport Kulusuk - Tiniteqilaaq – Kulusuk 3000kr Overnatning pr. dag inkl. fuld forplejning 700kr Kort bygdeferie inkluderer Transport Kulusuk – Tiniteqilaaq – Kulusuk Indkvartering Fuld pension Sejlture, vandring, fiskeri og oplevelser Pris 1 person 5.950 kr. 2 personer 8.950 kr. 3 personer 11.950 kr. Lang bygdeferie inkluderer Transport Kulusuk – Tiniteqilaaq – Kulusuk Indkvartering Fuld pension Sejlture, vandring, fiskeri og oplevelser Pris 1 person 13.450 kr. 2 personer 19.950 kr. 3 personer 24.950 kr.


Download ppt "En eventyrlig rejse ind i det oprindelige Grønland og en enestående mulighed for at opleve en fangerfamilies fascinerende hverdag. I Menneskenes Land."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google