Stine, Marianne og Lærke P. En del af strøget, Amagertorv. Billedhugger Vilhelm Bissen Tegning af professor og maler Edvard Petersen. Støbt af bronzestøber.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den lille Mads.
Advertisements

Velkommen til Frederiksberg Borgerliste
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Kaskelotten.
Pablo Picasso Den politiske Picasso.
Et nyt familiemedlem ankommer til verden
En dag besluttede en kvinde at tjekke om hendes 3 svigersønner virkelig kunne lide hende, eller om de blot idet mindste påskønnede alt det hun gjorde for.
ArbejdsmiljøNET - region Øst Velkommen til årsmøde 2011.
Nygård, Nørreskoven lidt historie m.m. - billeder før og nu
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
To temamøder: •Mange vil gerne tage elever men kan ikke overskue administration og beskæftigelsesforpligtigelsen •Mange vi gerne tage elever i perioder.
Dansk 1. klasse.
Doktor utomaten Georg beklager sig over smerter i sin hånd og fortæller sin ven, at han absolut må gå til læge, da han ikke kan holde det ud mere. „Hvorfor.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
”Kaldet til kærlighed”
De uanstændige Af Leif Panduro Kapitel 1.
Forfatterportrætter Velkommen.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
At vente på Guds time.
Hans eller sin?.
Vokse gennem venskab!.
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
Demokratispil Spørgsmål om Danmark Lavet af: Sacha og Sine.
Kate-QUIZ-mus.
Lavet af: Villads, Kristoffer, Jo og Alvilda
Synger regnvejrsdag i november
Ekspressionisme Sissel Kjær Hansen.
Undersøgelse af sediment i regnvandsbassiner
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet.
”Marmorkirken” Bygningen.
Herman Bang Gruppe: Mathias Knauf, Mikkel Hansen, Amalie Holdsbjerg-Larsen & Nicolai Fjeldsted.
Til orienteringsmøde om tidlig SFO start
Træmænd og andre KVL’ere i Holten-slægten
Rollespil om 2. verdenskrig
PROJEKT DIN GODE UDSKRIVNING
Bobler og finanskrise - danske konjunkturudsving
Almagts Gud, velsignet vær
SOMMERHUS- TUR 2011 Velkommen til…. Årets tur foregår: Fredag den 3. juni kl til søndag den 5. juni kl
Hvad er fars favorit ingrediens i hans alt godt fra køleskabet, og som han ofte putter i, blot for at kunne sidde og hovere når man har sagt, at det smager.
Grundlæggende elementer i UML
Artsopdelt & funktionsopdelt årsregnskab
Artsopdelt & funktionsopdelt årsregnskab
Lyset i mørket. …………… . Tema: Skabelsen
Udskrevet d. 28. marts 2015, dias nr. 1 Vejen til vækst Hvad er udbyttepotentialet i vinterraps? v. Planteavlskonsulent Torben Føns.
Komposition Statisk-dynamisk komposition Åben-lukket komposition Læseretning Det gyldne snit.
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Grundloven 1849.
Grundloven Grundloven fik sin indvielse d. 5. juni Grundloven blev underskrevet af Frederik d. 7. Den indeholdte oprindeligt 100 paragraffer.
Grundloven Grundloven fik sin indvielse d. 5. juni Grundloven blev underskrevet af Frederik d. 7. Den indeholdte oprindeligt 100 paragraffer.
HERMAN BANG. HERMAN BANG BLEV FØDT DEN 20. APRIL 1857 OG DØDE DEN 29. JANUAR HERMAN BANG VAR EN DANSK KRITIKER, FORFATTER OG JOURNALIST. ALLEREDE.
Herman Bang.
Pikkamel J. Robert Oppenheimer.
Vilkårene for det frivillige arbejde i udsatte boligområder Michael Fehsenfeld og Bjarne Ibsen Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund (CISC)
814_Måne og sol, skyer og vind 1, S1 Måne og sol, skyer og vind og blomster og børn skabte vor Gud. Himmel og jord, alting er hans Herren vor Gud vil vi.
733 – Herre, jeg er ikke mere min egen, 1, S1
Manual til LAB fremlæggelser
Region Hovedstadens apotek
Anja Andersen.
069 – Kristus er verdens lys 1, S1
865_Et vidste han om vejen frem 1, S1
001 - O, gid med tusind tungers magt 1, S1
”Kender du Randers testen 3” PowerPoint - sådan bruger du rettenøglen: tast efterfulgt af højrepil (frem) venstrepil.
Formål med konferencen
152_Herre Jesus, stærk og mild 1, S1
Firmanavn Forretningsplan.
Præsentationens transcript:

Stine, Marianne og Lærke P

En del af strøget, Amagertorv. Billedhugger Vilhelm Bissen Tegning af professor og maler Edvard Petersen. Støbt af bronzestøber Lauritz Rasmussen.

Springvandet er doneret af Forening til Hovedstadens Forskønnelse. I 1888 udskrev en konkurrence i anledning af kronprins Frederiks og kronprinsesse Louises forestående sølvbryllup. Springvandet blev indviet i 1894.

Vilhelm Bissen Vilhelm Bissen: var en dansk billedhugger og søn af Herman Wilhelm Bissen. Vilhem Bissen var lærling hos faderen og medvirkede på flere af hans værker. Blandt andet modellerede han hesten på Frederik d. 7’s rytterstatue som står foran Christiansborg.

Edvard Petersen Edvard Petersen: var søn af skibsbygmester og tegnelærer ved Kunstakademiet Zacharias Petersen. Edvard Petersen vandt Akademiets sølvmedaljer. Han var næsten i 20 år væsentlig landskabsmaler, hvortil han uddannede sig under påvirkning af Vilhelm Kyhn.

Lauritz Rasmussen Lauritz Rasmussen: var en dansk zink- og bronzestøber, grundlægger af firmaet ved samme navn. Han kom 30. juni 1839 i lære som gørtler hos H. Dalhoff, broder til hofguldsmed J.B. Dalhoff, der udførte alt muligt metalarbejde. I sommeren 1844 var Lauritz Rasmussen udlært med svendestykke i form af en bronzeret og ferniseret bordlampe.