Velkommen til Lægedage

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Myastenia gravis.
Advertisements

EKG undervisning FADL kursus – 27/11/13.
Den store Tur guide Made by Socom.dk. Den store Tur guide Velkommen til Den store Tur guide •Her kan du: –Oprette nye turer –Tilmelde dig på en tur –Komme.
Paulus en brik i Guds frelsesplan
TELEMETRI Col Galibiere 2647 m Vælg en patient på venstre skærm og tryk på patientvindue, gå herefter til højre skærm for arytmianalyse.
DTaF’s Lovmappe Afsnit 3 DTaF’s Lovmappe Undervisning DAN-fortræning.
Heraki for de forskellige regnearter
Undervisning og introduktion november 2013
Øvelse fra Klik for at redigere undertiteltypografien i masteren - Diskuter og beskriv faserne og ’workstages’ Fase 1 – Preproduktion Forberedelse.
Vores syn og optiske illusioner
Lys bølger eller partikler?
Hudsygdomme.
Glem ikke Gud i dit liv! 5 Mos 8,1-20
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Agenda Turneringsholdene Træningen Andet Varighed ca. 45 minutter
1. Lille, bærbar Invivo trådløs monitor (saturation)
Geriatri – et geriatrisk udredningsprogram
Danoffice IT har 17 års erfaring i at levere professionelle og effektive IT & IS turn-key løsninger til internationale organisationer som FN, NATO og EU.
Klima problematikken Vi har om CO2 udslip fra boligen. Til dette problem skal vi finde reelle løsninger: Solceller Solfanger Løsninger som disse er vedvarende.
XB5S Biometrisk genkendelse Vejledning 02/07/2014 Version 1 Keld Flindt.
Paulus’ brev til de kristne i Efesus
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Et kig ind i rygpositivet inden piberne fjernes. Her har spillebordet siddet... Man ser de to trin til betjening af hhv. låger for brystværk og svelleværk.
Træning - Patching forberedelse
CSS ver. 2 Rikke Møller-Poulsen. Visning af billeder?!? Er der stadig nogen, der har problemer med at få vist billeder på deres site?
”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”
Undersøgelser og behandlinger i forbindelse med et behandlingsforløb
Idéudvikling. Titel: Hvilket problem skal idéen løse?
Klæb Hvordan er det muligt at klæbe til forskellige overflader?
Kursus i. Indholdsfortegnelse Hvad kan programmet bruges til? Sådan kommer du i gang Gem dit projekt Skærmbilledet Lydsporets udseende Importer en lydfil.
Kursus i.
Hosted by Hjemmeværnet
C.f.S./ BUR-V1 Børneafdelingens håndtering af unge der har forsøgt selvmord Oplæg ved Hanne Rosenkrands Børnesygeplejerske og familieterapeut, Odense Universitetshospital,
Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)
En rigtig mands motor katalog Planlægger du at købe ny bil? Vi har nøjagtig den De behøver! Peneke ®
Hvad ser du? (..et ansigt - eller ordet “Liar”).
Førstehjælp 12 timers kursus Lektion 5 til 8.
Den menneskelige hjerne …
Uligheder.
Mangel på sammenhæng i sundhedsvæsenet En udfordring, der rammer ældre medicinske patienter Præsentation af Lars Engberg, formand for Danske Patienter.
Onsdagsundervisning Haderslev Sygehus - Mikkel Hougaard ST-elevationer: Transmural iskæmi og differentialdiagnoserne Med fokus på: - Årsager til elevation.
Hjerte & Kredsløb.
JAR KURSUS – UDGAVE Introduktion til JAR Sagstrin er de juridiske afgørelse der foretages. Fx V1 og V2 kortlægninger. Aktiviteter er de brancher/aktiviter.
Sprog og grammatik Et sprog L(G) er mængden af sætninger afledt af grammatikken G. Grammatik er en 4-tupel: G={N, ,P,S}. Hvor: N er et sæt af non-terminale.
Aktiviteter i klasserne 5 Klimatopmøde. Aktiviteter i klasserne 6 Klimajournalister.
Algoritmer og Datastrukturer 1 Binære Søgetræer [CLRS, kapitel 12] Gerth Stølting Brodal.
C.f.S / BUR-V1 UDGANGSPUNKTER FOR ARBEJDET MED SELVMORDSFOREBYGGELSE ABørn/ unge og deres forældre er interesseret i : - hjælp - ingen ventetid B- ingen.
Algoritmer og Datastrukturer 1 Dynamisk Rang & Interval Træer [CLRS, kapitel 14] Gerth Stølting Brodal.
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Danmarks JordbrugsForskning Kartoflers rodsystem: 1. Dybde og udbredelse 2. Betydning af jordtype Rødders.
Billed-kvik-guide til Philips central (PIIC iX)
Evaluering af undervisningen: samfundsfag Vi skal i dag evaluere (bedømme) undervisningen ift. disse emner: Planlægning Fagligt udbytte Arbejdsformer Lektiemængden.
EKG og blodprøvetagning 4. December 2015 Jeanne Vium - Hillerød 4/
Lægedage Velkommen til Lægedage Akut sårbehandling Ved Behandlersygeplejerske Dorte Lund Hansen.
3.14 X AXIS 6.65 BASE MARGIN 5.95 TOP MARGIN 4.52 CHART TOP LEFT MARGIN RIGHT MARGIN Gallup for Region Sjælland © TNS 17. marts
Mit navn er________ Og jeg mistede min far for 21 år siden. Dengang var der ingen i nærheden der kunne førstehjælp og ingen hjertestartere. Meget er ændret.
Hulmursisolering De følgende figurer viser omtrentligt, hvor der er hulmur i husene i Lyset. Vær opmærksom på, at der er mange faste bindere (mursten,
Grøn - rengøring efter plan
D’er ingen bånd, der binder mig 1, S1
Kursus i.
I sandhedens tjeneste Kroppens signaler
Kursus i.
Forsøg til Håndværk og Design
Førstehjælp ved hjertestop
Genoplivning med hjertestarter
Risikostyring.
Hosted by Hjemmeværnet
Future Vejle inspiration
Præsentationens transcript:

Velkommen til Lægedage EKG Forberedelse af patient, hvor sættes elektroderne og hvorfor? ved Lars Eksten, sygepl.

Specialized Cardiac Network

Cardiac Stimulation

SA Node

Atrial Depolarization

AV Node

AV Delay (PR Interval)

Junctional Rhythm

Bundle of His

Right and Left Bundle Branches

Ventricular Depolarization

Normalt EKG

Inden EKG optagelse sikres det: At patienten er afslappet og ikke spænder. At eventuel kraftig behåring fjernes. At huden, såfremt den er fedtet eller svedig, rengøres.

Ved et 12 afledningers EKG placeres de 10 elektroder: Prækordialafledningerne:   V1: I 4. interkostalrum til højre for sternum V2: I 4. interkostalrum til venstre for sternum V3: Mellem V2 og V4 V4: I 5. interkostalrum i midterste claviculærlinje V5: I 5. interkostalrom i forreste aksillærlinje V6: I 5. interkostalrum i midterste aksillærlinje Ekstremitetselektroderne: Rød: højre håndled Gul: venstre håndled Grønn: venstre ankel Sort: højre ankel

Problem løsninger: Er ledningerne påsat korrekt? Fungerer udstyret som det skal? Er der andet elektrisk udstyr der kan påvirke signalet? Blev huden forberedt ordentligt? Er elektroderne ”gamle” så gel og/ eller lim ikke fungerer? Har patienten muskelspændinger (fryser, urolig eller sygdom)

EKG’er med tekniske fejl

EKG’er med tekniske fejl

Unormale EKG’er

Unormale EKG’er

Unormale EKG’er