Opfølgning uge 2 Anne Marcussen. Ugens program Få det midlertidige site op på hjemmesiden Få videreudviklet mockup til hjemmesiden efter respons Få videreudviklet.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Hvad er Sig frem? Sig frem er en enkel og nem måde at få indsigt i viden, oplevelser og erfaringer fra patienter og pårørende. Sig frem består af en række.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
SEO (Search Engine Optimization) - Hvordan bliver du mere synlig på nettet?
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Din egen videoproduktion. 2 ▪ Før optagelserne •Gør jer klart hvilken historie I vil fortælle, og hvordan I vil fortælle den •Planlæg hvilke.
- Research og Konceptudvikling Af : Dennis, Rune, Mike, Serge og Søren.
Agenda • Visionen – fra Servicessite til forvaltningssite - v. Service- og vicekommunaldirektør Bjørn Thomsen • Processen og de mange udfordringer - v.
Ajour • Mange medarbejdere har siden som startside • Specielt forsiden har stor bevågenhed og bruges til orientering • Venstre sidepanel følger organisationens.
Computerens anatomi.
Hjemmesider Intro.
”Design og fremstil – med udgangspunkt i vores case – et eller flere medieprodukter, der vil kunne indgå som del af kampagnen, der skal skabe opmærksomhed.
Landlivs seminar den 24.november 2012 Hvad er der brug for på landet: Nytænkning af landdistrikter? Alt det praktiske v. Mona Hvid
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Backoffice præsentation
- en smart mellemting mellem overheads og lysbilleder (dias)
Asma (Mona) Khan & Mathilde Lolle
Sociale Medier og Jobsøgning - Twitter. Intro  Twitter er et Socialt Medie  Twitter er kendt for at give nyheder et frisk pust  De fleste kendte: Skuespillere,
1 Interaktionsdesign - øvelse 4: Søgemaskiner Interaktionsdesign – forår 2000 Sune Børsen Afleveret d. 4. april 2000 Opgaven består af i alt.
Kommunikation / it.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Årsaftale projekt Tidslinie © due & partners
Music Theatre - Musikteater Middelfart
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har givet?
Design effektive PowerPoint præsentationer Enkelt Konsekvent Tydeligt Stort Progressivt Afslut.
CSS ver. 2 Rikke Møller-Poulsen. Visning af billeder?!? Er der stadig nogen, der har problemer med at få vist billeder på deres site?
Backoffice præsentation
Meta-Presentation Gruppe 2 (og Gruppe 4) 12/02/08.
Design af hjemmeside til udsatte børn
ITU/DKM - Interaktionsdesign opgave 5 - afleveret den 11. april 2000
Facebook Ung i Grenå.
Målsætning med hjemmeside
Præsentation af Portfolio site Kim Jensens.
Forventede ændringer i ordninger efter nyt Landdistriktprogram Louise Ilum Sørensen NaturErhvervstyrelsen.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Animation.  Det er ganske let at indstille en brugerdefineret animation – blot klik på Tilføj effekt og vælg mellem mange forskellige effekter. PowerPoint2.
LINKS Det er vigtig at sørge for at få andre hjemmesider til at linke.  Det skaber større popularitet. Ved sine link skal man IKKE skrive ”klik her”,
Spørgeskemaundersøgelse
DREJEBOG: Titel på drejebog skrives her
Navigationsdesign Uge 10, 2014.
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Perception og disposition af grænseflader
Øvelsestimer (opgave 5) v/Morten Davidsen Læser til daglig cand.merc.(dat.) på CBS.
NYHEDSARTIKLEN Denne præsentation er udarbejdet på baggrund af hjemmesiden Avisen i undervisningen (Nyhedshistorien:2014) og (Design:2014)
Mads-Peter Galtt, pæd. It- & mediekonsulent 1 Lav dit eget design på SkolePorten, SkoleIntratræffet, 17. marts 2011.
CSS - Cascading Style Sheets HTML-koder for tekststruktur og for formatering HTML-koder for tekststruktur CSS-koder for formatering FørNu Lettere at redigere.
Opfølgning uge 3 Anne Marcussen. Ugens fokus/opgaver Få det endelige visitkort færdigt Videre udarbejdelse af hjemmeside design Forsidebillede til animationsfilm.
Opfølgning uge 1 Anne Marcussen. Ugens program Proces Visitkort - skitsering.
Milles Univers Indhold og design tager afsæt i at det er Milles skabbog som hun selv skriver / har skrevet.
Hjemmesiden Stilen Funktionalitet Mangler. Stilen Simpel, enkle linier, klart mønster Få farver i tekst – symbolik – valgt med henblik på kunstnerens.
Projektgrundlag Fred and Legend's nystartet butik Butikken: kvalitet, eksklusivitet og en hyggelig stemning, Kunden: begrænset indfyldelse Nogle foto,
Tekst til nettet Digitale Medier E /11. MENU DIGITALE MEDIER: FORMIDLING OG DESIGN SØGEMASKINER OG OPTIMERING Tekst på nettet Opsummering på kursets.
mens animationen kører afprøve andet design
Implementerinsfasen. Tilpasninger & beslutninger Endelig beslutning omkring placeringen af tekst, billede og undermenufelter. Endelig beslutning om informationsarkitekturen:
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Hvilken vampyr er størst? Du kan flytte rundt på dem.
Dagens program Du skal lære at: finde dine introduktionsforløb
De grundlæggende redskaber
De grundlæggende redskaber
Tips og tricks til PowerPoint
Skabelon mailopsætning
Præsentationens transcript:

Opfølgning uge 2 Anne Marcussen

Ugens program Få det midlertidige site op på hjemmesiden Få videreudviklet mockup til hjemmesiden efter respons Få videreudviklet mockup til visitkort efter respons

Videreudvikling af hjemmeside Respons til hjemmeside – Søg inspiration hos velgørende organisationer. Se hvad de gør. – Køre med det enkle og gennemgående. F.eks. Satse på hvid (råhvid måske?) og holde blå som footer, header og evt. Nogle ekstra elementer på sitet. – Holde det fine og det æstetiske – Implementering af animations video i midten og en counter ovenover sammen med logoet. Nedtælling til MA 2015

Videreudvikling af hjemmeside Mockup 1

Videreudvikling af hjemmeside Mockup 2 (farve ændring af mockup 1)

Videreudvikling af hjemmeside Mockup 3 (farveændring af mockup 1)

Videreudvikling af hjemmeside Mockup 4 og 5 (farveændring af mockup 1)

Videreudvikling af hjemmeside Mockup 6 (farveændring af mockup1)

Viderudvikling af hjemmeside Efter møde med Sune og Morten -Prøve at gøre siden til en onepage -Evt. lave et mere flatdesign (ligesom animationsvideoen formentlig bliver) -Siderne har en vidde på 100% -Tilføj en presseside

Videreudvikling af hjemmeside Forside til onepage (about/animationsvideo)

Videreudvikling af hjemmeside Presseside til onepage

Videreudvikling af hjemmeside Mandskabsside til onepage

Videreudvikling af hjemmeside Sponsorside til onepage

Videreudvikling af hjemmeside Kontaktside til onepage

Hele onepage siden Mulighed for ændring af Farver (blå=logofarven) Mulighed for flere detalj- er Enkelt og simpelt design  Overskuelige elementer Flat design: moderne

Videreudvikling af visitkort Inputs mht. visitkort: – Hvid baggrund. Bedre for logoet. – Lave logoet mindre og prøve med lidt forskellige placeringer. Småt og delikat. – Fonts ekseprimentering med vores signatur. Plain på den æstetiske måde. “Less is more”.

Videreudvikling af visitkort Afprøvede, dog afskaffede visitkortsmockups - For sammenpresset i højre side (i forhold til White spacet i venstre) - Virker asymmetrisk

Videreudvikling af visitkort Afprøvede, dog afskaffede visitkortsmockups -For diagonal en op- bygning, virker ubal- anceret - Meget bærende ven- stre side

Videreudvikling af visitkort Mockups til videreudvikling Indeholdende: - Balance - Symmetri Mockup 1 Mockup 2

Videreudvikling af visitkort Mockups til videreudvikling Mockup 1 og 2 Inkluderet blå ramme (henholdsvis 1 eller 3px)

Videreudvikling af visitkort Forskellige fonte (Brugt på mockup 1 og 2: Myriad Pro og Champagne & Limousines ) Krav: San-serif, stilfuld, enkel og professionel Roboto: -Enkel og klassisk

Videreudvikling af visitkort Forskellige fonte Walkway: -Enkel og professionel Lane: -Enkel og slank

Videreudvikling af visitkort Forskellige fonts Tall films: -Slank og enkel Webly Sleek IU -Traditionel og enkel -Seriøs og professionel -Let læselig