Dampen er sat til ny bynær Marina i Løgstør

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
En ny skole.
Advertisements

Oplysningstiden.
NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune Skejby DET GODE GRØNNE BYRUM.
Kerteminde Havns Fremtid Bevaringsforeningen for Kerteminde Kommune
Inspiration til fotografering.
En storbyferie i Barcelona
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfuld til 7 •Denne weekend er jeg på Strandbo. I går sagde de voksne, at vi skulle.
Bryggebladet på Rådhuset
Vodskov Bibliotek Hvad laver de når vi går hjem
O store Gud O store Gud O store Gud, når jeg dit værk beskuer
Efterårets opdatering fra det høje Nord. Placering af nogle af bryllupsgaverne Bordene – som vi ønskede os !! Kalenderbamsen og den flotte ramme til vores.
Udvikling af spil strategi. Andrew Pakes PGA Professional.
Den blå planet!.
Nyheder og historie Huset er nu færdigt og Casa della filosofias medlemmer skiftes kontinuerligt til at bebo huset. Salgssituation den Der er.
”Mandat til at leve livet” Fri til at leve gennem Jesu ord Mat. 7:28-29 Da Jesus holdt op med at tale, var de mange mennesker overvældet af forundring.
PRIVAT TEK september Emner •Hvad kan det? •Hvor meget er der? •Skaber det tryghed? •Er der fare for privatlivsbeskyttelsen?
Grønt Flag Grøn Læreruddannelse GFGL. 27/08/10 Det Grønne Flag er hejst på Zahle Ved en flaghejsningsceremoni fredag den 27. august overrakte Børne- og.
Mandag den 5. maj  Vi er ude og nyde det gode vejr til kl. 15.  Peter og Ole på kursus.  Man. -  Tirs. - udedag  Ons. -  Tors. -  Fre. – Jeannie’s.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Tradition og Fornyelse
Køreplan ved Carsten Thuge.
Mølledammen Gode ting ved Mølledammen: • God Natur • Fiske muligheder • Forsamlingssted • Gåture • Ande fodring • Skovture • Hundeluftning.
Det er sjovere at yde en indsats, når vi arbejder godt sammen!
Lektion 18 Sejlads i snævre løb og trafiksepareringsområder
Natur Der er alt for mange ting, vi går glip af
Sommer hele året? Den anden bolig og forbruget Oplæg på Dansk Byplanmøde, 2012, Kirsten Gram-Hanssen Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet.
Mandag den 5. maj Vi er ude og nyde det gode vejr til kl. 15. Peter og Ole på kursus. Man. - Tirs. - udedag Ons. - Tors. - Fre. – Jeannie’s sidste dag.
17. nov. 2011:Orienteringsaften januar:Indskrivningsaften skole og SFO. (kl ) Senest d. 1. april:Børnehaverne sender overleveringspapirer.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Punktforurening af grundvand – Danske eksempler (1)
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
________________________________________________________________________ Møde med foreningerne 6. oktober 2011 Landsbyvisions-modellen ”Byrådet ønsker,
Spørgeskemaundersøgelse
Badeferieby Gilleleje. Gilleleje – Fiskerihavn, Kulturliv og Handelsby I Gilleleje er det havnen, der trækker. Byen er opstået som en fiskerby og har.
Cruising Baner. bøjer : –Bøje nr. 1 Udlagt Lige uden for havnen –Pos. N55.49,37 - E12.3,60 –Bøje nr. 2 Bagbords bøje ved indsejlning til løb forbi kølholm.
Himmeriget ligner en skat, der lå skjult i en mark; en mand fandt den, men holdt det skjult, og i sin glæde går han hen og sælger alt, hvad han ejer, og.
Badeferieby Hornbæk. Det maritime Hornbæk Hornbæk er kendt for sin lækre lystbådehavn og sin gode strand – og for Ilse Jacobsen, som har integreret Hornbæk.
Beboerne på Islands Plads siger: NEJ TAK til to broer på hjørnet ved kanalen Dette hjørne er et unikt, velfungerende opholdssted for beboere, lokale og.
Jonstrupvang-Bebyggelsen Marina Lindehøj Hansen, ergoterapeut.
Fremtidens Feriehus & Feriehusområde Følgegruppemøde Torsdag den 26. maj 2011 Feriehusområder i Nordjylland – et landskab med oplevelsespotentiale Jacob.
NYHEDSBREV Årgang 3, Nummer 4, september 2006 Bestyrelse Formand Jesper Holm, Bernstorfflund Allé 15, 2920 Charlottenlund, Kasserer Birger.
De formår at integrere julemarkedet godt med omgivelserne, fordi de har valgt at ligge den på broen hvor mennesker bliver nød til at passere hvis det.
Dette kommer til at handle om Fjerritslev by.
Studietur til Paris Oktober Indhold og datoer * Det er en studietur for at se judo turneringen Paris Grand Slam – og være sammen og opleve Paris.
Historien om de gode venner.
Fyn Rundt 2006 & alt det andet: En oplevelses år baseret på kvalitet, ægthed og holdbarhed - Og erfaringerne fra 2004 og 2005 We are in the people business…
De største barrierer sidder mellem ørerne Anne Gravsholt Busck Institut for Geografi og Geologi, KU.
Hedebygadekaréen. Indledende tanker Grøn utopi Engagerede beboere Et særligt rum i forhold til resten af samfundet.
1 Danmarks Naturfredningsforening om Den 3. Limfjordsforbindelse.
Forslag til Kommuneplan 2009 VELKOMMEN. Forslag til Kommuneplan 2009 Planens principper På skuldrene af Planstrategi 2007 Bæredygtig byudvikling Inde-fra.
Senior Festival Hvor ord svigter, ”taler musikken” Udarbejdet af: Peter, Younas, Katarina og Nina.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Netværksmøde Oplevelser på åbne biblioteker. Kaffe Erfaringsudveksling, hvordan er det gået i efteråret? Evt. sparringsøvelse Planer for foråret Planlægning.
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Hans liv Aristoteles var en græsk filosof. Sammen med Platon regnes for den, der har haft størst indflydelse på den vestlig verdensdel tanker. Han blev.
Augustoprøret 1943 Augustoprøret startede ved at det gik dårligt for Hitler og hans forbundsfælde Mussolini mistede magten i landet. Da der kom så mange.
Tidslinje Murens fald.
145 – Navnet Jesus blegner aldrig, 1, S1 Navnet Jesus blegner aldrig, tæres ej af tidens tand, navnet Jesus det er evigt, ingen det udslette kan. Det har.
314 – Gud, dine hænder 1, S1 Gud, dine hænder rører ved mit hjerte dit åndepust er livet i min krop. I græs og blomster mærker jeg dit kærtegn i hyldens.
”Vi er trygge ved Møllevangskolen” Billedet er velkendt: Med bopæl i det vestlige Aarhus er der mange overvejelser forud for valg af skole til børnene.
Trine Blicher Folmer. MÅLSÆTNINGER Bassin 7 rummer et anderledes potentiale Den markante orientering mod havnebassin nr. 7 og det kommende havnebad skal.
Gud, dine hænder rører ved mit hjerte
Tryg midt i stormen.
Alle sømænd er glade for piger
Haven.
Alle sømænd er glade for piger
Vesthimmerland.dk Kultur, Plan & Fritid Torvegade Løgstør.
Den blå planet!.
Præsentationens transcript:

Dampen er sat til ny bynær Marina i Løgstør

De gamle træskibe losser gods ved Kongekajen

Da de gamle sejlskibe gik til kaj i Vester Bådhavn

Flaget er hejst og der er aktivitet på værftets bedding

Vester Bådhavn årgang 1965

Det gamle badehus ved kanalhavnen

Tid til tanker!

Vester Bådhavn årgang 2006

Værftets bedding årgang 2006

Delområde af Løgstør Havn

Det hele lidt fra oven med delområde markeret

Delområde med dybde og sejlrende

Løgstør Marina Midt i byen Midt i kulturen Midt i naturen Midt i Limfjorden 150 Bådplader 30 Jollepladser 15 Havnehuse

Havnehuse i 2 plan med 130 m2 beboelse og gårdhave en spytklat fra Limfjorden

Nyd udsigten fra balkonen og fiskestangen fra terassen

Indretningsforslag til havnehus

Et ideoplæg til Løgstør Marina Sejlerfolket er kulturelle folk der når de har søgt havn elsker læ, sol, hygge, god mad og lidt til ganen. Sejlerfolket trives med noget smukt at se på og bevæge sig rundt i, derfor skal Løgstør Marina være bynær