Velkommen til Steinkjer Steinkjer, den lille by midt i Norge, inderst i Trondheimsfjorden, byder velkommen til NORDLEK. Steinkjer by har alt det der skal.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Kongsberg Guttemusikk Korps
Advertisements

Trivsel - et fokusområde
Blenstrup et godt sted at bo
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Struer Kommuneplan Vision, mål, strategi Forside Indledning Vision, mål og strategi Byer, landsbyer og landdistrikter Natur og miljø Politiske.
Supported by / Supported by PRO.MOTION – Bæredygtig transport hjemme fra.
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
PRAG 2014 PÅSKEFERIEN. PRISER  Turen i sig selv: 1495 kr  Fly t/r: 1200 kr.  Egen transport: -600 kr.  Luksus hotel: 595 kr.  Hilton opgrade: 995.
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Velkommen til en aften i Landslejrens tegn!
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Skolereform ’14 - Gesten Skole (børnecenter)
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Velkommen til Lagoni SFO
Rejsen går til… CANADA .
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
I NABOSKABET.DK Børn og Unge. Naboskab i forskellige højder  Integration og sammenhængskraft i boligområdet handler ikke kun.
”Udsatte unge med Sjældne Diagnoser” Oplæg til Sjældne Diagnosers repræsentantskabsmøde d. 15.september 2006.
- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub.
Informationsmøde den 25/8-2011
Velkommen til juleafslutning Aftenens program: • Gennemgang af vores udlandsrejse/aktiviteter • Spørgsmål vedr. indbetaling! • Igangværende og kommende.
Juul & Svane – drikkedunks-automat •Billigt drikkevand når du har lyst! •Køb en drikkedunk når du er på tur. •Fyld den når du er i byen! •Lad sodavanden.
Elevernes digitale dannelse
”Madsby Event Park”. Logistiske forhold  Placeret midt i landet  Kun 5 km. fra motorvejen (ideelle forhold hvis Ydre Ringvej føres til DMH)  4500 P.
Åben Hus Lørdag d. 1. februar Kl til 16.00
SEE20:10SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Velkommen til.
KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Verdens Spejder Center.
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
Torsdag den Afgang til Kastrup fra parkeringspladsen Flyafgang til Wroclaw fra Terminal Ankomst Copernicus.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er det blevet 2014 og vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Nedenunder.
Valg til Skovlunde Lokalråd 2006Side 1 Skovlunde Lokalråd - hvad laver vi ? Valg til Skovlunde Lokalråd 1. marts 2006.
Tillykke med dagen... og nu en lille gætte leg...
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Velkommen til nye børn som er kommet fra vuggestue og dagpleje eller hjemmefra. Blomsterprojekt hvor vi får blomster hjemmefra som vi passer, vander og.
YDERLIGERE OPLYSNINGER Er der spørgsmål vedr. stævnet – se hjemmesiden
Paris 2013 Informationsmøde. Aftenens program VELKOMMEN Marker fremmødet og tjek mobil samt hjemme nr. HVEM SKAL MED FRA UNGDOMSSKOLEN Præsentation REJSE.
UDVIKLINGSPLAN ANDST Vision 2020 i 2020 Andst.
Forældre- og fødselsforberedelse
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
FolkeFerie.dk - Et stykke levende danmarkshistorie 1938Ca. 1962Idag FolkeFerie.dk blev oprettet i 1938 under den ferielov, som Stauning stod i spidsen.
Børns omsorgssituation og trivsel
Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
Vi var venner i fortiden..... … og vil være det altid.
VELKOMMEN Familiespejder DUD 27. september KORPSETS NYE FAMILIETILBUD Liane Brandt, udviklingskonsulent KFUM-spejderne.
Danskernes Digitale Bibliotek Hvorfor er det en god idé? Børne- og kulturdirektør Flemming Olsen, næstformand i Børne- og Kulturchefforeningen DB SYD –
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Vildbjerg Cup 2008 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden FC Horsens U9 - U10 – U11 og U12.
Skitur 2015 – fra den 15/2 – den 21/ Klub Roskilde Øst.
PARIS 2015 Informationsmøde.
For førskolegruppens forældre
Ungdomsudveksling Værtsfamilieaften i distrikt 1470 Onsdag den 18. juni 2014.
Projekt Forskerspirer Projekt Forskerspirer Projekt Forskerspirer giver deltagerne mulighed for at fordybe sig i et emne og udarbejde forslag.
Dialogmøde Den åbne skole 26/ – Hundelev – Løkken - Vrå.
Præsentation af forårs-sfo
Pårørende er dem, som har den tætte relation til den sindslidende  Den nære familie  Far, mor, søskende og børn  Andre familiemedlemmer  Arbejdskollega.
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
Tidslinje Murens fald.
Blenstrup et godt sted at bo Visioner for fremtid og udvikling i Blenstrup Unik for privat-bosætning og erhvervs-etablering Blenstrup har alt dét der skal.
Overgangen fra børnehave til SFO og skole Forældremøde i Børnehuset xxx xx september/oktober 2015.
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
Byens Netværk Fremtidssalon København 2040 Bo Ekman
10. – 15. juli 2018.
Holstebro Flyveklub 28 juli til og med 05 august
INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER
FORBERED KLASSEN TIL DAGEN GØR JER KLAR TIL CAMPUS+
Præsentationens transcript:

Velkommen til Steinkjer Steinkjer, den lille by midt i Norge, inderst i Trondheimsfjorden, byder velkommen til NORDLEK. Steinkjer by har alt det der skal til for at give dig som NORDLEK 2012 fine rammer. I det nærmeste oplandet findes et mylder af aktivitets-, oplevelsess- og kulturtilbud. Byen ligger centralt til når det gælder fly, tog og vejtrafik og Steinkjers indbyggere har en masse arrangementserfaring.

Kompakt-stævne i Norges midtpunkt NORDLEK 2012 vil blive et kompakt stævne. Der bliver gåafstand mellem alle de store haller på stævneområdet ”Campus Steinkjer”. Der vil også være skolelogi i stævneområdet. Hovedindgangen til stævnekontor, spisesal m.m.

Dans i fire haller på samme tid - to store og to mindre, hele aftenen og natten. Der bliver masser af både fri- og ledet dans. Stor spillemandssatsning, som vil gøre Steinkjer til et sydende mødested for nordiske folkemusikere.

”Hovedhallen” rummer 3 håndboldbaner.

Spektakulær åbningsceremoni, og nogle store koncerter under stævnet. Dans- og spillekurser kurser i dagtimerne. Anderledes ”stadionopvisning” ”Stadion”

Specielt fokus på børnefamilier. På NORDLEK 2012 lægger man op til at forældre skal tage børnene med på et eventyr de ikke vil glemme, og som vil gøre dem stolte af den nordiske folkekultur. Man lægger op til at familierne kan nyde- og drage nytte af hinandens selskab. Børn og forældre skal få lov til at opbygge netværk på tværs af nationale grænser og sprogbarrierer. Der er lege, dans og uformelle konkurrencer. Der bliver familieudflugter og familiefester. Børnene kan slappe af i fred for forældrene i deres egne rum mellem dansestederne, selvfølgeligt med forsvarligt tilsyn, og tæt på mor og far. Og familien kan bo på familiencamping, tæt på dansestederne. Speciel familiecamping lige ved hallerne

Hvis du er mellem 14 og 26 år og er glad for folkemusik og folkedans, og elsker at være sammen med andre unge så tyvstart på Nordisk Summer Camp fra 6. til 10. Juli. Der vil være kurser i folkemusik og folkedans med fremragende instruktører. Højdepunktet er den store Summer Camp-fest med masser af god musik, og vi vil sikre, at de unge mennesker ikke bliver væk for hinanden under NORDLEK Ungdom

Det er nemt at komme til Steinkjer, Trondheim lufthavn (Værnes) er ikke langt væk, med direkte tog og bus forbindelse og E6 motorvejen løber lige gennem byen. Steinkjer Stationen

Indkøbsmuligheder Lige bag stationen ligger et stort indkøbscenter. En COOP- butik i ”Bilkastørrelse” samt over 100 specialforretninger fordelt over 3 etager.

Mad og drikke Vi skal have god lokal og sund mad, både billigt, dyrere og eksklusivt. I stævneområdet vil der både være spisning af bestilt mad samt en mindre restaurant. Det er begrænset hvor mange restauranter der er i Steinkjer så det kan være en god ide at bestille mad hjemmefra.

Mange udflugter til historiske steder før, under og efter stævnet. Ture rundt i det historiske Nord-Trøndelag. Bl.a. vikingetids- aftenenfest på Stiklestad, eller til ulve, bjørne og trylleteater i Namsskogan Familiepark. Eller besøg Egge museum i udkanten af Steinkjer. Museet rummer både en samling af landbrugs- maskiner, ”bymiljø” og friluftsmuseum.

Hvor skal vi bo ? Familiecamping lige ved hallerne. Stævnecamping ca. 1 km. fra hallerne Skolelogi delvis i stævneområdet. Offentlig campingplads tæt på stævneområdet. Hoteller og pensionater.

Hovedgaden

Hovedaden Udsigt fra Torvet

Hovedaden Udsigt fra Torvet Kirken ude og inde

Hovedaden Udsigt fra Torvet Kirken ude og inde 12 minutters gang langs elven fra stævneområdet til centrum

Hovedaden Udsigt fra Torvet Kirken ude og inde 12 minutters gang langs elven fra stævneområdet til centrum

Hovedaden Udsigt fra Torvet Kirken ude og inde 12 minutters gang langs elven fra stævneområdet til centrum

Hovedaden Udsigt fra Torvet Kirken ude og inde 12 minutters gang langs elven fra stævneområdet til centrum

Hovedaden Udsigt fra Torvet Kirken ude og inde 12 minutters gang langs elven fra stævneområdet til centrum

Hovedaden Udsigt fra Torvet Kirken ude og inde Følg med i de seneste oplysninger på stævnets hjemmeside og på den danske hjemmeside