Dansk musik Bjarki og Sveinn

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Så er ordbogen endelig kommet. Enhver Kvinde og Mand bør eje den
Advertisements

Arbejdsløs.
James Bond går tur i en park...
”Du må ikke bryde et ægteskab!”
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
De 10 små forskelle mellem Mann & Frau.
Dansk Musik gruppearbejde
Afkobling af stivelsesstøtte
… Ta Dig tid… Ta Dig tid til at elske… Det er den evige ungdoms hemlighet.
Velkommen på biblioteket Vi glæder os til at få dig som bruger. Spørg bare, hvis du har brug for hjælp!
”Mandat til at leve livet” Fri til at leve gennem Jesu ord Mat. 7:28-29 Da Jesus holdt op med at tale, var de mange mennesker overvældet af forundring.
Koblingspunkter Sammenhænge og samarbejde mellem skole og praksis
Børn og sorg - og sprældøde døde
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Velkommen til juleafslutning Aftenens program: • Gennemgang af vores udlandsrejse/aktiviteter • Spørgsmål vedr. indbetaling! • Igangværende og kommende.
ß Iværksætterens udfordringer og muligheder Louise Rønne, Republikken.
Europa - kort og godt : få vejledning om at bo, arbejde og rejse i EU 27. september 2012 Ulla Willert Bortignon.
Rasmus Seebach Bjarki Lilliendahl Eyþór Logi Þorsteinsson Gunnar Bjarki Baldvinsson Vignir Heiðarsson.
Juleafslutning for Kostskolen Assersbølgaard.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Arbejdsglæde som ledelsesredskab, Fredensborg Kommune
Tradition og Fornyelse
Velkommen Teknologi historie – 3. Øvelsesgang. Agenda 1. Siden sidst 2. Genopfriskning: At arbejde Begrebsorienteret™ 3. Det er ikke (altid) dig der er.
Event om ordblindhed Oplæg ved Notas konference om ordblindhed d. 28. februar 2011 v. Rie Nielsen Forstander på Hovedstadens Ordblindeskole Nota
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Engelbert H – og den sidste chance
Program:  Præsentation: 40 min  Pause: 10 min  Debat: 60 min.  Pause: 10 min  Materialevalg: 45 min.  Frokost: 45 min.  Spilzone - sådan en skal.
”Kaldet til kærlighed”
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Cykeltur ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: alle mennesker spiller på musikinstrumenter fra firmaet Yamaha. Alle.
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
En menighed, der søger enhed
Introduktion til Kongen og hans Rige
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Undervisningsmiljøundersøgelse 2010
Rasmus Seebach Glad Igen.
Rom. 12:2 – Sindet fornyes Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det.
Arbejdsglæde Alexander Kjerulf.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Arbejdsglæde på affaldsdage Alexander Kjerulf. Hvad er arbejdsglæde? Hvorfor er det vigtigt? Hvordan gør vi? (Masser af konkrete tips!) ‏
Historiefortælling.
MobSQUAD.
......der møder han en rigtig Bond-pige og stopper op....
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
AKKORDER Musik er opbygget af akkorder
Arbejdsglæde Alexander Kjerulf. Hvad er arbejdsglæde? Hvorfor er det vigtigt? Hvordan gør vi? (Masser af konkrete tips!) ‏
8. maj Folkeskolens nationale tests Karl-Åge Andreasen 2.
Rammefortællingen – Jobs Bog Bibeltekster Livsfilosofi Etik
JTU GENERALFORSAMLING 10. MARTS CARDIO TENNIS Hvorfor jeg er her i dag - Dialogmøde med Dansk Tennis Forbund og en række klubber 18. juni
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
MADS, JONAS, RONNI & JESPER CAR APP. PERSONA Rasmus er 28 år og har arbejdet som automekaniker i 3 år og har som følge godt styr på biler. Rasmus lever.
Erfaringer med vandrådene. De grønne og landmænd står sammen i vandråd  Samarbejdet ser ud til at fungere til alles tilfredshed  Vandrådene tegner til.
Arbejdsglæde - også i modgang Alexander Kjerulf. Alle arbejdspladser kommer i krise før eller siden.
C rime S cene I nvestigation. Opsummering af sagen Servicemedarbejder Bente Braveheart anmelder 16/ klokken til Københavns Alarmcentral,
Dagsorden Ekspertgruppe – fortæller. Catwalk – højtlæsning.
Solformørkelse Partiel solformørkelse den 20. marts 2015 I Danmark starter formørkelsen klokken og varer til klokken Formørkelsen er på sit.
Kvalitetspatruljens åben skole-arrangement om elevdemokrati Den 6. marts 2013 på EUC Sjælland i Køge Workshop 1 Hvordan kan elevrådet udfordre eleverne?
1 Biophilia. Biophilia på 45 minutter Hvad er Biophilia Nordic? Præsentation af det danske undervisningsforløb: At svæve Workshops ved bordene - afprøvning.
Gud er lys, og der er intet mørke i ham 1. Joh. 1.5
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Den jeg elsker, elsker jeg
Lille store verden Rasmus Seebach
I mine øjne Rasmus Seebach
Tænk at vågne tidligt (Morning Has Broken)
Med kærlige hænder Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen.
Kald det kærlighed Omk.: Kald det kærlighed
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Præsentationens transcript:

Dansk musik Bjarki og Sveinn Rasmus Seebach Millionær Dansk musik Bjarki og Sveinn

Milionær hvad er teksten om: Teksten handler om en mand, der taler om kærlighed og siger, at pengene ikke skulle have nogen relevans. spørger han sig selv ”er det rart at have en masse penge, hvis du ikke har nogen til at dele med?” http://www.youtube.com/watch?v=B3j9twmBFdI

Rasmus Seebach Rasmus Seebach er en dansk sanger født 28. marts 1980 på Frederiksberg. Rasmus Seebachs musik er udgivet i Sverige og Norge, og på engelsk i Tyskland. Rasmus Seebachs succes som soloartist er blevet tilskrevet sangenes enkle, tekster om kærlighed. Rasmus Seebach udsendte sit andet studiealbum Mer' end kærlighed, der består af 12 kærlighedssange, den 17. oktober 2011.

TAK FOR OS iih eeey ih uh na na na hey hey Kom og tag mig tilbage- age En du kan stole på , En der siger ro på En der vil ha dig som du er Om du fattigrøv eller millionær Ha dig i solskin og modvind Elsker dig for den du er