Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den lille Mads.
Advertisements

En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Så er ordbogen endelig kommet. Enhver Kvinde og Mand bør eje den
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Nonne historie.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
James Bond går tur i en park...
Hej hund
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Køb en hund!!.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Opstandelsesfest.
Den urolige chef kigger på uret,
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Menneskets fald og genoprejsning
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Smileyen, som fik en ven.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Joken, der bringer dig held!
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Chicken Af: Louise, Camilla og Johanna..
Overvældet af Jesu opstandelse!
“Hvilken del af ’stille’ forstod du ikke?”. Alle har brug for at føle sig sikker...
Browny og Peli´s store Eventyr.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
Joken, der bringer dig held!
Smølfens død.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Tid til ”jordbunds- undersøgelse”
Spredning af infektion
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
......der møder han en rigtig Bond-pige og stopper op....
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Den barmhjertige samaritaner
Livet er dejligt! Det består af en masse små dejlige øjeblikke...
Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære.
Skabt som mand og kvinde
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Skatteopkræveren Zakæus
Bulbjerg.
Fortæl historien videre. En barsk virkelighed Mere opbrud i familien Mange familier kommer ikke så trofast i kirke mere Blufærdighed omkring troen i hjemmene,
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Præsentationens transcript:

Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole. Hun havde hovedpine, og næsen løb. I klasseværelset tog hun plads ved siden af Natasha. Det gik snart op for hende, at Natasha heller ikke var rask. Er du OK Natasha? Ikke rigtigt, men min mor sagde, at jeg var nødt til at gå i skole “Host” “Host”. Det gjorde min mor også. Men jeg hoster ikke. Du burde nu holde dig for munden.

Ved frokostid gik Amy og Natasha på toilettet Ved frokostid gik Amy og Natasha på toilettet. Natasha var sulten og skyndte sig ud for at spise frokost. Kom nu Amy, jeg er sulten! Lad dog være. Jeg vasker aldrig hænder, og jeg har ikke taget skade. Vent lige lidt, jeg skal lige vaske mine hænder.

Har du ikke noget antibiotika derhjemme, du kan tage? Mens hun spiste frokost, talte Amy med sin ven Harry om sin hovedpine og snottede næse. Det gør virkelig ondt, og jeg tror også, at jeg er ved at redde mig en hoste. Det er en god idé. Vi har stadig noget tilbage fra min søsters mellemørebetændelse. Jeg spørger min mor. Har du ikke noget antibiotika derhjemme, du kan tage?

Efter frokost gik børnene ud for at lege Efter frokost gik børnene ud for at lege. Harry faldt og fik en dyb flænge i sit knæ. Auuuv, mit knæ bløder. Men dog. Lad mig se. Det er ikke så slemt. Vi sætter bare plaster på. Kom, lad os gå hen til Rikke.

Men hun er syg, du er nødt til at give hende noget antibiotika. Da Amy kom hjem, besluttede hendes mor sig for at tage hende med til lægen. Han sagde, at hun havde en slem forkølelse. Gå hjem og sov og tag noget smertestillende mod hovedpinen, hvis du føler behov for det. Jeg beklager, men det er der ingen grund til. Men hun er syg, du er nødt til at give hende noget antibiotika.

Harry var ikke i skole næste dag, så Amy besøgte ham på vej hjem fra skole. Åh nej, gav han dig noget smertestillende? Du var ikke i skole idag, er du ok? Nej, i nat begyndte mit knæ at gøre rigtigt ondt, så min mor tog mig til lægen. Han sagde, at der er betændelse i mit sår. Nej, han gav mig antibiotika for at slå infektionen ned, men sagde til mig, at jeg skulle tage alle pillerne, til kuren er færdig.