Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Implementerinsfasen. Tilpasninger & beslutninger Endelig beslutning omkring placeringen af tekst, billede og undermenufelter. Endelig beslutning om informationsarkitekturen:

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Implementerinsfasen. Tilpasninger & beslutninger Endelig beslutning omkring placeringen af tekst, billede og undermenufelter. Endelig beslutning om informationsarkitekturen:"— Præsentationens transcript:

1 Implementerinsfasen

2 Tilpasninger & beslutninger Endelig beslutning omkring placeringen af tekst, billede og undermenufelter. Endelig beslutning om informationsarkitekturen: det tekstlige indhold på hver af hovedmenuens undersider blev fordelt med en kort tekst på menupunktets hovedside og yderligere information tilgængeligt på en underside til denne via et undermenupunkt. Det transparente stykke på forsiden blev gjort mindre transparent for at skabe mere ro omkring logoet i midten. Baggrundsfarven på undersidernes tekstfelter blev gjort mættet frem for transparent for at skabe mere ro omkring teksten og forbedre læsbarheden. Beslutning om at anvende rammerne fra butikken til at vise billeder af butikkens produkter i. Tilføjelse af en smal linie på den ene side af hhv. tekst, billede og undermenufelterne for at afgrænse indholdet fra baggrunden. Tilføjelse af skjult navigation via midterstykket/ logoet på forsiden, der forbinder direkte til informationssiden om butikkens åbningstider, som ofte vil være de helt centrale informationer, brugeren søger på websitet. Tilføjelse af en krummesti på alle undersider, for at synliggøre, hvor brugeren er på siden og for at lette bagudrettet navigation. Ændring af placeringen af hhv. den primære menu med mærkerne og den sekundære menu med information omkring butikken. Tilpasning af adresselinie nederst i billedet, hvor footer-stykket blev gjort bredere for at skabe mere en bedre proportion mellem dette stykke og resten af siden og derved en bedre balance rent visuelt. Tilføjelse af logo i øverste højre hjørne på alle undersider, som samtidig fungere som link tilbage til forsiden.

3 Sidens hoveddele

4

5 Navigation

6

7

8

9

10

11 Hovedmenuer

12

13 Krummesti

14 Billedenavigation

15

16 Navigation - forbedringer Bedre kategorier  brugerinddragelse tidligere Undermenuer overses Navigation i forbindelse med billeder: tekstforklaringen, scrollbar fungerer ikke Logo i højre hjørne Mere synlig adgang til ’butikken’ – svær at finde


Download ppt "Implementerinsfasen. Tilpasninger & beslutninger Endelig beslutning omkring placeringen af tekst, billede og undermenufelter. Endelig beslutning om informationsarkitekturen:"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google