Vejledning til arbejdet med faginddeling af ISSN-listen (tidsskriftslisten) (Tryk F5 for skærmvisning)

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Videregående pc-vejledning
Hvordan får du et Print Screen
1 Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt på vegne af en borger?                 Som betroet medarbejder.
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Start med at åbne WiiFLOW Vejledning til coveropsætning.
Torbenfeldvej Vallensbæk strand Tlf.: – – dagligt brug af vores hjemmeside •AGEN LYS har en stor og omfattende.
Udlægning af en ny cache
Sidetyper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Følge indhold Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til.
Hvad kan tabeller anvendes til
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
Foreløbig e-Læringsprogram til ændret søgeportal februar 2014 Simpel søgeportal.
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
Backoffice præsentation
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Eksamens navn Dit navn. Oversigt  Spørgsmål nummer 1 Spørgsmål nummer 1  Spørgsmål nummer 2 Spørgsmål nummer 2  Spørgsmål nummer 3 Spørgsmål nummer.
Center for Undervisningsmidler Dispositionsvisning Den hurtige professionelle måde at arbejde på. Her kan du koncentrere dig fuldstændig om indholdet.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Data til Excel videre til Nav kan eksportere alle data fra listevisninger til Excel (som så kan videresende.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke.
Velkommen til Meldgaard
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Kundestatistik Du kan lave statistikker på kryds og tværs i Bridgemaster (og Nav generelt). Statistikker starter.
Klik på nummerne i den rigtige rækkefølge
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. VareStatistik Du kan lave statistikker på kryds og tværs i Bridgemaster (og Nav generelt). Statistikker starter.
PivotTable i MS Excel Se evt. teksten til opgave 18 kap Start MS Excel og åben filen exped.dbf som du finder på hjemmesiden sammen med denne vejledning.
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået? Som betroet medarbejder eller lignende kan du opnå mulighed for at se detaljer om en fuldmagt,
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Opret undtagelse fra Kreditmaks Check Klik på navigation fanen Afdelinger.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Microsoft® Office Excel® 2007-kursus
Videnskabeligt projekt
projekt eller lignende
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
Hvordan ændrer jeg teksten på min hjemmeside?
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Printer installation: SosuFyn / Windows PC
GUIDE TIL BRUGEN AF FÆLLES MATERIALER (ELEV)
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
Titel på kursuspræsentation
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Præsentationens transcript:

Vejledning til arbejdet med faginddeling af ISSN-listen (tidsskriftslisten) (Tryk F5 for skærmvisning)

1. Åbn Excel-filen med navn efter din faggruppes nummer 2.Filen har tre ark specielt til din gruppe: ”Beholdt” ”Hos andre grupper” ”Nye” 3.De fem øvrige ark er generelle hjælpemidler: ”Faggrupper” ”Hele listen” ”Frasorterede” ”Ændrede navn el. ISSN” ”Tilføjelser” 4.De næste ark åbnes ved at klikke på fanen

Vi beskriver først de generelle hjælpemidler: Til højre i det fjerde ark ”Faggrupper” findes en liste med nummer og navne på alle de 68 faggrupper

Til venstre i det fjerde ark ”Faggrupper” findes statistik for alle faggrupper Nomineringer er det antal tidsskrifter, som hver gruppe tidligere har foreslået til niveau 1 eller 2 Beholdt er det antal tidsskrifter, som findes i hver faggruppe i det foreliggende forslag til faginddeling fra Fagligt Udvalg Nye er det antal tidsskrifter i forslaget til faginddeling, som ikke var med i gruppens forslag til niveau 1 eller 2, det vil sige, som gruppen ikke tidligere havde valgt.

De øvrige ark med generelle hjælpemidler: Hele listen: Fuldstændig oversigt over vores forslag til entydig fagplacering af tidsskrifter. Sorteret efter faggruppenummer og dernæst alfabetisk. – Bemærk at bagerst i listen er fire tidsskrifter indtil videre taget ud af faggrupperne og benævnt ”Tværvidenskabelige” (gruppenr. 100): Annals of the New York Academy of Sciences, Nature, Proceedings of the National Academy of Sciences og Science. Frasorterede: Tidsskrifter der siden sidst er taget ud af listen, fordi de ikke længere udkommer Ændrede navn eller ISSN: Tidsskrifter der har fået nyt navn eller ISSN i den nye liste Tilføjelser: Her kan din gruppe skrive ISSN og titel på videnskabelige tidsskrifter eller serier der mangler i de øvrige lister

1.Det første ark ”Beholdt” har alle de tidsskrifter, der er nomineret af din faggruppe, og som vi foreslår skal tilhøre din faggruppe. 2.”Niveau” viser din gruppes nominering. Niveau skal ikke ændres i denne omgang. 3.Revidér forslaget til faginddeling ved at skrive en anden faggruppes nummer eller ”Nej” eller ”Ud” i venstre kolonne 4.Skriver du et nummer, vil vi videreformidle dit forslag om flytning til vedkommende faggruppe ”Nej”, vil tidsskriftet indtil videre blive grupperet som tværfaglig på din faggruppes hovedområde ”Ud”, vil vi vurdere om tidsskriftet skal tages helt ud af listerne. 5.Skriv kun hvis forslaget ikke er OK 6.Skriv kun i venstre kolonne

1.Det næste ark ”Hos andre grupper” indeholder alle de tidsskrifter, der er nomineret af din faggruppe, men som vi foreslår skal tilhøre en anden faggruppe. 2.Foreslå at et tidsskrift skal til din gruppe ved at skrive ”Nej” i venstre kolonne 3.Vi vil videreformidle dit forslag om flytning til vedkommende faggruppe 4.(Kolonnerne for ”niveau” viser vedkommende gruppes og din gruppes nominering. ”Niveau” skal ikke ændres i denne omgang.)

1.Det tredje ark ”Nye” indeholder alle de tidsskrifter, som vi foreslår skal tilhøre din faggruppe, men som din faggruppe ikke har nomineret. 2.Revidér forslaget til faginddeling ved at skrive en andens faggruppes nummer eller ”Nej” eller ”Ud” i venstre kolonne 3.Skriver du et nummer, vil vi videreformidle dit forslag om flytning til vedkommende faggruppe ”Nej”, vil tidsskriftet indtil videre blive grupperet som tværfaglig på din faggruppes hovedområde ”Ud”, vil vi vurdere om tidsskriftet skal tages helt ud af listerne.

Til sidst Gem filen ved at benytte det samme nummer og tilføjelsen ”revideret” i navnet Filen kan nu cirkuleres videre i gruppen indtil den sendes tilbage til FI. Frist for retur er så hurtigt som muligt og senest den 26. maj I næste omgang vil vi udsende forslag fra andre faggrupper, der også berører din faggruppe og som ikke stemmer overens med din faggruppes forslag. Efter at din gruppe har vurderet disse forslag, laver vi en opsamling af tidsskrifter, som indtil videre ikke har kunnet placeres entydigt. Disse skal til sidst vurderes samlet af alle faggrupper inden for samme hovedområde. I den forbindelse vil vi udsende et nyt materiale. Tak for hjælpen i denne omgang!