Lasse, Theis og Bertram 2.5.  Vores produkt skal være simpelt og nemt at bruge  Man skal kun kunne gå op og ned i menuerne (holder det simpelt)  Der.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Advertisements

Game maker.
Sådan finder du rundt på Af Lasse Krarup, webmaster
Velkommen til varigt rygestop! RYGESTOP Dokumenteret høj effekt i kliniske studier.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Hvordan får du et Print Screen
Vejledning til Cisco trådløs telefon
Kurver Hvorfor og hvordan?.
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
Videregående pc-vejledning Modul 04: Windows-elementer 60+Bornholm.
PC1 Lad os komme i gang…..
Jette Andersen,Frederiksen/Vejen Kommune
Efter lang tids fravær på virk
Borgernes barrierer for brug af IT
Oprydning på Pc'en Din PC bliver langsommere jo længere tid du bruger den Du er ikke årsag til dette Det er bare sådan din PC arbejder. Dine filer bliver.
Hvordan kommunikerer jeg med min PC
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Af Jeanette, Anders og Maia
Links Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Computerens anatomi.
Kodak CX4230  Kameraet  Grundlæggende funktioner  Overføre billeder til PC.
Instruktion i Animation Shop
Beskyt din computer og dine data!
Tabulex - hvad er det? Et elektronisk komme/gå-registreringsprogram – det sikrer, at SFO´ens medarbejdere kan efterleve fremmødekontrollen. Målet er at.
Skandinaviske synergier – projekt Agnes  Efter overvejelse af navngivningen, har vi her i Danmark talt om, om opgaven egentlig består af, at finde et.
Projekt KeepFocus. Lavet af: Jonas A, Ferhat D og Mathias F.
App Inventor. Hvad er App Inventor? Et web-baseret app udviklings ”tool” hvor programmør novicer kan udvikle Android apps. Det bruges stort set ligesom.
Kommunikation / it.
Kontrolpanelet Lær lidt om mulighederne i kontrolpanelet Tryk for start.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
SkoleIntra 2011 SkoleKom og SkoDa. Program SkoleKom SkoleKom for lidt siden SkoleKom og samspillet med SkoleIntra Hva' snakker I om? – SkoleKoms nationale.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
1 Velkommen til brugerinstruktion, It-Universitet.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Kom / It - Brugergrænseflader
+ En innovativ dag – med afsætning, innovation og design HH1C - Studieretningsdag.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Find Your Friend app og (mobil) kommunikation
Videregående pc-vejledning
Nyheder i Handi v5.3.0 (Gælder Handi5 SW, Handi Defy+, Handi Xcover 2)
Calc.
Den digitale kløft Professor Birgit Jæger Institut for Samfund og Globalisering Roskilde Universitet.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Tjekke din telefonsvarer 1.Klik på fanen Telefon. Du får vist dine beskeder og oplysninger om personer, der har ringet. 2.Hold markøren over en telefonsvarerbesked,
Videregående pc-vejledning Modul 10: Sådan gør du 60+Bornholm.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Værktøjsspand til stige
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Gem et dokument Følg numrene osv..
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Amazon.com Ny kampagne!. Styrker: Det store kendskabet til amazon.com Det store udbud Let-tilgængeligt (Global-virksomhed) – Tax-omregning Simpelt design.
Grafisk tryk Malene Brun Sabransky (LH230558). Min opgave  Optegning af skitse/mit rum på alm. Hvid papir  Optegning af skitse/mit rum på sort kardus.
Med tegninger af Morten Grove OTS
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former for teknologiunderstøttelse ved etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former at teknologiunderstøtte etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette er:
Miniguide Avaya Omstilling af kald Omstil igangværende samtale: Tryk ”omstil” Tast ønsket nummer Stil samtale igennem Ved ubesvaret eller optaget.
PC’en & div. hardware … mange IT-fagudtryk !! v/Søren Noah:
Windows 10 Leif Jonasson Mathias Alsted Flinck. Hvem er vi? Leif: -15 år som chefredaktør for Komputer for alle -Forfatter til bog om IT -Foredragsholder.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
+ Hjemmesider Kommunikation Opbygning Sprog. + Kommunikation på hjemmesider.
Konfigurere lyd og foretage opkald
Forsøg til Håndværk og Design
Det kan ramme os alle Alle kan blive ramt af hacking, også dig.
Find dybdelink Blå kurser: Fremmed kurser
Sikker adfærd er vigtig I det offentlige arbejder vi ofte med personoplysninger, som er følsomme eller skal behandles fortroligt Sikkerhedspakken.
Præsentationens transcript:

Lasse, Theis og Bertram 2.5

 Vores produkt skal være simpelt og nemt at bruge  Man skal kun kunne gå op og ned i menuerne (holder det simpelt)  Der skal ikke være flere knapper end højst nødvendigt

 Vores produkt består af både en telefon, og et styresystem til telefoner (Lidt ligesom Google og deres Android-system)  Vores produkt er en simpel telefon, der er meget nem at bruge

 Vi har valgt at vores primære målgruppe skal være den lidt ”ældre” teknofobiske generation. Markedet mangler noget i denne stil, da ældre mennesker altid brokker sig over at teknologi nu til dags har mange funktioner, altså flere end de skal bruge.  Vi har også en sekundær målgruppe, og det er håndværkere. Der er mange der har brug for en arbejdstelefon der ikke er særlig hi-tech

 Består af en velkomst-skærm, og derefter kun op/ned menuer  Simpelt styresystem der helst skal kunne bruges første gang af alle der prøver

 Oplades i Mini-USB(Adapter til alm. Stikkontakt medfølger)  Forbindelser: Bluetooth  Indgange: Mini-USB, 3.5mm Jackstik  Styresystem: Simp1.0  Nem adgang til PC med PCSimp (medfølger)

 Telefonbog  Beskeder  Kalender  Alarmer  Medieafspiller  Filer  Opkald  Indstillinger

 Steffen siger: Designet er egentligt innovativt, med kun 2 knapper. Dette er meget simplere for ”teknisk svage” personer. Scroll-hjulet er også godt fundet på, da det er enkelt og gør hvad det skal.  Menuerne er nemme at navigere rundt i, og alle funktioner er nemme at aktivere/gennemskue.  Telefonen ville slet ikke være noget for mig, da den er for ”simpel”, men til formålet og målgruppen vil telefonen helt sikkert kunne bruges.

 Mathias Siger: Skitserne mangler indikation om flere funktioner længere nede i startmenuen.  Ellers nemt at navigere rundt i menuerne. Mangler måske en knap der går HELT ud til skrivebordet.