Legetøj i sortbrændt ler. Brænding som jydepotterne. Et KvK produkt.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Advertisements

Gryde med filter og taphane
Lav design med ord, billeder og meget andet...
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Sno, knyt & flet Kursus på Ravstedhus.
TOMAT præsenterer. TOMAT præsenterer Zone Terapi Det er let at give sig selv zoneterapi i hænderne. Vi skal se på 5 simple øvelser man kan gøre hver.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Forskellige traditioner
Videregående pc-vejledning
En lille start Længere melodi Mere lyd Her er et lille overblik over hvad du kan lære her En lille start.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
Frederiksberggårdens VERDENS BEDSTE LEGEPLADS
August April august 2007 •5 år og 5 måneder.
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. Hav værktøj og ler klart. GOD FORNØJELSE.
Merlespir Nål og tråd Kniv Lighter Bivoks Kohorn Sejlmagerhandske
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
1 Gid jeres håb og jeres gode drømme ikke får jer længere ud at svømme
Kroppens naturlige forsvar
Knudsgaard – lav selv dine trækul Maj 2007 Mikkel & Ole
Articulatio Humeri Skulderleddet
Grundejerforeningen Lille Eskemosegaard Etablering af legeplads  Etablering af legeplads til børn i alle aldre som udnytter det skønne område uden at.
Glaskursus Åse og Sanne
Labans bevægelseskvaliteter
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
2.1 · Krebsdyrs ydre Hos tibenede krebsdyr har kroppen 5 par kropsben/fødder, hvoraf et eller flere par kan være omdannet og bære klosakse. Halen har 5.
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier x Læreplans.
Børns udvikling Tamim harise.
HANDLEPLAN PÆDAGOGISK IDRÆT Dato:
Mr. Raggys prøveeksamen
Fra din mobiltelefon vælger du Nabohjælp.
Det er en træstub. Den er 19 cm i diameter
Køb spillet her:. Buy the game here: AIDAAIDA Attention: Det der fanger øjet Billedet i venstre hjørne er blikfanget. Interest: Den del der får læseren.
Videregående pc-vejledning Modul 10: Sådan gør du 60+Bornholm.
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
Velkommen til uge 8 Ugens emner: Søvn – får du nok? Sult – mærk efter
Hest. Legetøj i sortbrændt ler. Brænding som jydepotterne.
Isolering.
Denne præsentation er specielt for begyndere
Svaleredeøregryde KvK v. Oleflemming Nielsen Svaleredeøregryde KvK v. Oleflemming Nielsen Vikingernes suppegryde Vikingernes suppegryde Har navn efter.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder.
No Friskole Vi laver flakninger. Kraven skal være helt i orden, inden man fortsætter.
Pythagoras Et bevis IM.
1 Målebordsblade Korttegning ved hjælp af ensvinklede trekanter.
”Testen-Af-Vesten”.
Blodkredsløbet Lavet af Silke, Binarn og Emma. Blodkredsløbet fører ilt og energi rundt i kroppen. Det sørger også for at komme af med affaldsstoffer.
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. GOD FORNØJELSE.
Hvordan laver vi vinduer?. Ridsestok Rammen  Rammetræet firkanthøvles:  Overmål i tykkelsen: 0,5 mm til pudsning  Overmål bredde: 4 mm  Overmål længde.
Symmetri-drager Undervisningsforløbet leder eleverne igennem en verden af symmetri, sjov med drager og svære udregninger - et undervisningsforløb i 3.a.
Anders Kibbel | Chokolade Julemand
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150.
RUNDT OM RØDHALSEN.
Mureruddannelsens hovedforløb
Forskellige traditioner
Oplæg om temaer i Klub Ung
Trinvis vejledning for anlæg af en belægning med fald
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Montagevejledning Saxi 900 Februar 2012.
Afsnit 1 Afsnit 2 Afsnit 3 Afsnit 4 Afsnit 5 Afsnit
Landmænds forurening af drikkevand
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
KROPPENS FORSVAR.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
Optisk bedrag 1. Held hovedet over din venstre skulder
Avanceret flisearbejde Cirkulær udskæring
Fugtsikring af kældre © Undervisningsministeriet. November Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i samarbejde.
Dette program kan lave et portræt af dit ansigt ud fra den information, du selv giver... Klik her.
Præsentationens transcript:

Legetøj i sortbrændt ler. Brænding som jydepotterne. Et KvK produkt. Hest. Legetøj i sortbrændt ler. Brænding som jydepotterne. Et KvK produkt.

Hest 1 Sandblandet ( 25 % ) rødbrændende ler. Hesten skæres ud i profil. 2 cm i toppen – 4 cm i bunden Med fingerblommerne rundes alle kanter. Fra halsen ”trækkes” ler ned til ekstra fylde.

Hest 2 Hovedet ret ”firkantet” uden øjne og mund. Ler trækkes frem til en ”hage” Skal det være en kopi af den oprindelige er den virkelig så ”stiv” i kroppen.

Hest 3 Når den er tilpas fast, skæres den igennem og hules ud. Under maven laves et lille lufthul. Skal børn lave den er det bedre at lave en minihest. Den skal ikke hules ud.

Hest 4 Vær meget opmærksom på at få lavet en god samling. Kanterne kradses og smøres med slikker, så man kan få de to dele sat effektivt sammen

Hest 5 Den originale har lerhale, der er meget sårbar Med børn kan man sætte en hørhale på. Hesten forsynes da med et ”halehul” Gennem hovedet bores hul til en snor.

Hest 6 Efter brænding Man kan evt. pudse med en bivoksblanding Er man til det rigtig blanke kan den glittes. Held og lykke.