Bosætning Hvad kan vi gøre for at få flere tilflyttere?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den korte opsporende samtale
Advertisements

PR KAMPAGNE.
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Måske er I gode venner i et år,
Værdiseminar Af Katrine Soelberg, Ousbjerggaard 2012
Er det ikke noget i klassen?
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
Energi- & Vandværkstedet
VELKOMMEN TIL HUSET VENTURE FRIHED UNDER ANSVAR…. DIT LIV – DIT VALG……
Formål med lokalpolitisk indsats Hvad vil vi opnå? Hvordan vil vi gøre det? 1Basiskursus september 2012 Bente Röttig.
Hvad ska´ jeg med kommunen? Er du mellem 15 og 25 år? Og vil du se DIN borgmester danse GANGNAM STYLE ? Måske er din kommune ikke så kedelig - som du går.
Landlivs seminar den 24.november 2012 Hvad er der brug for på landet: Nytænkning af landdistrikter? Lidt brikker til nytænkning v. Mona Hvid
Inklusion af personer med psykosocialt handicap - Det er logik Stig Langvad, Formand for DH 2. oktober 2010.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Rehabilitering Brønderslev Kommune
Vi gennemførte en række interview ifm
Måske er I bedste venner i et år,
Time Of Fast
Landlivs seminar den 24.november 2012 Hvad er der brug for på landet: Nytænkning af landdistrikter? Alt det praktiske v. Mona Hvid
Transport på landet Konference 5.november Transport på landet • Kompliceret • Ingen nemme løsninger • Mangler nytænkning Tendens: Find selv på løsninger.
Velkommen til workshoppen ”Fornyelse af aftenskolen”
Åben Hus Lørdag d. 1. februar Kl til 16.00
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
Friluftsrådet – mere natur – mere friluftsliv BLÅ FLAG OKTOBER 2011 Brian Samuelsson.
Musik: Nightengale Serenade
Velkommen til KLUB 1. KLUB 1 – et tilbud til dig der er ny på landbrugsskole > vi giver dig et netværk og nye kammerater > vi giver dig sjove oplevelser.
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
Relationer – børn og voksne
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
Generationskryds Baggrund for projektet Udviklingsplaner
Velkommen til Projekt Frivillig Infomøde og workshop d. 23. maj 2013 Maj 2013 | Projekt Frivillig | Foreninger i Aarhus Kommune.
Vækstgruppen Vordingborg Erhverskonference 30. maj 2013 Vordingborg – Herning.
Vision – foreslag Mulighed 1 –Sundhed for alle i Åle-Hjortsvang-Hammer – vi skaber det sammen! Mulighed 2 –Sundhed for alle – sammen!
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Her er lidt sports råd. 10 grund regler. Regel 1 Brug sportstøj!
Bestyrelsen arbejder med at formidle og levendegøre vort fællesskab, derved skabes der klubtraditioner. Visionen er at bygge bro mellem klubbens landsspredte.
Hvordan du bliver lykkelig. 1. Have et mål 2.Smil altid.
Digital Post – kommunikationen til borgerne 9. september 2013.
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
1 - sikkert og enkelt netværk for ældre Nyt virtuelt og fysisk netværk for aktive 50+ Lyngby Stadsbibliotek v/ Anne Kathrine.
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
Hvorfor Digital Post? - og vejen dertil
Digital Post – kommunikationen til borgerne
Landlivs seminar den 24.november 2012 Hvad er der brug for på landet: Nytænkning af landdistrikter? Fokus på ressourcer v. Mona Hvid
Projekt It for alle Projektets deltagere: Hanne Bjørn, Roskilde Bibliotekerne Susanne Kierkegaard, Roskilde Bibliotekerne Kirsten Syska, Roskilde Bibliotekerne.
Hvis du ønsker at opnå fremragende
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Tilvalg og fravalg Når du tager en beslutning, så vælger du noget til – men samtidig vælger du også noget fra.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Børn og voksnes rettigheder.
Hvad kan vi gøre for at hjælpe søskende??
SKYPE OG SSI (SIMPLIFIED SKYPE INTERFACE) OPLÆG OG KONKRETE EKSEMPLER PÅ HVORDAN VI BRUGER SKYPE (SSI) I HVERDAGEN PÅ DØGNTILBUD, SOM ET REDSKAB TIL ØGET.
Web > ProjektFrivillig.dk Facebook > Projekt Frivillig Find og fasthold unge frivillige.
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
Levnedsmiddelselskabet
Møde i netværk VEST Jens Bærild Hansen
Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg
Arbejdspladsernes Motionsdag, Formandsmøde 2018
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Hvordan vil vi samarbejde fremover?
Præsentationens transcript:

Bosætning Hvad kan vi gøre for at få flere tilflyttere?

Søges: Flere tilflyttere Haves: Boliger og lokalområder, der tager imod

Antal boliger til salg oktober 2011 Bårse – Beldringe 20 Lundby 41 Vestmøn 75 Hele Vordingborg kommune 850

Vi har en udfordring Hvordan kan vi sammen gøre noget for at få nogle af alle disse huse solgt?... men vi har også meget at byde på

Landsbyforum laver bosætningsprojekt - og du kan være med, hvis du har ideer, lyst til at gøre noget eller.... Starter i 3 lokalråd: •Vestmøn •Lundby •Bårse-Beldringe

Hvad har vores lokalområde at byde på? Hvordan gør vi os synlige overfor "måske-tilflyttere"? Har du et bud, hører vi det gerne...

Vi er alle ambassadører

Samarbejde med ejendomsmæglerne Hvordan kan vi hjælpe ejendomsmæglerne? • ved at omtale vores område på en god måde • sige hej og send et smil til de, der ser på hus • gøre vores eget hus og have ryddelig og charmerende • ved at have lokale ambassadører, som ejendomsmæglerne kan henvise til • gode informative lokale hjemmesider, der fortæller om vores lokalområde, som ejendomsmæglerne kan linke til og vi har link til husene til salg i vores område på vores hjemmeside

Ambassadørnetværket Vil du være en af dem, som ejendomsmæglere henviser potentielle tilflyttere til, så de kan få mere at vide om, hvilke muligheder (og begrænsninger) der er ved at bo netop i jeres lokalområde? Og sørge for, at tilflyttere bliver taget godt imod? (det behøver ikke være dig, der gør det, men du sørger for, at der er nogen, der gør det) Meld dig til ambassadørnetværket -kontakt din lokalrådsrepræsentant eller her på standen -.

Hvilke ambassadører er der brug for? Der er brug for meget forskellige personer, da I sikkert gerne vil have tilflyttere, som er •børnefamilier •aktive ældre •unge •mikrovirksomheder (eller lidt større) •?

Hvad skal ambassadøren? Det finder vi ud af på workshops, hvor ambassadører og styregruppen inspirerer hinanden. Den første er den 3. november Den ledes i starten af Mona Hvid, Landliv, der har erfaringer med at starte netværk.

Vi kan ikke gøre det alene Vi vil samarbejde med •kommunen •ejendomsmæglere •foreninger •virksomheder •???

”På landet skal man både nyde og yde”

Tage godt imod de nye? Hvordan gør vi det???

Hvad er det for et område du bor i?

Hvordan bakker vi op om nye virksomheder, der starter hos os?

Vi vil også •Kende og formidle den lokale kulturarv og natur •Gøre området attraktivt rent fysisk •Udvikle hjemmesider, så man kan finde os •Dele vores viden

Vil du være med / høre mere? Kontakt din lokalrådsrepræsentant: Eva Vestergård tlf.: eller formand for styregruppen Søren Vissing Nielsen, Landsbyforum tlf.: eller konsulent Mona Hvid, Landliv a/s tlf.: