Præsentation af Region Hovedstadens design

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi præsenterer SLIDEPLAYER.DK
Advertisements

QR-koder.
En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Introduktion til HTML HTML dokumentets struktur & Indhold.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Flickr.com – online billeddeling
Grundlæggende PowerPoint
1 Private hjemmesider Undervisning i Click-a-site Online-editor.
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Torbenfeldvej Vallensbæk strand Tlf.: – – dagligt brug af vores hjemmeside •AGEN LYS har en stor og omfattende.
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
[ visuel ] identitet.
Udarbejdelse af poster
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Generelle regler for brug af PowerPoints
Almen studieforberedelse
Peder Ohrt Projektnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
3/1 – 15/1: Synopsis og AT-eksamen
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Links Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Netværksdag for it-formidlere 22. maj 2013 Fuld digital kommunikation i 2015 – hvordan hjælper vi bedst dem, der ikke kan? Kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen.
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Hvad er CURIS? CURIS er et IT-system til registrering af forskning og formidling på KU CURIS er navnet for Copenhagen University Research Information System.
DDS PowerPoint 2009 Eksempel på opsætninger DDS titel dias.
Blogger.com - lav din egen hjemmeside
Dialogmøde d. 9. dec. •Velkomst •Præsentation af Skive Kommunes deltagere: –Hanne Greisen, Kultur og Markedsføring –Laila G. Jensen, Indkøb –Katrine Hovaldt.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
- en smart mellemting mellem overheads og lysbilleder (dias)
i DR. 11. september 2008 Region Hovedstaden og mediekonvergens Af nyhedsredaktør f. hjemmesiden Christian Hult og kommunikationsdirektør.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Deltag i konkurrencen om det mest succesfulde telemedicinske initiativ på Center for Telemedicins konference den 9. oktober Brug evt. skabelonen.
Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.
Tjekliste Er din myndighed klar til Digital Post? Kan din myndighed modtage og besvare digital post? Test om det virker Sørg for at teste, om myndigheden.
Undervisning i Plone CMS marts 2014 Lær at lægge indhold på koncernens websteder.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Lav jeres egen forretning
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Peder Ohrt Rammenetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Introduktion til CURIS
Skoleporten Hvordan tilpasser jeg layout mulighederne i
SkoleIntra og integration med kommunale platforme - digital Signatur
Få hjælp & informationer Modul 2 Nyhedsbrev DSI-Nyhedsbrev - Udgives 4 gange om året. Læs om DSI's arbejde lokalt og centralt, om ny lovgivning og om.
Ikke-kommercielleKommercielle Strategi Koncept udvikling Masse medier (TV, annoncer) Web, social Kataloger Analyse Idégenerering Konceptudvikling for fælles.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Inspiration og viden i din hverdag Tradium HTX– studieområdet. 1.g Inspirationsoplæg. Informationssøgning. Gitte Hansen Bibliotekar team VIDEN Randers.
Køge Erhvervsservice 6. Februar Agenda -Præsentation af os -Lidt om Køge Erhvervsservice -Vores biks og værdier.
Fundamentale principper for brugervenlige web-sites WEB 1 IT-C 24. Feb
Videregående pc-vejledning Modul 07: Elektronisk post 60+Bornholm.
Hvordan ændrer jeg min SkoleIntras setup, så den passer til de lokale forhold? Man kan tilpasse SkoleIntra til skolens eller kommunens behov på mange måder.
Projektgrundlag Fred and Legend's nystartet butik Butikken: kvalitet, eksklusivitet og en hyggelig stemning, Kunden: begrænset indfyldelse Nogle foto,
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
Danmarks Matematiklærerforening Introduktion til Joomla (12 slides)
Studiestart - hjælp med IT
For webredaktører Præsentation /Jesper Emil Ellekilde - pensionist.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Instruktioner Der findes 4 forskellige skabeloner i 6 forskellige farver: titel, punktopstilling, billede og citat. Derudover er der én skabelon hvis titelsiden.
Den gode præsentation … med PowerPoint, SMARTboard eller lignende.
PowerPoint-skabelon Husk
Skabelon mailopsætning
OneDrive Med OneDrive kan du sikkert gemme dine billeder, filer og mapper på ét sted, dele dem med andre og få adgang til dem overalt.
Introduktion af PowerPoint 2007
Modul 07, Elektronisk post
Du kan gøre nogle glade engang imellem…
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Præsentationens transcript:

Præsentation af Region Hovedstadens design

Overblik Præsentation af designet Designelementer Anvendelse af designet Præsentation af Region Hovedstadens design

Præsentation af designet Præsentation af Region Hovedstadens design

Præsentation af Region Hovedstadens design

Logo hierarki Region Hovedstaden er den overordnede administrative instans, som har 2 virksomhedsområder: Hospitaler (herunder Region Hovedstadens Psykiatri) Tværgående virksomheder Alle virksomheder og hospitaler har slægtskab gennem mærket, men er også kendetegnet ved egen identitetsfarve og eget navnetræk. Præsentation af Region Hovedstadens design

Præsentation af Region Hovedstadens design

Region Hovedstaden – farver Region Hovedstadens farver er med til at underbygge den grafiske identitet og give regionen og den tilhørende virksomheder en genkendelig karakter Region Hovedstadens farver er med til at underbygge den grafiske identitet og give regionen en genkendelig karakter. Farverne, der er nøje afstemt i forhold til hinanden, anvendes i Region Hovedstadens logoer og benyttes ligeledes i Region Hovedstadens kommunikationsmateriale. Den grå farve, Cool Grey 9, anvendes af alle virksomheder - blandt andet i virksomhedernes navnetræk. På publikationer, i annoncer og anden kommunikation, anvender de enkelte virksomheder altid sin egen farve, for derigennem at skabe genkendelighed. Præsentation af Region Hovedstadens design

Skrifttyper – primær skrifter Den specialtegnede skrifttype Mari og Press anvendes på profilskabende trykt kommunikation Region H’s primærskrifter er Mari og Press. Mari, der er en designet specielt til Region Hovedstaden anvendes blandt andet i virksomhedernes navnetræk, i annoncer og publikationer. Press benyttes ligeledes i profilskabende kommunikation - eksempelvis i velkomstavisen som udkom før jul. Præsentation af Region Hovedstadens design

Skrifttyper – sekundær skrifter På regionens hjemmesider, i e-mails og i word-skabeloner anvendes standardskrifterne Times New Roman, Arial og Verdana. Verdana Arial Verdana Italic Arial Italic Verdana Bold Arial Bold Times New Roman Times New Roman Italic Times New Roman Bold Præsentation af Region Hovedstadens design

Designelementer Præsentation af Region Hovedstadens design

Papirlinje Alle virksomheder følger de samme retningslinjer i papirlinjen, men anvender egne logoer. Præsentation af Region Hovedstadens design

Præsentation af Region Hovedstadens design

Brevskabeloner og PowerPoint-skabeloner I koncernen, på alle hospitaler og virksomheder er der adgang til de vigtigste elementer i brevlinjen som skabeloner i Word og i PowerPoint: Brev Telefax Følgeseddel Notat Dagsorden Referat PowerPoint Præsentation af Region Hovedstadens design

Publikationer Præsentation af Region Hovedstadens design

Publikationer – formater Oversigt over Region Hovedstadens forskellige publikationsformater A3 A4 A4-H A5 M65 Præsentation af Region Hovedstadens design

A4 A3 plakat Præsentation af Region Hovedstadens design

A5 Grundprincipper for layout af publikationer er ens for alle virksomhederne. Der anvendes lodrette og vandrette bjælker på forsiderne, som udspringer fra H’et. Bjælkerne er altid i en procent af hvid eller logofarven for den pågældende afsendervirksomhed. I dette tilfælde er der anvendt en baggrundsfarve i stedet for et foto på publikationen til venstre. Baggrundsfarver kan frit anvendes, men bør afstemmes logofarve og publikationens øvrige indhold A4-H Præsentation af Region Hovedstadens design M65

Publikationer – variation imellem virksomheder og enheder Præsentation af Region Hovedstadens design

Præsentation af Region Hovedstadens design

Annoncer Skabeloner og retningslinjer til annoncer er udarbejdet i forskellige standardformater. Præsentation af Region Hovedstadens design

86x50mm 131x150mm 86x100mm Grundprincipper for layout af publikationer er ens for alle virksomhederne. Der anvendes lodrette og vandrette bjælker på forsiderne, som udspringer fra H’et. Bjælkerne er altid i en procent af hvid eller logofarven for den pågældende afsendervirksomhed. I dette tilfælde er der anvendt en baggrundsfarve i stedet for et foto på publikationen til venstre. Baggrundsfarver kan frit anvendes, men bør afstemmes logofarve og publikationens øvrige indhold 86x200mm Præsentation af Region Hovedstadens design

266x175mm 266x365mm Præsentation af Region Hovedstadens design

Annoncer – variation imellem virksomheder og hospitaler Samme grundprincipper for annoncer anvendes for alle virksomheder og hospitaler Præsentation af Region Hovedstadens design

Præsentation af Region Hovedstadens design

Bilbemaling Logo placeres harmonisk på fordør og bagsmæk Logoet kan eventuelt tones ned og bruges som dekoration Præsentation af Region Hovedstadens design

Skilte – udendørs Region Hovedstadens skilte og pyloner er slanke og holdt i en mørk tekst på hvid baggrund. Præsentation af Region Hovedstadens design

Præsentation af Region Hovedstadens design

Præsentation af Region Hovedstadens design

Nyt visuelt univers for regionens større byggeprojekter Præsentation af Region Hovedstadens design

Nyt visuelt univers for regionens større byggeprojekter Præsentation af Region Hovedstadens design

Anvendelse af designet Præsentation af Region Hovedstadens design

Designmanual Region Hovedstadens design-manual er tilgængelig på REGI: http://regi-intranet.regionh.dk/menu/Kommunikation/Regionens+design/Designmanualen.htm …og for eksterne brugere på regionens website: http://www.regionh.dk/topmenu/omRegionH/Regionens+design Alias: www.regionh.dk/design Præsentation af Region Hovedstadens design

Designmanual I designmanualen kan man downloade alle de elementer og filer der er nødvendige for at kunne arbejde med designet. Under menupunktet Logo og grundelementer kan man blandt andet hente logoer til alle Region Hovedstadens virksomheder og enheder. Det er også her man finder alle farvedefinitionerne samt henter Region Hovedstadens skrifttyper. Præsentation af Region Hovedstadens design

Print-selv publikationer Til brug for dem, der i det daglige skal printe mindre oplag af brochurer og andre publikationer er der word-skabeloner tilgængelige i følgende formater: A3 Plakat A4 A4-Ark A4-Rapport A5 M65 Skabelonerne benytter standard-skrifterne Arial og Times New Roman. Farverne på publikationerne er holdt i procenter af den pågældende virksomheds logofarve. Præsentation af Region Hovedstadens design

Fælles publiceringssystem Formål: Almindelige bruger kan layoute og udgive pjecer med professionelt grafisk udtryk og som følger principperne i regionens design. Afløser de midlertidige Word-print-selv-skabeloner Fokus på patientinformation (80/20) - genbrug og videndeling Systemadgang: http://regionh.xmedia.dxp.dk/dxpstudios/xmedia Læs på REGI om XMedia og hvordan du kommer i gang: http://regi-intranet.regionh.dk/menu/Kommunikation/grafik+og+layout/XMedia/ Præsentation af Region Hovedstadens design

Brevskabeloner I Region Hovedstadens fælles brevskabelon- system er der adgang til de vigtigste elementer i brevlinjen. Præsentation af Region Hovedstadens design

Visitkortportal Har man brug for visitkort, kan de bestilles online. Link til bestilling: http://rhr.visitkort-online.dk/ Brugernavn: visitkort Adgangskode: regionh Priser fremgår på visitkort-portalen. Præsentation af Region Hovedstadens design

PowerPoint-skabeloner Der er udarbejdet en et fælles design til PowerPoint-skabeloner, som er bygget op i overensstemmelse med RegionH’s øvrige design. Skabelonen downloades og gemmes som skabelon i PowerPoint (pot). Husk, at skabelonen består af både titelside og underside, som vist. PowerPoint-skabelonen er også en del af skabelonpakken, som er implementeret i Region Hovedstaden, på hospitaler og i virksomheder og enheder. I PowerPoint finder man skabelonen i Filer > Ny. Præsentation af Region Hovedstadens design

Co-branding med Københavns Universitet På designmanualen kan du også hente Power- Point-skabeloner, der indeholder logo for Københavns Universitet som underafsender (Københavns Universitets- hospital).  PowerPoint-skabelonerne er versioneret til hvert hospital i henholdsvis DK- og UK-version. Derudover findes også brevpapir og visitkort-skabeloner med RegionH- og KU-logo. Præsentation af Region Hovedstadens design

Gratis billeder Regionen har en aftale med onlinebureauet Colourbox. Herfra kan I frit downloade fotos til brug på materiale fra RegionH. Bureauet skal krediteres i billedeteksten med: Foto: Colourbox Læs på REGI, hvordan du opretter en konto: http://regi-intranet.regionh.dk/menu/Kommunikation/grafik+og+layout/Gratis+billeder/Gratis+billeder.htm Link til formular på colourbox.dk: http://www.colourbox.dk/index/index/signup/1 Vejledning i hvordan du opretter dig: http://www.colourbox.dk/faq/companytransfer Du SKAL være logget ind hos Colourbox, før du kan hente billederne - ellers vil de være markeret med tekst over motivet, og se ud som om de er stjålet. Præsentation af Region Hovedstadens design

Trykkerier - her kan du få trykt dine publikationer (pjecer og plakater) Region Hovedstaden har en række aftaler med  trykkerier, som skal vælges ved bestilling af trykning af færdiglayoutet pjecer og plakater. Hvis man ikke selv har et kopi- og printcenter, er det trykopgavens omfang, der bestemmer hvilken løsning der skal vælges. Find trykkerierne her: http://regi-intranet.regionh.dk/menu/Kommunikation/grafik+og+layout/trykkerier/ Præsentation af Region Hovedstadens design

RegionH Design Har du brug for grafisk bistand, kan du kontakte de grafiske designere på Herlev Hospital, der mod betaling udformer og producerer kampagner, pjecer, postere og udstillinger i høj kvalitet og til langt under markedspris: http://regi-intranet.regionh.dk/Design T: 38 68 41 07 design@regionh.dk Præsentation af Region Hovedstadens design

RegionH Design Præsentation af Region Hovedstadens design

Designrådgivning ...vedrørende anvendelse af regionens designprogram fås hos: Koncern Kommunikation Designredaktør Flemming Krog t 23 38 75 43 flemming.krog@regionh.dk Eller din lokale kommunikationsmedarbejder...! Præsentation af Region Hovedstadens design