Digte og billeder til Sydhavnstippen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gryde med filter og taphane
Advertisements

At Dividere.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Kurver Hvorfor og hvordan?.
Hej hund
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Jeg er flyttemand Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Jeg kører bus Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Forskellige traditioner
Vejret Vandet i luften.
Livets Ord April 2009 "Våg derfor, for I ved ikke, hvad dag jeres Herre kommer." (Mt 24,42).
Hallo…. her kommer lige noget, der helt sikkert vil fascinerer dig!
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Unge & IT. Kampagne og rekruttering af rollemodeller.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Hvor der er fokus på klimaet.
Havde Luther en teologi om Guds rige?
KVINDELIG SELVSIKKERHED
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
”Religion er opium til folket”
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Katte lavet af Martin og Daniel
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Glaskursus Åse og Sanne
Naturskoven af i dag Hvorfor denne opgave! Forskellige skovtyper
stilhed Hvorfor er stilhed så svært at have med at gøre?
»En mand havde to sønner
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
OBS – gør som det passer dig!  Denne skabelon er med vilje ikke særlig stramt designet. Det er for at du selv kan lægge det indhold og detaljeniveau i.
Regnskoven i Sydamerika
Livet er dejligt! Det består af en masse små dejlige øjeblikke...
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Spidssnudet frø skrevet af Johannes
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder.
Derfor skal vi STRÆKKE UD når vi kan
Opstandelse, bortrykkelse og dom. Teksten 1 Thess 4,13-18 (1084) så sandt som vi tror, at Jesus døde og opstod Gud vil føre de hensovede sammen med ham.
Jeg kører truck Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Jeg kører lastbil Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
031 – Lille Guds barn 1, S1 Lille Guds barn, hvad skader dig? Tænk på din Fader i Himmerig! Han er så rig, han er så god, ingen kan stå hans magt imod.
ANGST Anne-Mette Baatz Lund. Det er tankerne der styrer angsten
Bæredygtighed i tjenesten Hvordan bevare passion og motivation som børneleder på den lange bane?
Blodkredsløbet Lavet af Silke, Binarn og Emma. Blodkredsløbet fører ilt og energi rundt i kroppen. Det sørger også for at komme af med affaldsstoffer.
I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Gud er ”Alfa og Omega, begyndelsen og enden.” Åb 21,6 Han har altid været og vil altid være: ”Jeg lever i evighedernes.
Lille Guds barn, hvad skader dig 1 Lille Guds barn! hvad skader dig? Tænk på din Fader i Himmerig! Han er så rig, han er så god, ingen kan stå hans magt.
Grammatik Sætninger. Typer af sætninger Sætning: består mindst af et subjekt og et verballed Peter løber Helsætning: en sætning, der kan stå alene Eva.
162_Bliv forenet, alle hjerter 1, S1 Bliv forenet alle hjerter, søg i Herrens hjerte fred. Giv vor frelsers tunge smerter løn i enig kærlighed. Han vort.
Få mig til at føle mig som en kvinde Et moderne eventyr.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150.
RUNDT OM RØDHALSEN.
Herren har udsøgt sig en mand efter sit hjerte. 1. Sam. 13:14 Herren har udsøgt sig en mand efter sit hjerte.
Den gældbundne tjener med Lego-figur
Skriv et digt.
“Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile” (Matt 11,28). Livets Ord Juli 2017.
402 – Guds kærlighed, hvis dybder her, 1, S1
368 – Frelseren er mig en hyrde god 1, S1
609 – Jeg, som skabte hav og jord, 1, S1
Bølgerne mod stranden når
608 – Inden jeg har søgt dig 1, S1
Bølgerne mod stranden når
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
Herren er min hyrde salme 23
Den glade skole på bjerget.
Præsentationens transcript:

Digte og billeder til Sydhavnstippen Eva Kjeldsen

© Eva Kjeldsen

Her er en yndig plet med nogle skæve strå her må du gerne gå. SYDHAVNSTIPPEN Her er en yndig plet med nogle skæve strå her må du gerne gå. Her er en busk så tæt med mange blomster på en sti forbi et æbletræ et brombærkrat et piberi fra reden der med fugleunger i. Se der! I solnedgangens stråler går en hest i blæst igennem mankens stride strit en energi imod dig ler. © Eva Kjeldsen

Pas godt på Tippens trylleri, bevar den grøn og fri. En vældig urt gør livet surt. Vi bjørneklo den kalder med sværd i hånd vi fælder den med højt og stort rabalder herude vil vi passe på de sartere i væksten på frodighed mangfoldighed på alle her - for resten lad Tippen stå så fri og vild til mennesker og muser til fugl og busk og godt med luft til snog og haletudser. © Eva Kjeldsen

© Eva Kjeldsen

© Eva Kjeldsen

Tårnfalken Sådan sad den bøjet som bogstavet øverst på den cementerede lysstamme Under den os masende landet fløj fordi den endnu kunne aktivere tordenkilefjeren og huske eden fuglehjertehåbets bøn © Eva Kjeldsen

© Eva Kjeldsen

Hornuglerne Sultne kroppe med klør greb morgenhimmelens næb trak en kile mellem døde og levende vågne og sovende i lyset over urnejorden rejste fireogtyve hornugler over tagene uden at bære andet end vægten fra stjernebilledet jagende i den sydlige klo og trangen til fødekæderækkens mindste plirrende © Eva Kjeldsen

let tungt dværgekæmpen i parka grønt den ligger og simrer så tæt på Her langs bugten hviler krænget hult let tungt dværgekæmpen i parka grønt den ligger og simrer så tæt på millionen under stjernehimmelen rejser sig efter sommersøvnen vandrer tilbage til billedet bærer på et savnland hvor knasende knogler fra tørret regnfang knækker som andet må mit kranie blive støbt ind i denne bugts skråning af affald med sand og sus i blæstørerne i den sovende skrænts rejse til fantasilandets svanedunsro © Eva Kjeldsen

© Eva Kjeldsen

Campingvognen der ikke har været spændt for i årtier Bådsmandshus Blandt cikorier og tudseyngel twiilightblues cadmiumgrønne lugte af nedfaldsæbler. Campingvognen der ikke har været spændt for i årtier dens lille runde vindue lyser varmt gult ned i Lorterenden dette specialfarvand hvor eventyret begiver sig ud mellem tagrør og sovende blishøns. Bådsmandshus © Eva Kjeldsen

© Eva Kjeldsen