Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

UCR Medarbejdere Lisbeth Birch Wolff Janne Bjerregaard 4634 Aktivitet for Janne Bjerregaard. Virksomhed:

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "UCR Medarbejdere Lisbeth Birch Wolff Janne Bjerregaard 4634 Aktivitet for Janne Bjerregaard. Virksomhed:"— Præsentationens transcript:

1 UCR Medarbejdere Lisbeth Birch Wolff lbw@ucr.dk Janne Bjerregaard jab@ucr.dk 4634 6280lbw@ucr.dkjab@ucr.dk Aktivitet for Janne Bjerregaard. Virksomhed: Køge Kommune Servicekorpset. Kursus AMU mål og navn: Måling og vurdering af rengøringskvalitet. FKB Nr. 2679, Fagkode: 47171. Målgruppen: hvilke medarbejdere deltog i kurset, forudsætninger. Medarbejdere i rengøringsservicekorpset, foretager rengøring i plejecentre og private hjem. Ingen specielle forudsætninger.

2 Transfer (Rambøl 2010: Transfer i AMU med brug af ’Vurdering af basale færdigheder’ og praksisforankring)

3 Transfermodel Lisbeth B. Wolff og Janne Bjerregaard Før Møde med leder med aftale om undervisningsform eksternt tæt på deltagernes daglige virke, så transport vej var kort, det var de glade for. Tog dels udgangspunkt i materiale udleveret fra arbejdssted tilpasset virkelighed på ældrecentre. Tilpasset undervisning til arbejdsplads for deltagere med tilpasning Motivation og klare læringsmål? Information fra underviser til deltagere med forklaring af mål for undervisningens indhold og form. Stor motivation da deltagerne ved de fremover skal arbejde med indholdet i undervisningen for kvalitetssikring af eget arbejde. Før: Hvad gjorde I, andre lærere kan bruge i forhold til transfer? Ved præsentation afklaring af tidligere viden hos deltagere. At lytte til tvivl og svare på spørgsmål når de opstår. Under Screening og udbytte? Under uddannelsen nærvær fra underviser og at give deltagere mulighed for at spørge og tilbagemelding på resultater og tvivl. Under: Hvad gjorde I, andre lærere kan bruge i forhold til transfer? Omhyggelighed og arbejde med at forklare emner så enkelt som muligt. Efter Mulighed for at anvende det lærte? Ja. Efter: hvad gjorde I for at sikre at kursisterne kunne anvende det lærte?? Se næste power point, nr. 4.

4 Efter : hvad gjorde I for at sikre at kursisterne kunne anvende det lærte?? ½ år efter uddannelse, henvendelse til ledere om at foretage en opfølgning af det lærte. Trin 1: Underviser besøger deltagere på arbejdsplads til personalemøde, hvor deltagerne bedes om at tage tidligere undervisningsmateriale med. Deltagerne får 13 spørgsmål til tidligere indlært, bedes om at svare på spørgsmål kun ved at arbejde at huske. Underviser indsamler besvarelser. Trin 2: Deltagerne får samme opgave som i trin 1, men må nu bruge undervisningsmateriale og noter som hjælp til besvarelse. Til hvert trin bruges ca. ½ time. Underviser samler og takker deltagere for deres arbejde. Trin 3: Underviser gennemlæser besvarelser. Bruger det til efterfølgende kort undervisning i det muligt glemte ½ år efter uddannelse. Trin 4: Underviseres besøg på ca. 10 udvalgte ved lodtrækning deltageres arbejdsområde. Følge deltagers/medarbejders evne til at omsætte det indlærte til egen arbejdsplads. Og mulighed for hjælp fra underviser ved tvivlsspørgsmål.


Download ppt "UCR Medarbejdere Lisbeth Birch Wolff Janne Bjerregaard 4634 Aktivitet for Janne Bjerregaard. Virksomhed:"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google