Lynkursus i anvendelse af projektoren til præsentation af computerarbejde og videoarbejde Mange tror, at projektoren er et indviklet apparat og afholder.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi præsenterer SLIDEPLAYER.DK
Advertisements

En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
BRUGER VEJLEDNING TIL WEBSHOPPEN. Denne guide hjælper dig til en nem & hurtig brug af vores webshop.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
”Risk management for notebooks!” This presentation is protected by copyright - Umates A/S, Denmark Risk management for notebooks? Analysebureauet.
Jeg har brugt gratis billedebehandlingsprogrammet
For at køre SSTV, Skal man kun bruge , En Radio , en pc , og to kabler med jackstik i begge ender … I dette tilfælde med en haåndstation…Dette er nok.
Fortæl med PowerPoint XP
Videregående pc-vejledning
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
PC1 Lad os komme i gang…..
Udlægning af en ny cache
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Måske er I bedste venner i et år,
FOTOGRAFER Hvordan tage et billede: - Tænd for dine højttalere for bedre forståelse. - Sæt dig foran komputer- skærmen. - Kik direkte i fotoapperatets.
Computerens anatomi.
Kodak CX4230  Kameraet  Grundlæggende funktioner  Overføre billeder til PC.
Instruktion i Animation Shop
Mere om kameraet Fokus, Lysmåling, Eksponeringskompensation, Hvidbalance, Lysfølsomhed (ISO), Blitz, Selvudløser.
Computerens anatomi! Hvad skal du vide før du køber din egen?
Mindre grimt, tak.
Kontrolpanelet Lær lidt om mulighederne i kontrolpanelet Tryk for start.
Lyd-ikonet er forsvundet
Kodak DX3600 Kameraet Kameraet Grundlæggende funktioner Grundlæggende funktioner Overføre billeder til PC Overføre billeder til PC Minivideooptagelse Minivideooptagelse.
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Programmet består af tre dele.  Capture ; at få billeder ind i maskinen  Edit; at redigere billederne  Make movie; afslutte filmen.
Samj 2.C Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Indsæt Indsæt.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
Kursus i. Indholdsfortegnelse Hvad kan programmet bruges til? Sådan kommer du i gang Gem dit projekt Skærmbilledet Lydsporets udseende Importer en lydfil.
Sådan bruger Du et digitalvideokamera:SONY TRV 25E.
CFU 1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint-kursus Enkle præsentationer.
Center for Undervisningsmidler Dispositionsvisning Den hurtige professionelle måde at arbejde på. Her kan du koncentrere dig fuldstændig om indholdet.
Kursus i.
2010.  ¤Opslagssider:  Find denne adresse:   Det officielle Danmarks hjemmeside - Statens Information - især med statistik. Oversigt over alle myndigheder.
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
Hvad er en præsentation??. Det kan bedst sammenlignes med en lysbilledserie Men der er mange flere muligheder end med almindelige lysbilleder.
Huskeliste Grundindstilling Pinnacle 9 Find papir og blyant frem og brug dem flittigt. Det betaler sig i længden. Gennemse din råfilm og noter tidslinieklokkeslet.
COMPUTERENS ANATOMI Af Freja og Frederik S.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke.
SPCC Frederiksberg 1 SPCC Kursus: Alle PP Al-00 Udarbejdet af: Flemming Sommer Emne: Start og Luk PC’en Dato: Version: 5 SPCC, Senior PC Center.
Hvad er interaktive animationer Indsætte
Spøgelser Gruppe 7. Her er CPH Det er et non-place. -Et offentligt sted. -Et sted man passerer; mister noget af sin identitet og føler mangel på tilknytning.
Computerens anatomi Dette er interaktivt så brug musen.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
Studiestart - hjælp med IT
PC’en & div. hardware … mange IT-fagudtryk !! v/Søren Noah:
KOMMUNIKATIONSDESIGN
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
Kursus i.
projekt eller lignende
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Brobygning.
Tips og tricks til PowerPoint
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Kursus i.
Brug af digitalkamera på Gesten skole
Velkommen til PowerPoint
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Prisindsamling med HP iPAQ 214.
CoWelder UR5/Omega² CoWelder 300 Kollaborativ svejserobot.
Præsentationens transcript:

Lynkursus i anvendelse af projektoren til præsentation af computerarbejde og videoarbejde Mange tror, at projektoren er et indviklet apparat og afholder sig derfor fra at bruge den. Men dette kursus vil hurtigt vise dig, at det faktisk er nemt at bruge projektoren. Udgangspunktet for brugen af projektoren er at betragte den som en computer- eller fjernsynsskærm. Projektoren skal blot forbindes til computeren eller videoen. Derudover skal du kun gøre ganske lidt på computeren.

Projektoren

LCD Projektoren – Hvordan gør du, hvis du ønsker at a: fremvise et computerarbejde? b: fremvise et videoarbejde?

Hvordan tilsluttes ledningerne til projektoren? a:a: Den midterste bøsning skærmstikket Netbøsning Netstik

Hvordan tilsluttes ledningerne til den bærbare computer (Windows XP)? Skærmstik isat på bagsiden af den bærbare computer.

Når ledningerne er tilsluttet, skal computeren vide, at den skal sende billedet til projektoren. Du skal nu på ”skrivebordet” på computeren højreklikke – grafikindstillinger – uddata til – Intel ® Dual Display Clone – Skærm + Notebook. Nu vises samme billede på både den bærbare computerskærm og på projektoren.

Hvis du ønsker at bruge en stationær computer i stedet for en bærbar, er proceduren lidt nemmere. Du skal blot fjerne skærmledningen fra computeren og indsætte ledningen fra projektoren – følg ledningen fra skærmen ned til computeren. Nu virker projektoren som computerens skærm. Da du har fjernet ledningen til computerens skærm, kan billedet kun ses via projektoren. Hvis det mod forventning ikke virker, skal årsagen formodentlig findes i computerens grafik-kort, der i så tilfælde ikke er godt nok. Hvordan tilsluttes ledningerne til en stationær computer?

Hvordan bruges projektoren til at fremvise et videoarbejde?

b: Hvordan tilsluttes ledningerne til projektoren? Farverne på stikkene skal passe med farverne på bøsningerne. Gul bøsning Gult stik

Hvordan tilsluttes ledningerne til videoen? Videoens scart- bøsning Scart-stik med hvidt, gult og rødt phono-stik isat – pal mod ”Input” – stikket isættes.

Når ledningerne er tilsluttet, og der er tændt for både projektoren og videoen, trykkes på knappen ”Auto setup” på projektoren. Efter kort tid er projektoren nu klar til at vise dit videoarbejde. Du trykker blot på ”Play” på videoen. God fornøjelse! Video-kabel Computer-kabel Net-kabel Projektor Retur til oversigt.