Badeferieby Hornbæk. Det maritime Hornbæk Hornbæk er kendt for sin lækre lystbådehavn og sin gode strand – og for Ilse Jacobsen, som har integreret Hornbæk.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trivsel - et fokusområde
Advertisements

EGAA GYMNASIUM 2014 DIGITALE DELINGSVÆRKTØJER. INDHOLD • Organisation • Samarbejde, Gruppeskrivning og grupperapporter, projektarbejde • Feedback: lærer-elev.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Information om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os og forandrer.
Sådan ser vores hjemmeside ud:
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
Natur og science i børnehøjde.
Tur i Ballen by ! Ballen havn ligger i ballen by, byen er ikke så stor, men vi havde det sjovt alligevel.
Program Morgenkaffe og rundstykker Indledning v/Erik Jæger Medlemsforventninger, Unicon, Carsten Lang og Marianne V. Hansen Som Hugo ville.
Turismens økonomise betydning i Ringkøbing-Skjern kommune Potentialet Hvad vore gæster mener om Søndervig - hvad vi arbejder med for at imødekomme gæsterne.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Præsentation af den nye folkeoplysningspolitik-guide Trine Bendix Knudsen Sekretariatsleder Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS)
Møde i Det Grønne Råd den 12. september 2012 Orientering om Natur- og Parkpolitikken.
Erfaringen viser, at dette er begyndelsen på en
Det frivillige foreningsliv i dansk idræt
Undervisers hjemmeside som læringsplatform Presenteret af Johnni Olsen, underviser i samfundsvidenskab på socialrådgiveruddannelsen i UCSJ, Nykøbing F.,
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Hvad er oplevelser – og hvad skal vi med dem?
Visionsproces Fra ord til handling.
19 April 2006 Virksomheds Dialog Gruppen Mødeleder Valdemar Thomsen 1 Om at forstå praksis fælleskaber / netværk og hvorfor de forandrer.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Adrián de Santiago de Compostela
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
Esbjerg Trafik- & Mobilitetsplan
Friluftsrådet – mere natur – mere friluftsliv BLÅ FLAG OKTOBER 2011 Brian Samuelsson.
Køreplan ved Carsten Thuge.
Jammerbugt Kommune Viceborgmester Morten Marinus
Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre.
Badeferieby Tisvildeleje. Tisvildeleje – strand, natur, ro og badeliv Tisvildeleje kendes for sin strand, naturen og sine klassiske badehoteller – som.
Seminar om indsamlingsstrategier for arkæologi og nyere tid 26. november 2013 Martin Brandt Djupdræt Den Gamle By.
Står i stedet for et navn
Kysferiebyer i vækst Nulpunktsmåling af kendskab og attraktivitet v. Epinions Den første analyse af kystferiebyer i Danmark Resultater for det danske og.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
VORDINGBORG. RUINEN 2010 BORGEN 1410 PLACERING.
Er du klar til en udfordring? Flot anlagt rute 10, 21 og 42 km.
FolkeFerie.dk - Et stykke levende danmarkshistorie 1938Ca. 1962Idag FolkeFerie.dk blev oprettet i 1938 under den ferielov, som Stauning stod i spidsen.
Chr. Viktor Rasmussen IT-Universitetet april 2009 Målgruppeanalyse Målgruppeanalyse Metode 4 Farer og fejlkilder.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Badeferieby Gilleleje. Gilleleje – Fiskerihavn, Kulturliv og Handelsby I Gilleleje er det havnen, der trækker. Byen er opstået som en fiskerby og har.
Kaldet til at være kanal for kærligheden!. Menigheden i Korinth ville hellere synge solo end synge i kor! Korinth lektien svarer to spørgsmål: 1. Hvad.
KREDSEN I CENTRUM Forenkling. ENKELT OG OVERSKUELIGT Grundlæggende konflikt mellem tid til familie og tid til FDF Vi skal gøre FDF-hverdagen enkel og.
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
Workshop 1 Integrering af et sundhedshensyn i udarbejdelsen af projekter og planer på det tekniske område.
1 Borgerpanelet i Silkeborg Kommune.
Camping Temaanalyse 11. oktober 2005 Gennemført af Jysk Analyse i maj 2005 Opkald til 3012 personer, 2310 gik videre Gennemført telefon interview med 608.
Perler på en snor Fælles træk for badebyerne. FEM BYER MED FORSKELLIGT DNA.
Fremtidens Feriehus & Feriehusområde Følgegruppemøde Torsdag den 26. maj 2011 Feriehusområder i Nordjylland – et landskab med oplevelsespotentiale Jacob.
Rasmus Nellemann & Søren Andersen 1.e Nordfyns Gymnasium.
Sven Allan Jensen as Perspektiver i forhold til regional og kommunal planlægning Den regionale dialog Den regionale erhvervsudviklingsstrategi Den regionale.
Guldborgsundlejren 2005 Spejderliv – virkelighedens eventyr Vision Udfordre mødet mellem spejdere Skabe rum for den enkelte Trendsætte gennem ”learning.
Fyn Rundt 2006 & alt det andet: En oplevelses år baseret på kvalitet, ægthed og holdbarhed - Og erfaringerne fra 2004 og 2005 We are in the people business…
Dialogmøde Forældresamarbejde - forældre og forældrebestyrelsen imellem.
Patientundervisning 7. Session Bipolar lidelse
Patientundervisning 8. Session Bipolar lidelse Forebyggelsesplan ved depression.
Oplæg til diskussion Island: Eventyr på vulkaner.
STATENS PERSONALE- OG LEDELSESPOLITIK – SAT I SPIL.
EN BY I KLITTEN – HVAD HANDLER DEBATTEN OM DE DANSKE KYSTER OM? Lone Søderkvist Kristensen Lektor i Landskabsforvaltning Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning,
Hvad er Velfærds-LAB? 1. Leder- og medarbejderønsker til BV Medinddragelse og medindflydelse Fælles tilgang til arbejdet med borgeren Understøttelse til.
Den gode historie fra Strandby. Hvad gik forud for 2015? Strategiplan for Strandby Havn Fiskeri og Service Maritim Service Turisme.
Omdømmeprojektet Fælles nordisk møde 13. Maj 2009.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Ny visitation.
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
Leder af natur og Plan, Guldborgsund Kommune
Det blå byrum er en unik kulturel scene
Innovative elever løser virksomhedsproblemer
Oplæg til ”Liv i bymidten, Vordingborg”
Vision for Vordingborg Kommune 2030
Skal Lindebjergskolen have en vindmølle?
Boligpolitik Temadrøftelse Økonomiudvalget 13. november 2018.
Hvordan vil vi samarbejde fremover?
Barnesyn og børneperspektiv
Præsentationens transcript:

Badeferieby Hornbæk

Det maritime Hornbæk Hornbæk er kendt for sin lækre lystbådehavn og sin gode strand – og for Ilse Jacobsen, som har integreret Hornbæk i sit firmanavn. Hornbæk er sejlerliv, aktiv ferie, afslapning ved strand, på hav og i havn og badning sommer og vinter. Det sprudler af aktivitet og ideer i Hornbæk. Et nyt spa- og wellnesscenter er på vej og der er planer om en ny badeanstalt. Havnen er samlingssted i byen og danner hvert år ramme om maritime arrangementer. Fiskerskuerne udgør et hyggeligt og autentisk kulturmiljø på havnen, ligesom det markante tidligere badehotel, der i dag er genoptræniningscenter/hospital, også er vigtig for havnens identitet og æstetik. Naturen især i kraft af søen og Hornbæk Plantage er et andet vigtigt element i Hornbæks identitet og understøtter attraktionsværdien som aktiv feriedestination. Løb og cykling i skoven og aktiviteter i naturen er lige ved hånden. Der er gode rammer for aktive familier og som turist bor man i centrum af det hele, hvis man bor i Hornbæk.

DET MARITIME HORNBÆK

TURISMEN I HORNBÆK ”Jeg har indtryk af, at borgerne ligefrem venter på turisterne. Det er Danmarks flinkeste by”. Citat fra fokusgruppe

HORNBÆK – STEDER OG FORBINDELSER

Hornbæk mangler mod