Februar 2004Annette Mørk1 Oversigtsdias Hvad er HjemmeService? Hvad er HjemmeService ikke? Hvem kan komme med? Er der kunder og arbejde nok? Indtjening.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Personlig planlægning og rengøringsplaner
Advertisements

VE-anlæg Solceller (Case og opgave).
Introduktion til OK13. Det generelle resultat 2 årig overenskomstperiode Rammen:  1. år: 0,82 % - da reguleringsordning er i minus => ingen lønstigning.
Etablering af virksomhed
Atomer Et programmeret forløb. En måde at lære på.
Velkommen til Støtteforeningen Kragelunds venner Kragelund forsamlingshus.
Værktøj til CSR-dreven innovation Der skal udvikles et nyt værktøj til CSR-dreven innovation. Vores mål er, at værktøjet skal inspirere og hjælpe danske.
Regler ved job i Sverige
Korpslejr på Island ? Agenda ▪ Hvad er det? ▪ Hvad koster det? ▪ Tjene penge? ▪ Skal vi?
Benzinpris Hej! Jeg har hørt, at benzinprisen i den nærmeste fremtid kan komme op på kr 15,00.
Prospekt. Ideen •Casa della filosofia er navnet på en forening, der giver almin- delige mennesker mulighed for at have brugsret til et hus i Italien på.
Velkommen Informations- og dialogmøde BPA i Aarhus Fredag den 8
Mette Andersen SDE Ansættelse af elev. Mette Andersen SDE
Borgernes barrierer for brug af IT
Søjle 1: Offentlige ydelser
Kim Lyng Madsen Lau Kingo Marcussen
Rådgiverpuljen Mette Thybo. Hvem kan søge puljen? Det er en forudsætning for at opnå tilskud til køb af privat rådgivning, at:  virksomheden er registreret.
20. august Arbejdsmarkedskommissionens anbefalinger Velfærd kræver arbejde.
Godmorgen og velkomment til Fælles idéudviklings- workshop Kulturfestival BØLGEN.
Koncernchef i Tryg Vesta Group
Møde med KU’s rådgivere 15. nov •Velkomst v/ Sven Bo Madsen •Gennemgang af elementer i rammeaftaler v/ SBM •Dialog om eventuelle forslag til forbedringer.
Folkeoplysningsloven •En frivillig folkeoplysende forening, der er godkendt i henhold til Folkeoplysningslovens bestemmelser i § 4 stk. 2, er berettiget.
Gate 21 – Fælles DNA Gate 21 – Fælles DNA • 31. marts 2014 • Jørgen Lindegaard Olesen, PlanEnergi.
COPENHAGEN GLASGOW GOTHENBURG KRISTIANSTAD LONDON OSLO STOCKHOLM TONSBERG Randers Kommune Hjemme-pc ordning.
Elevernes digitale dannelse
VE-anlæg Introduktion.
Installationer Introduktion.
ORDINÆR GENERALFORSAMLING Dagsorden 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere.
Bolig selskabernes Landsforening– Almene lejeboliger - Maj/Juni Almene lejeboliger - Danmarkspanelet - Maj/Juni 2010.
De Lokale Ugeaviser Instrumentalitetsanalyse. Copyright © De Lokale Ugeaviser Instrumentalitets-analyse Hvad vil vi nu svare på med denne analyse? Hvordan.
Highlights fra Lederpejling 6, 2008 Hovedrapporten kan læses på Undersøgelsen er gennemført som internetbaseret spørgeskema, der.
8.4 Varesalg på kredit Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
11.2 Privatforbrug Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
Ringe – Hjem projekt Medicinsk afd. O Herlev hospital
20.3 Bidragskalkulation ved køb i udenlandsk valuta
Studiekompetencegivende eksamen
YDERLIGERE OPLYSNINGER Er der spørgsmål vedr. stævnet – se hjemmesiden
SKAT – pixivejledning…
7.1 Momssystemet Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
Desktop Deployment initiativ FY05. Operativsystemer i brug Support for Windows 95/98/NT4 er ophørt Windows XP SP2 bliver endnu et incitament til at.
Østjysk rapport om udligning og tilskud Seminar om udligning den 26. April 2010 Job og Økonomidirektør Asbjørn Friis Jensen, Favrskov.
Udlån fra virksomhedsskatteordningen
24. januar 2013.
Global Compact og CSR – fra principper til praksis 3. juni 2008 Muligheder for støtte gennem VÆKSTmidt programmet.
5. februar 2008Idrætsrådet1 Medlemstilskud  Til folkeoplysende foreninger (aktiviteter for kontingentbetalende børn og unge.  Alle medlemmer til og med.
Moms systemet De 25 % moms. 2 videoklip  Købsmoms er den moms, virksomheden betaler, når den køber varer og serviceydelser. Konto Købsmoms, har.
- Liv Andersen, Line Stiller, Maria Borup & Anja Winther
Den demografiske trussel -et drama i 3 akter 2. februar 2006 Bjarne Laursen CUF/Registerprogrammet.
Forlig med RLTN Den 20. februar 2015 OK-15. OK-15 Forlig - med RLTN / 20. februar Sikring af reallønnen De samlede generelle lønstigninger i overenskomst-
RLTN. OK15 Alle aftaler er 3-årige Der er indgået generelt forlig på RLTN- området den 20. februar 2015 Der er indgået aftale om Den regionale kompetencefond.
Hjerteforeningen ♥ Hjerteforeningen er en af Danmarks største private sygdomsbekæmpende organisationer med  medlemmer. Vi arbejder med forskning.
 Kommunalreformen, alle regioner og kommuner skal være medlem af et trafikselskab  Gl. Århus Amt og Gl. Ringkjøbing Amt havde ikke noget trafikselskab.
It i de gymnasiale uddannelser Udstyr og anvendelse, 2010.
Sælg den mindre bedrift bedst muligt Projektleder Heidi Hundrup Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret.
Hvordan følger jeg op på målene med budgettet? v. Økonomikonsulent Arne Larsen Agrogården.
Når der er givet en projektbevilling…. Opfølgning på projekter med tilskud fra Udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker.
Velkommen til informationsmøde om kommende 7. klasser
Senior Festival Hvor ord svigter, ”taler musikken” Udarbejdet af: Peter, Younas, Katarina og Nina.
Kapital til Vækst. Hedensted 17. Marts 2015 Lars Stigel, direktør CAPNOVA A/S Kontakt:
Frivilligmesse FrivilligtSocialtArbejde Lov om social service § 18. Kommunalbestyrelsen skal samarbejde med frivillige organisationer § 18. Kommunalbestyrelsen.
Kapitel 15 IT jura og e-handel Kapitel 15 handler om: Markedsføring på internettet Aftaler og køb på internettet Ophavsret på internettet.
Nyregistrering og forespørgselsordning v. Rikke Rørby Graversen.
Plan for det videre arbejde med uddannelsesprogrammer
Velkomstmøde i MA
Velkomstmøde i MA
Tillægsprocent 2018.
Velkomstmøde i MA
Velkomstmøde i MA
Velkomstmøde i MA
Velkomstmøde i MA
Præsentationens transcript:

februar 2004Annette Mørk1 Oversigtsdias Hvad er HjemmeService? Hvad er HjemmeService ikke? Hvem kan komme med? Er der kunder og arbejde nok? Indtjening – hvor stor? Komme i gang – hvordan? Komme med - hvordan?

februar 2004Annette Mørk2 Hvad er HjemmeService? Baseret på en ny lov. Offentligt tilskud til private menneskers køb af serviceydelser i hjem og have. ”Private mennesker” kan også være en ejer- eller andelsboligforening. Skaber baggrund for et helt nyt fagområde.

februar 2004Annette Mørk3 Hvad er HjemmeService ikke? Ikke en ny form for hjemmehjælp. Ikke hjælp til madlavning og servering ved enkeltstående lejligheder som bryllupper eller konfirmationer.

februar 2004Annette Mørk4 Hvem kan komme med? Momsregistrerede virksomheder, der kan tilbyde at udføre arbejde i private hjem. Kommunen skal godkende virk- somheden under ordningen. Unge under 18 år kan ikke udføre HjemmeService. Virksomhedens ejer må ikke skylde kr eller mere til det offentlige. Folkepensionister kan ikke udføre HjemmeService.

februar 2004Annette Mørk5 Er der kunder og arbejde nok? If. en Gallupundersøgelse er der masser af ledigt arbejde på hjemme- fronten – og altså gode fremtids- muligheder i HjemmeService. Omkring husstande i Danmark vil gerne have hjælp for en rimelig timebetaling.

februar 2004Annette Mørk6 Indtjening – hvor stor? Eksempel: 44 uger pr. år = arbejdstimer Timepris inkl. momskr.115,00 - offentligt tilskudkr.65,00 Kundens priskr.50,00 Timepris fradrages 25% momskr.23,00 Indtjening pr. timekr.92,00 Årlig indtjening pr. medarbejderkr ,00

februar 2004Annette Mørk7 Komme i gang – hvordan? Informationskam- pagne på TV og i lokalradioer – samt i dag- og ugeblade. Kampagnemateriale til de lokale distrikts- blade. Adresselister fra kommunen.

februar 2004Annette Mørk8 Komme med - hvordan? Udfyld tilmeldingsblanket – send til Kommunen. Hvis ikke momsregistreret: indsend momsblanket til Told&Skat, indsend tilmeldingsblanket til Kommunen efter registrering af SE-nummer. I øvrigt henvises til lov om statstilskud til HjemmeService.