Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
Gammelheds-Philosophy
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
At bruge disse to ord rigtigt
F Forældremøder…. Forældremøder v. Birgitte Ravn Olesen.
Så er ordbogen endelig kommet. Enhver Kvinde og Mand bør eje den
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Nonne historie.
Efteråret og julen er slut og med en lille grillfest vil vi fejre at foråret snart står for døren I skal blot tage lidt let tøj med.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Processuelle netværksmøder – et psykologisk perspektiv på samarbejde i praksis Af Rikke Kann, cand. psych. Speciale ved Institut for Psykologi, Københavns.
Det svære liv i en sportstaske
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Køb en hund!!.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Køb en hund!!. •Ønsker du en der bringer dig avisen uden at rive sportssektionen ud først…………………
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Velkommen 8C Velkommen 8C Håber I har haft det godt- Håber I har haft det godt- Det har jeg, som I får at se...
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Der var engang en by som hed Tawnswill og det var en dejlig by. Men så kom der et stort monster og hærgede byen og den brændte mennesker, ødelagde bygninger.
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Smileyen, som fik en ven.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Tradition og Fornyelse
Dansk 1. klasse.
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Chicken Af: Louise, Camilla og Johanna..
Et stort danseshow.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Fortællinger fra kanten
Browny og Peli´s store Eventyr.
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
Livet som kristen - det koster -
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En ganske from historie….
Jeg er taknemmelig....
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Smølfens død.
Visionssangsang 2006 Mel: Sofacyklen.
»En mand havde to sønner
Prisen for efterfølgelse – vi du betale den?. Teksten til 3. søndag eft. Trinitatis v25 Store skarer fulgtes med Jesus, og han vendte sig om og sagde.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Efteråret og julen er slut og med en lille grillfest vil vi fejre at foråret snart står for døren I skal blot tage lidt let tøj med.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Historien om de gode venner.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger, fordi.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
min sommerferie på malorca
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Præsentationens transcript:

Born in Dead FILM

Born in Dead

Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter en lang hård dag. Han ser noget, der er noget der ryster i den skrallespand men han tænker kun logisk. Han tror ikke på mirakler. Han har altid ventet en fed gut. En man kan dele alt med ligesom brødre. Jeg har min egen lejlighed. Næste dag kom en dreng ind i klassen. Han præsenterer sig som Josh. Josh nævner at han er 19 år. En uge efter. Sådan endelig skal vi på tur. Alle håber sådan at det bliver i Barcelona.  Vi sidder i bussen jeg taler meget godt med ham der Josh.  Vi kommer forbi et gammelt hus med en sø og mange træer alle råber. HaHa godt vi ikke skal bo i den lorte stald. Bussen drejer til venstre mod huset. ”Dejligt med en pause”, men det var ikke en pause. Alle brokker sig men det bliver alligevel her vi skal sove de 3 dage. Nu ligger vi i senge og der venter en udforskning … Næste dag Josh og jeg. Vi tager afsted til skoven og vi lægger mærke til mange mærkelige ting undervejs ser vi en død hare der er gemt bag busken. VI er forskrækket vi løber tilbage til stalden for at lede derovre. Da vi kommer tilbage finder vi ud af at vi er helt alene. Josh siger ”der er noget galt ved det her hus. Jeg hører noget larm ude fra skuret. Vi går lige så stille derud. 2 meter til døren. Døren ryster meget. Døren vælter alle de afdøde venner løber for at spise os. Vi tager hver vores våben en golfkøle har Josh jeg har et baseball bat. Vi slår og løber osv. De er lidt langsomme og trætte. Vi hopper op på taget der ligger dersert deagle, rifler, mærkeligt nok ligger der BAZOOKA. Vi dræber og flænser når ja der var også motersav Josh har det sjovt det gør mig glad, som var det The walking dead alle er flænset færdig og vi jubler som var det champions league vi lige vandt. Jeg tager bussen og kører hurtigt væk fra stalden. Josh kravler op på taget og affyre BAZOOKA. Næste tur tager vi ikke med eller gør vi ?....

 TAK til: Fovic  Forfatter: Foshan  Fejltager : Victor