Sådan laver man vin En vinøs historie. Processen som helhed.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvad hedder det ????. Hvad hedder det ???? Portvin.
Advertisements

MERE om …. Fra æble til cider.
Præsentation af biokemi’en i vin for læsere
Fra æble til cider Sådan gør du!.
Bevar naturen – begynd at kompostere
Gavnlige mikroorganismer
Hvad er lean Konstant fokus på spild i alle processer. Nedbringe lagre, gennemløbstider og mindske omkostninger. Sikre en høj kvalitet af produkter og.
Hvad er mediefag?.
“I’m not gonna drink any bleepin’ Merlot” Jack in Sideways.
Amarone della Valpolicella Classico. Smageprogram Degani Amarone della Valpolicella 1993 Gherlar Amarone della Valpolicella 1997 Tomasso Amarone della.
CLOU Prisliste Priserne er beregnet til privat salg og er inkl. Moms
Boblende nydelse og luksus
Perlehønebryst Frisk blomme
Ny kommunikationsstrategi – samlet platform • storytelling • håndværk & design • siden 1825 • magien • inspiration Fortæl en spændende historie i hver.
Rioja - Smag vinene der gjorde Spanien kendt Vinskolen, torsdag den 24. januar V/ Claus Bøgelund Nielsen Vinskolen 2007.
Velkommen til Spanien, Andalusien Af Mariann Præstegaard
På opdagelse blandt Roussillons vine Anneks 1 : Druesorter til hvide AOC vine.
Velkommen til vinsmagning. ALSACE Robert & Astrid Muhlberger er 4. generation i Muhlbergers historie Ejendommen er på 13,5 ha. Deres filosofi er at udvikle.
Annex 2: Røde vine Centre d’Information des Vins du Roussillon Vignobles et grands crus du Roussillon På opdagelse blandt Roussillons vine.
F RANSK V INLOV Vin de Table Vin de Pays VDQS AOC Cru Classe systemet.
På opdagelse blandt Roussillon vinene. På opdagelse blandt Roussillon vinene - 2 Geografisk Placering Roussillon: Den østlige del af departementet Pyrénées-orientales.
BORDEAUX THE WORLD’S FINEST WINES. HISTORIEN I 1600-tallet begynder Haut-Brion som de første at arbejde med forbedringer af vinen. I 1600-tallet begynder.
Vinfremstilling: Af Thomas Buhelt..
Vinsmagning Hasserishave, d. 19/
A Day in the Life of U.
Rollespil i EU-undervisningen Rasmus Nørlem Sørensen EU i undervisningen – sådan! September 2013.
SPIRITUS Hvordan laves det?.
1 Carsten Lindorf LOGISTIK= Græsk = logistica at beregne.
Udarbejde af den fremtidige flow
Anneks 3: Tørre AOC vine ROUSSILLON-INFO Vindistrikter og Grand Cru vine i Roussillon På opdagelse blandt Roussillon vinene.
Undervisningsmiljøvurdering 2013 Produktion og udvikling Herningsholm Erhvervsskole Evaluering af det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Øl fremstilling & smagning Øllets stamtræ.
Anneks 4 til 7: De Naturligt Søde AOC vine ROUSSILLON-INFO Vindistrikter og Grand Cru vine i Roussillon På opdagelse blandt Roussillon vinene.
Lean Sales Manager LEAN INTRODUKTION Principperne Spild.
22 år med succes med biogas til kraftvarme Lemvig Kommune Danmark Kort udgave Energikoordinator Lis Ravn Sørensen, Lemvig Kommune Implement Biogaskonference.
Det virtuelle i realiteten ~ det reelle i virtualiteten 1 Historien bag det virtuelle gymnasium Historien bag det virtuelle på Statsskolen 1.Integration.
Øllets Forunderlige Verden
Priorat – den grimme ælling Vinsmagning 9/9-04.
Svovl.
Rengør og desinficér en gærtank med horolith
COTES DU VENTOUX CONTRA CHATEAUNEUF DU PAPE Er de store pengene værd?
Fødevareregion Øst Tine Ladefoged Carina Dalager Michael Larsen.
Konference den 24. og 25. september Filarkiv
Sicilien Fra Bulk til Kult Vinskolen 17. august 2006.
Lagringstider Non vintage Minimum tre års lagring Vintage Minimum fem års lagring.
Første gæring Champagnehusene Krug og Bollinger de eneste som udelukkende har første gæring på træfade Alle andre gære på ståltanke med temperaturstyring.
2012 | Undervisningsmiljøvurdering Næstved. Undervisningsmiljøvurdering Vurdering af det sociale, fysiske og æstetiske miljø Socialt miljø.
Hvor kreativt kan du bruge din viden og tænke om alkohol?
På opdagelse blandt Roussillon vinene. Roussillon: Den østlige del af departementet Pyrénées-orientales Hovedby: Perpignan På opdagelse blandt Roussillon.
Vidensmodel (opsamling) Viden er en relation mellem bevidsthed (person) og virkelighed (situation) Kausalitet sansning information Intention tænkning mening.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Byggeri og Teknik Optisk stenfrasortering i kartofler - FarmTest Konsulent Hans Henrik Pedersen og konsulent Knud.
Økologisk blandsæd - høst og sortering Erfaring med høst af blandsæd
Hvad betyder forsuringen for svovlomsætning og svovlvirkning i marken? Danmarks JordbrugsForskning Foulum Jørgen Eriksen 2,7 Forsuring af gylle.
Gruppe Intro vi er tre elever som har valgt at skrive om en teknologisk formidling, hvor vi har valgt at lave en PowerPoint.
Proces og enhedsoperationer
Protein Protein betyder: ”At have førsteplads” (græsk) Det er pga. proteiner indgår i hver eneste celle i kroppen. Opbygning: Kulstof -C Ilt -O Brint-HAminosyre.
V INSMAGNING 22. SEPTEMBER 2016 Officersklubben Tordenskiold.
Emneopgave i sandsynlighedsbegreber 2.G HHX. Opgave 2 DefektOKProduktion Maskine A40% Maskine B60% 100% En fabrik har to maskiner, A og B, som producerer.
Rengøringsmidler, organiske
WTKF smagning Uafhængige aftappere Generalforsamling
Rengøringsmidler, organiske
Pølsebrød af surdej Ingredienser 5 g gær 150 g surdej 12 g salt
I Aarhus, efter foredraget: NatCafé
Pølsemageri Formålet er at i får kendskab til de forskellige processer i pølsemageri.
Hvad er en funktion?.
Interkulturel erhvervskommunikation 11 Branding Brand Essence modellen Hofstedes nye dimensioner forår 2017 Pillon - KU.
Mørdrup Whisky Laug fredag den
Markedskommunikation 6 6: On-line forbrug 7: Digital brandpositionering 8: Digitale forretningsmodeller Gruppearbejde: Eksamensprojekt forår 2019 Pillon.
Herre, vi vil stille mindes dine ord, dele dine gaver
Inspiration til dit vinvalg
Præsentationens transcript:

Sådan laver man vin En vinøs historie

Processen som helhed

Hvidvinshøst Modne druer Maskiner/håndplukkede Selektering Bestemmelse af Oechsle indhold Sortering

Presning af druer Adskillelse af most og stilke/skaller/Kerner Mosten tilsættes svovl Gær tilsættes

Gæringen Svovl tilsættes mosten Gær tilsættes mosten Temperaturstyring Omstikning

Fadlagring og flaskelagring Lagring på egetræs fade Påfyldning på flakse Flaskelagring Regler for lagring Transport

Produktion af rødvin Sortering af druerne Afstilkning Presning og gæring Omstikning Fadlagring

Forskelle Drue skaller og stilke Gæringstid Fadlagring Indhold af sulfitter Flaskelagring