Formidling på GBS. BAGGRUND  Vi er ejet af 19 kommuner med 24 genbrugsstationer og ca. 300 skoler. Vi drifter selv de 9 af genbrugsstationerne.  Vi.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
15 OKTOBER 2012 RETHINK BUSINESS 1 Projekt "Rethink business" handler om at styrke din virksomheds forretning. Det kan være i forhold til indkøb af materialer,
Advertisements

Velkommen på Skibet Skole
Den gode introdag Skills Stafetten i introdagene
Madam Skrald – nemt og bekvemt
”Sæt viden i bevægelse og …” Tema eftermiddag Udvikling af samarbejde, vidensdeling og koordinering • Udvikling af samarbejde, koordinering og vidensdeling.
8. december 2010 på Egegård Skole
Grønt flag grøn læreruddannelse
Miljøråd på Læreruddannelsen Zahle (Kommissorium) Der oprettes et miljøråd på Læreruddannelsen Zahle i forbindelse med deltagelse i projektet Grønt Flag.
Velkommen til - Infomøde for projektstillere til Operation Dagsværk
12 SEPTEMBER 2012 VELKOMMEN TIL BRUGERSEMINAR Velkommen til brugerseminar 2012 Odeum gruppen.
Copyright © 2012 Grontmij A/S 1 Præsentation v. Kristian Kirkebjerg Indsæt billede: Format: H 165 x B 254 mm 1. Klik på billedeindsættelsesikonen.
Spildevandscenter AvedøreVallensbæk Kommune og Kloakforsyning Brøndby Kommune og Kloakforsyning Samarbejde kommune-forsyning Konkrete projekter i åbent.
Etablering af samordningsudvalg i psykiatrien
Fremtidens skole Gruppe 5.
Kollektivhuset Høje Søborg
Inspiration og viden i din hverdag RANDERS BIBLIOTEK.
Roadshow 2010 Energirigtige løsninger 7. januar 2011.
Program for orienteringsmøde d. 23. januar 2014 kl Velkomst og orientering/ Karin Hestbech 1. Elever og lærere fortæller om undervisning.
Velkommen til Projekt Frivillig Infomøde og workshop d. 23. maj 2013 Maj 2013 | Projekt Frivillig | Foreninger i Aarhus Kommune.
Bæredygtig udvikling genbrug, hvorfor?
Merete Hartun Jensen Afdelingssygeplejerske Sårsygeplejerske
KABS – Konference Stofmisbrug 2008 Undersøgelse: Stofmisbrugsområdet efter kommunalreformen.
Etablering af et sønderjysk beredskabssamarbejde Velkommen til: Repræsentanter fra Sønderjysk Frivillige Brandværnsforbund Repræsentanter fra Beredskabsforbundet.
Grønt Flag Grøn Skole Undervisning om miljø og bæredygtighed Grønt Flag Grøn Skole handler om virkelige miljøspørgsmål og spørgsmål om bæredygtighed innovation.
AffaldVarme Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune REWARA Rethink business kommuneseminar d
Projektgruppemøde 30. maj Velkommen Albertslundruten ·Indvielsen den 14. april ·Evaluering af kampagnen ·Målinger Ruteplanlægger for Cykelsuperstierne.
1 Resultater og perspektiver – Samordningsudvalg Syd
Infrastrukturforbedringer på S-banen - tog til tiden
State of the union INDKØB INFRASTRUKTUR FORMIDLING UDVIKLING.
Bedre faglig læsning og skrivning i den faglige undervisning Ansøger EUC Nord og EUC Nordvest Har gennemført tiltag i den faglige undervisning for implementering.
It-hjælp til mindre it- parate virksomheder Kjersti Lunde, Projektleder, Erhvervsstyrelsen.
Afprøvning og dokumentation af Åben Dialog som metode
Fokus på skolestarten Hedeboskolen Skagen.
Sundhedsprofiler – et redskab i forebyggelsen Åbningskonference, Region Hovedstaden Falconer Centret 18. januar 2007 Allan Linneberg Torben Jørgensen Forskningscenter.
Sådan er vi gået i gang med Grøn Generation. Præsentation af projektet At vi ser projektet, som en god mulighed for at få et øget samarbejde mellem Teknik.
Præsentation af hhx-projekt: ”Læringsmiljø på hhx kvaliteter og udfordringer”. CeFU bestyrelsesmøde, 11. november 2008 Ved forskningsassistent Arnt Louw.
LÆRING, LEG & BEVÆGELSE.
Formidling på GBS. Nye undervisningsmaterialer Foto:Kolibri63.
Støjkortlægning og støjhandlingsplaner EU-direktiv om vurdering og styring af ekstern støj (2002) Bekendtgørelse om kortlægning af ekstern støj og udarbejdelse.
Kvalitetsfondsbyggeri i Region Hovedstaden
Frivillighed. Det handler om at give Samarbejde Være sammen med nye mennekser Lave frivilligt arbejde.
Ressourcestrategien - Hvordan kommer vi i mål?
Gebyrer Høringsmøde - organisering 10. november 2008 velkommen til Miljøstyrelsen.
Status og fremtid for De Økologiske Skolegårde Seminar 26. november 2010.
Agenda 21 – København Kommune.
Velkommen Styrk erhvervsklimaet i Viborg 17. marts 2015
Grænseløs læring Virtuelle valgfag. Hvem deltager? Undervisere og elever på valgfag i to uddannelser: Pædagogisk assistent (PAU) Social- og sundhedshjælper.
Præcisering Oplægget baserer sig på den indstilling, der er på vej til byrådets behandling Indstillingen har været i høring i perioden 20/ /1-14.
SPEJDERNES LEJR 2012 Ildsjæle - rundt om lejren. Spejdernes Lejr 2012 HVEM OG HVOR MANGE Hvem: De spejderkorps i Danmark Forventet deltagere på lejren.
Klik for at redigere undertiteltypografien i masteren Ole Laursen Danmarks Naturfredningsforening Uddannelse er afgørende for at fremme en bæredygtig udvikling.
af 15 Region Hovedstadens Vækstbarometer Konjunkturer Udsigt 2015 ”Region Hovedstadens Vækstbarometer” er et repræsentativt.
Landsformanden i Lejerbo - Hovedbestyrelsens arbejde - Styringsdialog - Organisationernes repræsentantskabsmøder.
Regionsmøde d. 13-sep-2015 Region Hovedstaden – Tune kursuscenter.
HOVEDSTADENS REKRUTTERINGSSERVICE. HVEM ER HRS? Hovedstadens Rekrutteringsservice (HRS) er et samarbejde mellem 18 kommuner (16 jobcentre) i Hovedstadsområdet.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Virksomhedsberedskabet Teamledernetværksmøde d. 6. maj 2014.
HOVEDSTADENS REKRUTTERINGSSERVICE. OM OS Hovedstadens Rekrutteringsservice (HRS) er et samarbejde mellem 18 kommuner (16 jobcentre) i Hovedstadsområdet.
Ballerup Benchmark 2014 Socialchefforeningen, Kreds Hovedstaden, Handicap- og Psykiatriudvalget den 28. august 2015 Frederiksberg Kommune, SSA-Stab: Kristina.
Udgangspunktet for vores handlinger og beslutninger er, at de skal bidrage til merværdi for borgerne og ”51/49-reglen” 51/49-reglen illustrerer, at beslutninger.
”I gamle dage gik man til fodbold og gymnastik for at være sammen med sine venner – det gør man ikke mere!” - Perspektiver på børne- og ungdomsidræt i.
Klar til Smart Vækst – Udbredelse af smart city løsninger i DK – fokus på smart affaldsindsamling Jesper Bøttcher Gate 21.
Nøgletal for Beskæftigelsesreformen
Fælles teamledernetværk
Fælles teamledernetværk
Bænkebidere Et forløb for 2. klasse.
Smart Mobility in LOOP CITY
Greater Copenhagen – Klar til Smart Vækst
Greater Copenhagen – Klar til Smart Vækst
Overview challenges the methodology -short version
Novafos koncerndiagram – Fra 27. maj 2019
Præsentationens transcript:

Formidling på GBS

BAGGRUND  Vi er ejet af 19 kommuner med 24 genbrugsstationer og ca. 300 skoler. Vi drifter selv de 9 af genbrugsstationerne.  Vi tilbyder forskellige typer undervisningsbesøg på Vestforbrænding:  Wastelab klasse samt gymnasieklasser  Skraldelev 0.-6 klasse  Gl. kontrolrum klasse  øvrige besøg  Det har været et stort ønske at kunne tilbyde undervisning ude i kommunerne, så alle kan få glæde af vores tilbud.

RESUMÉ  På baggrund af et ønske om virkeliggørelsen af en miljøpark ”Høje Taastrup Miljøpark” opstod projektet ”Fremtidens Bæredygtige Genbrugsstation” omkring  Projektet skulle beskrive og skabe en genbrugsstation, som havde til formål at vise en fremtid med mere genanvendelse og bæredygtighed.  Konceptet omfattede 5 fokusområder:  Grøn teknologi  Direkte genbrug  Formidling  Kommunikation  Skiltning  Resultatet af formidlingsindsatsen er, at vi nu tilbyder undervisning på alle 24 gbs’er i vores opland til alle skoleklasser, børnehaver, sprogskoler, tekniske skoler og andre, der måtte ønske et forløb om affald, genanvendelse og ressourcer. Vi tilbyder desuden undervisningsbesøg i klassen med samme indhold på alle skoler, der måtte ønske det.

Undervisningsmaterialer Foto:Kolibri63

Formidlerkursus  Årligt møde i januar  Formidlerkursus 1  Maj  Formidlerkursus 2  November

Formidlingshuse på genbrugsstationerne - VF giver tilskud til etablering på op til kr.

Formidlingshuse på genbrugsstationerne -Hvornår kommer de??? Brøndby Jægerspris Farum Gentofte Herlev Hillerød Høje Tåstrup Albertslund Frederikssund Har allerede Ølstykke Værløse Højelt Skærød 2014  udsættes til 2015 Ballerup Smørum Glostrup Frederiksværk Ishøj 2015 Stenløse Gladsaxe Lyngby-Taarbæk Rødovre 2016

Formidlingshuse på genbrugsstationerne Vi forventer At der bliver bakket op omkring formidling på alle genbrugsstationer, der har fået tilskud til et formidlingshus – både blandt ledere og medarbejdere At alle genbrugsstationerne byder skoleklasser velkommen i det omfang, det kan passe ind i vagtplanerne At der bliver uddannet formidlere på pladserne – gerne to på hver plads At formidlerne gennemfører formidlerkursus 1 og 2 At formidlerne fremadrettet deltager på den årlige formidlingsdag i januar