Din egen videoproduktion. 2 ▪ www.vest.rm.dk Før optagelserne •Gør jer klart hvilken historie I vil fortælle, og hvordan I vil fortælle den •Planlæg hvilke.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Advertisements

Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Kundebetjening Opgave med salgstrappen.
Book-trailer i 5.a Læringsmål Hvad skal eleverne lære?
LinkedIn Intro.
Nettet og etik Hvad må eleverne – må ikke?
Ytringsfrihed og sygeplejersker
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Opgaver og svarark – til individuel brug
Kom i gang med TV på nettet!
Film og lyd Projektopgaven.
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
Nyt dias Power point er bygget op af dias, du tilføjer dias ved at trykke på nyt dias på startsiden.
Hjemmeside Tirsdag den 5. oktober 2010.
Hvordan fortæller vi borgerne at de skal betjene sig selv digitalt?
EN KORT EN LANG en romantisk komedie Instruktör: Hella Joof Hjemmeside på:
”E-LÆRINGSRESSOURCER” Anne-Grete Roelof René Virtuel læring lyd*tale*billeder*video*handling.
Om ”kommunikation” •Kommunikator er en af de syv roller i speciallægeuddannelsen •Samtale med patienter, pårø- rende, kolleger og andre perso- nalegrupper.
MUSIKVIDEO Playback optagelser. Holdet deles i grupper a 6 personer. Medbring:  musik - med vokal hvor der synges dansk  udklædning og rekvisitter.
V ORES A GENDA  Os og vores speciale  Godt ved specialeprocessen  Knapt så godt ved specialeprocessen  Vejledning  Grupper  Gode råd.
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
Drejebogen til eksamen på idræt B
Programmet består af tre dele.  Capture ; at få billeder ind i maskinen  Edit; at redigere billederne  Make movie; afslutte filmen.
Overvej spørgsmålet. Interview en makker
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
UDDANNELSER I UDVIKLING – Rediger i Windows Movie Maker Brug det færdige produkt på mobiltelefon Optag video på mobil – 3gp Tag billeder på.
En kogebog Synopseprøven i dansk.
Vejlederens kommunikation
Opgaver Forventninger og vejledningsstrategier 1.
Bacheloropgavens mundtlige dimension torsdag d. 19/1-12 Mål med mødet: 1.At etablere et forum for refleksion over opgavens mundtlige del. 2.At I efterfølgende.
Eksempler på skabeloner til bøger i powerpoint
ved læsevejleder Dorthe Clausen
Huskeliste Grundindstilling Pinnacle 9 Find papir og blyant frem og brug dem flittigt. Det betaler sig i længden. Gennemse din råfilm og noter tidslinieklokkeslet.
Matematikfilm - en forklaring! Et lommefilmprojekt.
SOUNDSLIDES Produktionsplan for: Gruppe:___________________________________________________ Klasse:______________ PRODUKTIONSFASER 1. Idéudvikling 2. Forberedelse.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Læsning.
Vejle 4. oktober 2012 Hvordan fortæller vi borgerne at de skal betjene sig selv digitalt? Jeanette Leah Vinther, Kommunikations- og kampagnemedarbejder,
Formål At give inspiration til at få tænkt fjernundervisning (e-læring) ind i forsvarets uddannelser og kompeten- ceudvikling af medarbejderne.
Stopmotion film Monsteret der ønskede sig en ven til jul.
Uffe Sørensen – Projektleder – LærIT.dk. Hvorfor alt det besvær med mobiltelefoner? Skolen skal afspejle den virkelighed, som eleverne deltager i. Vi.
Glogster Nu er det muligt at udskifte plancher og andre præsentationer i undervisningen med en digital præsentation, der kan kombinere tekst, lyd, billeder.
Animationen laves i PowerPoint. Her er indsat 2 billeder.
Lyssætning Kontrol af skygger.
Lyssætning kontrol af skygger
TEMA 2014: KOMPETENCEVURDERING Målbeskrivelserne er ved at blive/er reviderede i alle specialer Der lægges større vægt på kompetencevurdering Der lægges.
Intro til fortælleren MÅL: Kunne beskrive forskellige fortællertyper og forklare forskellene. ”Flipped film” Fortællertyper? Lektie? Opgave – arbejde med.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 LØN, LÅN OG OPSPARING (Til arbejdshæftet.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
Photo Story Den smarte måde at lære på Tradium – Randers Malerskole.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
AT 3.1 Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager til AT3.1.
+ Hjemmesider Kommunikation Opbygning Sprog. + Kommunikation på hjemmesider.
Gruppearbejde - podcast Produceres senest mandag den 22. oktober Hvis man i grupperne vælger at ”arbejde hjemme” denne dag, skal Torben have besked.
Mentors rolle og mentoropgaver. En mentor er... …en personlig sparringspartner, der stiller sig selv og sin viden, indsigt og erfaring til rådighed for.
Video i Undervisningen Hvorfor anbefales dette supplement til undervisningen / uddannelsen ??
Undervisningsvideoer
Inspiration til at udbrede NemSMS til borgere
SketchUp En intro i 3D tegning.
Velkommen til PowerPoint
Fortæl din makker hvad dine vigtigste arbejdsopgaver er.
Hvad er Gør det lettere? Nationalt udviklingsprojekt mellem Gladsaxe og Vejle Bibliotekerne og 8 deltagerbiblioteker + en række samarbejdspartnere, herunder.
Junior Ranger, Tingstrup Skole den 2. maj 2018.
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
2.D Mediefag C.
faktaark/practice abstracts og arrangementer
Vigtige opdateringer af din computer og mobil
Præsentationens transcript:

Din egen videoproduktion

2 ▪ Før optagelserne •Gør jer klart hvilken historie I vil fortælle, og hvordan I vil fortælle den •Planlæg hvilke scener videoen skal bestå af. Videoen bør maks. være 2 min. lang, fordelt på optil 5 scener •Brug evt. storyboardet i værktøjskassen til at planlægge din film

3 ▪ Under optagelserne •Forsøg at føre kameraet/telefonen så roligt som muligt. Brug evt. et stativ •Vær forsigtig med at panorere og zoome. Det kan få videoen til at virke rodet •Optag gerne en ekstra scene hvis der pludselig opstår en situation der passer perfekt ind i videoen, men prøv så vidt muligt at holde jer til den plan i har lagt for videooptagelserne •Optag gerne samme scene fra flere vinkler. Det kan gøre filmen mere levende •Tjek altid at der er et ordentligt lys på optagelserne. Justér evt. på kameraets/telefonens indstillinger, skift vinkel, eller flyt optagelsen til et andet sted •Vær opmærksom på, at lyden kan være forringet på mobile enheder. Laver du et interview, så stil dig så tæt på personen som muligt. Ønsker i at optimere lydkvaliteten yderligere, kan i bruge en ekstern mikrofon

4 ▪ Efter optagelserne •Overvej, om der er behov for tekst i videoen. Det kan være i introen, mellem scenerne, eller løbende igennem videoen - Brug fonten midtsans •Indtal evt. et speak, der underbygger billedhistorien på en ekstern mikrofon, og læg det ind i videoen. Det kan bidrage til at gøre fortællingen mere sammenhængende •Vær sikker på, at I har de medvirkendes accept til at bruge de scener, de optræder i. I værktøjskassen findes der en tilladelsesblanket der kan benyttes

5 ▪ Hjælp og vejledning •Kontakt kommunikation hvis I har brug for råd og vejledning •Kommunikation kan være behjælpelig med at redigere jeres video, eller rådgive herom •Logoer, skrifttyper og andet grafisk materiale er tilgængeligt i værktøjskassen på Kommunikations hjemmeside •Er der tale om en større videoproduktion, kan der lånes videoudstyr hos Kommunikation

6 ▪ Logo •Kopier nedenstående logo, og indsæt det i din video Logoet er en PNG fil, og kan justeres i størrelsen