Nov.-jan. feb.-april maj-juli aug.-nov. EFFI er en kendt idrætsforening i hele Syddjurs Kommune og skaber aktiviteter for hele arbejdspladsen og familien.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Forældremøde i svømmeskolen Hørsholm Svømmeforening
Advertisements

der var engang behandlingspsykiatri Idræt og motion – en ny vej
februar februar 26. marts januar – festsalen set fra fysiklokalet 22. januar – festsalen set mod scenen 6.
Frivillighed i Billund Kommune nu og i fremtiden
Styring og dialog Reformgrupper Ledelsesudvikling - Sikre at lederne er rustet til opgaven. Politisk system De overordnede rammesættende beslutninger for.
Nyt om Regionslejr for Øresund 2014 Udvalget består af: Jette (Frb.), Lydia (Vanløse), Louise (Valby), Krista og Nadia (RL)
Lederforum Dagsorden: Velkommen og generel orientering Aftaler 2008
ÅRSHJUL 2009 Hornsyld Idrætsbørnehave
Året der gik Klubstart den 1. maj 2006 majjunijuliaug.sep.okt.nov.dec.jan.feb.
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
Kastrup Rotary Klub Præsentation af bestyrelsen for
Orientering om ny web-portal Birte Marie Linnebjerg.
Opfattelse af DFIF Forbundet: –Positive –Aktivt, dynamisk og lydhørt forbund Firmasport: – Samvær, uformel, aktivitet.
Årshjul 2012 Børnehuset Hørgården Her er det naturen der er i fokus.
Patientrettighedsdirektivet – baggrund, forhandlingsforløb, resultat og udfordringer Oplæg ved Asger Andreasen, Danske Regioner Konference.
KBC/KBCM Stiftende Generalforsamling KBCM/KBC sammenlægning Godkendelse af vedtægter Valg af Formand, Kasserer og Bestyrelse 15. April 2013.
HVAD ER UDSATTE BØRN OG UNGE? Børn og unge med: Økonomiske Sociale Kulturelle forhold som gør, at de ikke kan deltage i foreningslivet på lige fod med.
Lederforum Torsdag den 31. januar 2008 TEMA: Vores organisationsform FMK’s organisationsform Præsentation af lederpræsentationer Hvordan er det at være.
5. februar 2008Idrætsrådet1 Medlemstilskud  Til folkeoplysende foreninger (aktiviteter for kontingentbetalende børn og unge.  Alle medlemmer til og med.
Drift af haller og idrætsfaciliteter Favrskov Idrætssamvirke Hammel Idrætscenter 14 april 2009.
 Bullerup Børnehave - Et lidt ”anderledes forløb”
Foreningen DFM-nøgletal 1 Handlingsplan 2004 DFM-nøgletal 2003 Diskette med spørgeskema udsendt februar Svarfrist 30. april Rapport primo juli Udvikling.
Temadag om undervisning af borgere Fra forsøg til udvikling af konceptet - erfaringer og ideer.
Fremtidens Idrætsråd i Mariagerfjord Kommune Præsentation af arbejdsgruppens resultat ved Hans Kristian Bjørn.
Den røde tråd fra vision til handling
Indledning v/Fagchef for Plan & Kultur Chr. Tønnesen Velkommen til inspirationsdag for halbestyrelser og halinspektører.
Skoleledermøde 28. november Opstart på klubtilbud 1.Afklaring i bestyrelse – hvilket tilbud SFO2, Dagtilbud, Folkeoplysning 2.
Workshop 4 Hjerteforeningens politiske arbejde
Seniorsport i Middelfart d. 14. januar ”Idrætten som bindeled til sundhedssektoren ”
Spørgeskemaundersøgelse – dfif.dk. Baggrund  Undersøgelsen er gennemført i perioden –  Undersøgelsen er gennemført som pop up på hjemmesiden.
Billede fra holstebro... Opstart 1. jan 2015 Opstart 1. jan 2012 Opstart 1. nov 2015.
Firmaidrættens prioritering af aktiviteter og ressourcer Resultater af spørgeskemaundersøgelserne Bjarne Ibsen Center for forskning i Idræt, Sundhed og.
Typografier 1. Niveau = Punktliste Grøn bold 21 pkt 2. Niveau = Punktliste Sort bold 18 pkt Niveau = Punktliste Grå 14 pkt Ledelses opgaver og rammebetingelser.
Erfaringer med skolereformen Annette Ohm Furesø Idrætsråd Hareskov Værløse Tennisklub.
Projekt Ny styring i et patientperspektiv Mette Jensen, Koncernøkonomi Region Midtjylland.
Generalforsamling 25. marts 2010 Beretning. 1. Året der gik Indberetninger ultimo 2009 – syv mangler endnu Historisk Riffelskytteforening Sjælland optaget.
Sundere mad i idrætshaller Pilotprojekt Siden sidst  Temadag i Holing med leverandører  Opfølgende dialogmøde med haller  Nedsættelse af projektgruppe.
Et liv i balance 1. Side 2 Program Velkomst og introduktion til Virksomhedsnetværk Cabi Søvnens betydning for det mentale velvære.
MånedOpgaveKontakt Juni: Uge Uge 25. Uge Åbner  mulighed for link til denne Nyhedsbrev nr. 1 til tidl. kampagnedeltagere.
Skolebestyrelsesvalget 2016 Skolebestyrelsesvalget Kulsbjerg Skole En gennemgang af valg- proceduren.
Idræt og Motion Regnskab 2009 Fordeling af kr
Analyse- og strukturfase Udbudsmateriale udarbejdes
Genbrug til Syd – Årsmøde 2016
Opmærksomhedspunkter
DGI svømmekonference 2012 i DGI-huset Herning
Halvår 2015 Krop og bevægelse 1.Halvår 2016 ? JUL JAN APR
Aktivitets- Årshjul 2017 §18 midler ansøgningsfrist,1/11
Årshjul Grønnevej 2017 Jan. Feb. Mar. Apr. Maj Juni Juli Aug. Sept.
Tidsplan for implementeringsunderstøttende aktiviteter vedr
U U U U U U U T T T B B B S S U T S B TIDS- OG PROCESPLAN
29. sep. Bedsteforældredag
Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Årshjul 2018 for Nyker børnehus
Børnehaven Engelshøj Årsplan 2016
Årshjul Dec Jan Nov Feb Okt Mar Sep Apr Aug Maj Juli Juni
Strategi 2022 Stærkere Firmaidræt – Mere kollegamotion.
Projekt: SBSYS sagsnummer: Oprettelsesdato: Ændringsdato:
Aktivitets- Årshjul 2018 §18 midler ansøgningsfrist,1/11
Opmærksomhedspunkter
Aftale om regionernes økonomi for 2009 ”Afdæmpet vækst”
2010 Månedskalender Du kan udskrive denne skabelon og bruge den som vægkalender, eller du kan kopiere de enkelte sider og bruge dem i din egen præsentation.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Årshjul Hillerød Jagtforening 2018 / 19
Projektplan Aktivitet Dec Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Hvad laver Skolebestyrelsen
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Foreløbig tidsplan for implementering af EUD-aftalen
Præsentationens transcript:

nov.-jan. feb.-april maj-juli aug.-nov. EFFI er en kendt idrætsforening i hele Syddjurs Kommune og skaber aktiviteter for hele arbejdspladsen og familien til gavn for sundhed og motion. Aktivitetsdag for kontaktpersoner + 2 kolleger (Afvikles en hverdagsaften. Startende med aktiviteter/konkurrencer, derefter foreningsoplæg og grill). Afvikling af prøvestævne i futsal foråret Afvikling af tre futsal kval. stævner i tre byer i kommunen, afsluttende med finalestævne. (Formål: Opstart af ny aktivitet, synliggørelse i de nye byer i kommunen). Give mulighed for elektronisk tilmelding til aktiviteter. Undersøge muligheden for online-booking til foreningens haltid om fredagen (et tilbud til alle virksomheder i kommunen). Undersøge muligheden for timer i hallernes motions- centre (fokus på morgen- motion, fyraftensmotion). Er der interesse for firmaidræt i resten af storkommunen? Har EFFI ressourcerne til at nå ud til hele storkommunen - og opfylde de behov der er for firmaidræt? EFFI´s indsatsområder Bestyrelse Udvalgs- medlemmer

nov.-jan. feb.-april maj-juli aug.-nov. EFFI er en kendt idrætsforening i hele Syddjurs Kommune og skaber aktiviteter for hele arbejdspladsen og familien til gavn for sundhed og motion. Aktivitetsdag for kontaktpersoner + 2 kolleger (Afvikles en hverdagsaften. Startende med aktiviteter/konkurrencer, derefter foreningsoplæg og grill). Afvikling af prøvestævne i futsal foråret Afvikling af tre futsal kval. stævner i tre byer i kommunen, afsluttende med finalestævne. (Formål: Opstart af ny aktivitet, synliggørelse i de nye byer i kommunen). Give mulighed for elektronisk tilmelding til aktiviteter. Undersøge muligheden for online-booking til foreningens haltid om fredagen (et tilbud til alle virksomheder i kommunen). Undersøge muligheden for timer i hallernes motions- centre (fokus på morgen- motion, fyraftensmotion). Er der interesse for firmaidræt i resten af storkommunen? Har EFFI ressourcerne til at nå ud til hele storkommunen - og opfylde de behov der er for firmaidræt? aktivitetsdag for KP´er og 2 kolleger Booking af rekvisitter ved DFIF (Jan). Marts Aktivitetsdag på bestyrelses- Møde. Primo april Indbydelser ud. 28. Maj Afvikling af Aktivitetsdag. Manglende tilslutning til arrangementet Bestyrelsen Udvalgs- medlemmer

nov.-jan. feb.-april maj-juli aug.-nov. EFFI er en kendt idrætsforening i hele Syddjurs Kommune og skaber aktiviteter for hele arbejdspladsen og familien til gavn for sundhed og motion. Aktivitetsdag for kontaktpersoner + 2 kolleger (Afvikles en hverdagsaften. Startende med aktiviteter/konkurrencer, derefter foreningsoplæg og grill). Afvikling af prøvestævne i futsal foråret Afvikling af tre futsal kval. stævner i tre byer i kommunen, afsluttende med finalestævne. (Formål: Opstart af ny aktivitet, synliggørelse i de nye byer i kommunen). Give mulighed for elektronisk tilmelding til aktiviteter. Undersøge muligheden for online-booking til foreningens haltid om fredagen (et tilbud til alle virksomheder i kommunen). Undersøge muligheden for timer i hallernes motions- centre (fokus på morgen- motion, fyraftensmotion). Er der interesse for firmaidræt i resten af storkommunen? Har EFFI ressourcerne til at nå ud til hele storkommunen - og opfylde de behov der er for firmaidræt? Nov. Lise undersøger IT-support til booking. Nov.-dec. Møde med IT-support. Nov.-dec. Lars Peter får styr på elektronisk tilmelding. Januar 2008 Elektronisk tilmelding og online-booking kører. Mangel på IT-support til online-bookingsystem. Begrænsning i foreningens hjemmeside-system. elektronisk tilmelding og online-booking Bestyrelse Udvalgs- medlemmer

nov.-jan. feb.-april maj-juli aug.-nov. EFFI er en kendt idrætsforening i hele Syddjurs Kommune og skaber aktiviteter for hele arbejdspladsen og familien til gavn for sundhed og motion. Aktivitetsdag for kontaktpersoner + 2 kolleger (Afvikles en hverdagsaften. Startende med aktiviteter/konkurrencer, derefter foreningsoplæg og grill). Afvikling af prøvestævne i futsal foråret Afvikling af tre futsal kval. stævner i tre byer i kommunen, afsluttende med finalestævne. (Formål: Opstart af ny aktivitet, synliggørelse i de nye byer i kommunen). Give mulighed for elektronisk tilmelding til aktiviteter. Undersøge muligheden for online-booking til foreningens haltid om fredagen (et tilbud til alle virksomheder i kommunen). Undersøge muligheden for timer i hallernes motions- centre (fokus på morgen- motion, fyraftensmotion). Er der interesse for firmaidræt i resten af storkommunen? Har EFFI ressourcerne til at nå ud til hele storkommunen - og opfylde de behov der er for firmaidræt? futsal (ny aktivitet og synliggørelse i storkommune) Bestyrelse Udvalgs- medlemmer Nov.-dec. Jan booker haltider. Nov.-dec. Lise kontakter Carsten Hansen (deltagelse på best.møde). Lise undersøger dommerkontakt og regler. Januar Møde i bestyrelsen -Planlægning af stævne -Indbydelse (Lars Peter) -Budget Januar Personlig og telefonisk kontakt til udvalgte arbejdspladser. Feb.-marts Afvikling af prøvestævne i futsal. Her skal være indbydelse klar til efterårets stævner. August Møde i bestyrelse -Indbydelser -Økonomi -Planlægning -Dommerkontakt -Etc. Ultimo august Udsendelse af indbydelse. Okt.-nov. Afvikling af tre kval. stævner og finalestævne. Positiv behandling af ansøgning til KOM- udvalget. Økonomi Mangel på haltider

nov.-jan. feb.-april maj-juli aug.-nov. EFFI er en kendt idrætsforening i hele Syddjurs Kommune og skaber aktiviteter for hele arbejdspladsen og familien til gavn for sundhed og motion. Aktivitetsdag for kontaktpersoner + 2 kolleger (Afvikles en hverdagsaften. Startende med aktiviteter/konkurrencer, derefter foreningsoplæg og grill). Afvikling af prøvestævne i futsal foråret Afvikling af tre futsal kval. stævner i tre byer i kommunen, afsluttende med finalestævne. (Formål: Opstart af ny aktivitet, synliggørelse i de nye byer i kommunen). Give mulighed for elektronisk tilmelding til aktiviteter. Undersøge muligheden for online-booking til foreningens haltid om fredagen (et tilbud til alle virksomheder i kommunen). Undersøge muligheden for timer i hallernes motions- centre (fokus på morgen- motion, fyraftensmotion). Nov.-dec. Jan og Johs. undersøger muligheden for at komme ind i hallernes motionscentre. Ingen adgang til motionscentrene Økonomi Er der interesse for firmaidræt i resten af storkommunen? Har EFFI ressourcerne til at nå ud til hele storkommunen - og opfylde de behov der er for firmaidræt? mulighed for timer i hallernes motionscentre Bestyrelse Udvalgs- medlemmer