HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Den lille Mads.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Denne serie vil vise nogle af mine sjove billeder
At bruge disse to ord rigtigt
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
BRUGER VEJLEDNING TIL WEBSHOPPEN. Denne guide hjælper dig til en nem & hurtig brug af vores webshop.
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfuld til 7 •Denne weekend er jeg på Strandbo. I går sagde de voksne, at vi skulle.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
James Bond går tur i en park...
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
? At sige NEJ Vrede uden autopilot Integritet & Samarbejde
3 Historier fra det virkelige liv
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Et ægtepar i begyndelsen af 60'erne fejrede deres 35års bryllupsdag i en rolig og romantisk lille restaurant. "Fordi i altid har været sådant et eksemplarisk.
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet.
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Det er ganske vist… (Klik for at komme videre). Der var engang en model… •E•En dag hun gik på podiet, tabte hun et hår •”•”Jo, flere jeg taber, desto.
Du er ved at gå ind i en magisk verden.... Om et øjeblik...
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Kapitel 3 – nogle citater
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Hvilken del af “vær stille” forstod du ikke??
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En ganske from historie….
Undersøgende. Indkredser situationen: Hvem gjorde hvad, hvor, hvornår, hvordan.? Hvad skete der? Hvem gjorde hvad? Hvad sagde hun? Var alle der? Hvem var.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
Hvordan passer jeg på mig selv ?
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
»En mand havde to sønner
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
2010.  ¤Opslagssider:  Find denne adresse:   Det officielle Danmarks hjemmeside - Statens Information - især med statistik. Oversigt over alle myndigheder.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Tilgivelse.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Velkommen til et forvandlende fællesskab, der har TRO som værdi!
Instrumentgenkendelses-quiz #1
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 3 konturer der spilles: op, ned og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand. Melodisk.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
I denne quiz skal du høre hvilket af 8 forskellige musikinstrument der spiller. Instrumentgenkendelses-quiz #2 Bjørn Petersen 2013 – Instrumentgenkendelsesquiz.
Den barmhjertige samaritaner
Samson Og Dalila.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
KATTE. DET JEG VED OM KATTE  En kat kan få 4 til 6 killinger  Så snart moren har født slikker hun dem regne  Killingen vokser hurtigt. Efter to uger.
Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Word 2007 F-Niveau Lektion 1 Keld Hinsch.
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
Præsentationens transcript:

HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE Her kan du prøve om du kan redde den Søde Tand fra den stærke og rå tandbørste. Men du skal være modig. Tryk på højtaleren og hør hvor glad den Søde Tand bliver når du vælger knap 1 1 Vælg knap 1 hvis du tør gå videre. Vælg knap 2 hvis du er en bangebuks 2

Er det sådan en bangebuks du er??? Prøv nu lige igen –ikk! Tilbage

Der var engang en rigtig sød Tand. Den var altid glad og altid sulten Der var engang en rigtig sød Tand. Den var altid glad og altid sulten. Den var mest glad for slik – faktisk spiste den KUN slik. Men fordi den kun spiste slik fik den mange sorte tandorme – det hedder hudorme i tandsprog. Det var den søde tand ked af og tænkte derfor: ”skal jeg gå til den Rå Børste???” Hør hvad der sker når du vælger rigtigt. Vælg for den søde tand: 1- gå ikke til den Rå Børste 2- gå til den Rå Børste 1 2

Er det sådan en bangebuks du er??? Prøv nu lige igen –ikk! Tilbage

Da den søde Tand kom og bankede på hans dør, åbnede han og sagde…. Den Rå Børste var en rigtig dygtig tandorme-doktor. Hans magiske tryllestav kunne fjerne alle tandorm med det samme. Da den søde Tand kom og bankede på hans dør, åbnede han og sagde…. Se den Rå Børstes hjemmeside Hvad sagde den Rå Børste: 1- Kom ind så skal jeg børste dig 2-Uahh hvor er du grim… 1 2

Det er da vist kun noget sådan en bangebuks som dig tror! Prøv lige en gang til. Tilbage

”Jeg har da aldrig set så mange og grimme tandorm ”Jeg har da aldrig set så mange og grimme tandorm. Her er vist rigtig brug for min magiske tryllestav. Kom ind så jeg kan se på dig.” ……………….……………………………………………………………………. Vælg for den søde tand: 1- 2- Afslut