Kapitel 4 – nogle citater

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Advertisements

Den lille Mads.
Der var engang et ældre ægtepar ....
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Nonne historie.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
…ny Muhammed krise ??.
På hospitalet var der en alvorligt syg patient. Familien var samlet i ventesalen, og endelig kom en træt og bedrøvet læge ind: -”Jeg er ked af at skulle.
Derfor har vi altid meget at lave Pensionistens hverdag
Har du nogen sinde tænkt over hvad dine kæledyr laver, når du er på arbejde?
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Hej hund
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Telefonen ringer.
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Smileyen, som fik en ven.
LKS Du opdager, at din nabos søn på 5 år til har mange blå mærker, bl.a. på overarmene. Hvad gør du?
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Jeopardy Navneord Udsagnsord Brug af tegn
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Å.
Dialogisk læsning – Eksempler på spørgsmål
Kapitel 3 – nogle citater
Sygdomme En lille husker.
Overvældet af Jesu opstandelse!
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
De uanstændige Af Leif Panduro Kapitel 1.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Browny og Peli´s store Eventyr.
Dette diasshow er udarbejdet af:  Gitte Larsen  Charlotte Pedersen Fra O 27.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Livet som kristen - det koster -
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En helt normal samtale ved morgenbordet:
Vokse gennem venskab!.
En ganske from historie….
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Sundhedsprofessionelles forståelser af patientinddragelse
Her står Mina Gilia Saber og Zaira Kousar Mina er væk.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Nogle punkter fra kapitel 2
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Rigshospitalets Kirkes gæstebog
Børn og unge med handicap siger deres mening
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Kapitel 8 – nogle citater og overvejelser
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
Historien om de gode venner.
VIP2 Jobpakkeambassadør Kursus Jørgen T. Madsen Om historier og journalister.
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Bulbjerg.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Omsorg for børn og unge, der har en hjerneskadet mor eller far
Kære forældre i de nye 0.-klasser! Velkommen til skolen til jer og jeres børn. Velkommen til en snak om samarbejde.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Præsentationens transcript:

Kapitel 4 – nogle citater De uanstændige Kapitel 4 – nogle citater

Baggrund Thomas blev hentet af sin far til sommerhuset Nye venner. Eugene rejser bort. Krigen begynder. ,,Thomas’ første spæde oprørsforsøg løb af stablen” (s. 73) Thomas bliver syg. Thomas går amok.

Krigen Krigen er begyndt og vi bliver bekræftet i vores mistanke om Thomas’ far når han siger ,,-Ikke fordi jeg er nazist, men jeg tror nu ikke på disse forskruede koncentrations-lejrsberetninger ...” (s. 78)

Eugene Eugene kommer væk med sidste skib fra Bergen og tager til Mexico hvor Conrad har en bror.

Nye venner Victor Hagen : går rundt og fortæller underlige historier om en udefinerlig sygdom han lider af. Daniel : en lille smule feminin dreng. De kommer til at spille en rolle senere i historien.

Thomas’ oprør ,,Det begyndte i al beskedenhed med, at han nægtede at spise flere gulerødder” (s. 73) ,,[de vidste begge to], at der stod langt mere på spil” (s. 73-4)

Thomas’ oprør Simon sætter sig ned og taler alvorligt med Thomas ,,om gulerødder”. Han kommer til at fortale sig og Thomas begynder at le.

Thomas’ oprør ,,Men samtidig kom der noget fortvivlet over hans latter. For lige meget, hvor længe og hvor meget han lo, så var hans far dog hans far” (s. 75)

Thomas’ oprør ,,Første bastion var indtaget i den personlige frihedskamp” (s. 76)

Thomas’ oprør Thomas og hans far kommer til at skændes over middagen. Thomas vil gerne forklare sin far noget med den gang han overraskede Topsy og ham. Simon vil ikke tale om det.

Thomas’ oprør Thomas og Simon kommer til at spilde meget mad under skænderiet. Hvorfor tror du Panduro vælger at lade dem gøre det?

Thomas’ oprør Thomas siger skarpt til sin far ,,-Sæt dig ned, mand ...” (s. 79) Han bruger Micks stemme. ,,Til hans forbavselse satte hans far sig.” (s. 79)

Thomas’ oprør Thomas bliver syg midt i raseriet. Hans forældre får derved en forklaring på hvorfor Thomas opførte sig på den måde. Moren : ,,-Og æblegrød, som endda er hans livret.” (s. 80)

Simons mistanke Simon er selvfølgelig chokeret over Thomas opførsel. Simon spørger sin søn : ,,-Ja, ja, det vedkommer mig selvfølgelig ikke mig, men du er vel ikke sær?” (s. 82) Thomas : ,,Han havde selv i den sidste tid fået den tanke ...” (s. 82)

Thomas og Hjørdis Hjørdis lægger an på Thomas og han beslutter at sove sammen med hende. Vil drikke sig fuld først. Går amok og vil ,,slå alle møblerne i stykker” (s. 89) Hvorfor vil han det?

Zoologisk have På side 93 tilbyder Thomas Topsy at imitere nogle dyr : Hund, kat, gris, klapperslange, høne. Hvorfor gør han det?

Thomas + Topsy + Mick De går i seng sammen og Topsy siger til Thomas : ,,-Det er sjovt, du somme tider siger Mick til mig ...” (s. 94)