Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Verbale processer Involverede lærere: Kristina Pedersen og Lone Funder
Advertisements

Der var engang et ældre ægtepar ....
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
At bruge disse to ord rigtigt
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Amalie og bedstefar bygger legehus
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Med dejlige varme farver
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Glædelig Jul Du behøver ikke vente til Jul…
I dette shoppingcenter havde kvinder en unik mulighed for at vælge sig en passende mage blandt forskellige mænd.....
Telefonen ringer.
Sofies dejlige dag.
Menneskets fald og genoprejsning
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
En guddommelig vækkelse (4), Salomo
Det er ganske vist… (Klik for at komme videre). Der var engang en model… •E•En dag hun gik på podiet, tabte hun et hår •”•”Jo, flere jeg taber, desto.
Joken, der bringer dig held!
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Kapitel 3 – nogle citater
Overvældet af Jesu opstandelse!
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
At vente på Guds time.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Dette er Med vært... din Hån og bedrag PersonerJesus ordPåske ting Påske dagene 100 Steder.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Vokse gennem venskab!.
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
Introduktion til Kongen og hans Rige
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
De ville ganske enkelt have spurgt om vej.
En Moderne Saga Frøkongen.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Her står Mina Gilia Saber og Zaira Kousar Mina er væk.
Joken, der bringer dig held!
Straks efter nødte Jesus disciplene til at gå om bord i båden og tage i forvejen over til den anden bred, mens han selv sendte skarerne bort. Da han havde.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Smølfens død.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
1 Silkeborg Kommunes møder med borgeren – hvad har vi gang i?
Kampen om troen, kap.6.. Daniel 6:1-6 Dareios besluttede at indsætte satrapper over kongeriget, hundrede og tyve fordelt over hele riget, og over dem.
Samson Og Dalila.
Historien om Jesus’ fødsel
Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Skatteopkræveren Zakæus
Den opsøgende Gud. Matthæus 21:1-7 Da de nærmede sig Jerusalem og kom til Betfage ved Oliebjerget, sendte Jesus to disciple af sted og sagde til dem:
En mand gik fra Jerusalem 1
Præsentationens transcript:

Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.

Der var en gang en møller, som havde 3 drenge Der var en gang en møller, som havde 3 drenge. Da han døde, fik den ene søn møllen, den anden et æsel og den tredje søn, Esben fik en kat. Katten sagde: Giv mig et par støvler, en sæk og en hat. Så skal du bare se!!

På en mark fangede katten en kanin På en mark fangede katten en kanin. Den puttede kaninen i sin sæk og gik op til kongen.

Kære konge. Sagde katten Kære konge! Sagde katten. Greven af Carabas sender dig denne kanin som gave! Næste dag fik kongen to agerhøns som gave.

Kongen havde aldrig hørt en kat kunne tale Kongen havde aldrig hørt en kat kunne tale. Derfor troede han, at katten var en forhekset prins, og den slags skal man være gode venner med.

Kongen havde en smuk datter. En dag skulle de ud at køre Kongen havde en smuk datter. En dag skulle de ud at køre. Det hørte katten. Den skyndte sig hjem. Du skal ud at bade! Sagde katten til Esben. Hvorfor det? Spurgte Esben. Vent bare og se! Sagde katten.

Mens Esben badede, kom kongen og prinsessen forbi. Katten råbte: Hjælp Mens Esben badede, kom kongen og prinsessen forbi. Katten råbte: Hjælp!!Greven af Carabas er ved at drukne! Hjælp ham op af vandet, sagde kongen.

Nogen har stjålet Grevens tøj, sagde katten Nogen har stjålet Grevens tøj, sagde katten. Så må han låne af mig, sagde kongen. Esben fik smukt tøj og kom op at køre i kongens vogn.

Katten løb i forvejen. Han fik folk til at sige, at markerne tilhørte Greven af Carabas. I virkeligheden var det Troldmandens marker.

Katten løb videre og kom til Troldmandens slot Katten løb videre og kom til Troldmandens slot. Katten hilste på Troldmanden. Jeg har hørt, at du kan trylle dig om til dyr, sagde katten.

Jeg vil nu blive en løve, sagde Troldmanden Jeg vil nu blive en løve, sagde Troldmanden. Katten sprang op i gardinet, så bange blev den. Katten kom først ned, da Troldmanden var blevet sig selv igen.

Måske du kan trylle dig om til en mus, spurgte katten Måske du kan trylle dig om til en mus, spurgte katten. Nemt, sagde Troldmanden. Det skulle han ikke have gjort. Katten åd nemlig musen, og så var det slut med Troldmanden.

Nu kom kongen, prinsessen og Esben til slottet Nu kom kongen, prinsessen og Esben til slottet. Katten stod på trappen og sagde: Velkommen til Greven af Carabas’ slot! Kongen kunne lide slottet og Greven. Prinsessen kunne lide Greven, som jo var Esben.

Hvis du vil giftes med prinsessen, bliver jeg glad, sagde kongen Hvis du vil giftes med prinsessen, bliver jeg glad, sagde kongen. Det vil jeg, hvis hun vil have mig, sagde Grev Esben. Det ville hun, og der blev stort bryllup.