Kaj og to fjæs historie Skrevet af Jonas og Benjamin.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
Der var engang et ældre ægtepar ....
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Så er ordbogen endelig kommet. Enhver Kvinde og Mand bør eje den
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
3 Historier fra det virkelige liv
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Den urolige chef kigger på uret,
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
•For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess. •Under aftensmiddagen så vi en ældre dame, som sad alene.
Telefonen ringer.
Menneskets fald og genoprejsning
Identitet – hvem er jeg ?.
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Smileyen, som fik en ven.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Joken, der bringer dig held!
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
Kapitel 4 – nogle citater
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Vokse gennem venskab!.
Brandmanden kommer hjem fra Fanø Brandstation og siger : ‘’vi har indført et nyt system på brandstationen fra nu af.”
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Brandmanden kommer hjem fra Fanø Øvelse og siger : ‘’vi har indført et nyt opkaldsystem fra nu af.”
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
Modul 3B Ideudvikling med personanalogi + billed stimuli + ord stimuli.
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
En Moderne Saga Frøkongen.
Karima El Barkani og Efia Antwi Marie så Susanne på vej hjem fra skole.
Moderne Kvinder Frøkongen.
For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess.For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Smølfens død.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
11. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så blev det tid til årets første nyhedsbrev. Nedenfor kan I læse, hvad vi har oplevet de.
1 Silkeborg Kommunes møder med borgeren – hvad har vi gang i?
Den barmhjertige samaritaner
Samson Og Dalila.
Hvad er fars favorit ingrediens i hans alt godt fra køleskabet, og som han ofte putter i, blot for at kunne sidde og hovere når man har sagt, at det smager.
Historien om Jesus’ fødsel
Historien om de gode venner.
Enhed. Klynge/ Netværk Vidnefortælling (anvendes på Område- og BUF-niveau) En fortælling om de ledelsesmæssige faglige overvejelser og nye handlingsperspektiver.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Skabt som mand og kvinde
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Skatteopkræveren Zakæus
Fortæl historien videre. En barsk virkelighed Mere opbrud i familien Mange familier kommer ikke så trofast i kirke mere Blufærdighed omkring troen i hjemmene,
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Min sommer ferie… Da jeg kom hjem fra skole var der kun en uge til vi skal køre til Italien… Der gik en uge nu sidder vi i bilen vi kørte i 3 timer. Nu.
Præsentationens transcript:

Kaj og to fjæs historie Skrevet af Jonas og Benjamin

Venner Kaj kom ind på burger King. Så kom to fjæs Ind og købte en burger og satte sig ved kaj. Kaj spurte hvad skal du have at spise jeg skal have en burger skal du også have det ja sagde kaj. Kaj spurte to fjæs om hans nummer to fjæs sagde ja her er det kaj gav også hans nummer til –to fjæs han sagde her er det

Interesser og hjem Kaj ringer til to fjæs kommer du ikke her over. Okay hvor bor du sagde han ?. Kaj sagde jeg bor på næsesnåtsvej nr 199 Ok. Der gik en time for to fjæs bod på spagetti og kødsovs vej nr Han kom over til kaj. Hvad skal vi lave Jeg tengte på at vi skulle snakke om hoppys. To fjæs spurgte kaj hvad er din hoppe. Kaj sagde min hoppe er løbehjul, cykel og drik sodavand.hvad er din hoppe spurgte kaj. Det er at køre BMX og CROSS OG LØBEHJUL OG AT drikke cola.

Livret Hvad er din livret spurgte kaj. To fjæs sagde det er grill ben og cola hvad er din livret kaj. Min livret er pizza gril mad.

Den anden Kaj spurgte hvad skal vi lave nu. Pluslig bankede det på døren. Det var en mand. Han var postbud og hed Hans Tyrrestrup Pilgaard han sagde her er posten skal vi være venner ok sagde kaj Og to fjæs

Slutningen Der gik 80 år med venskabet. Men så en dag bliv de sure på hinanen og gik