En dag besluttede en kvinde at tjekke om hendes 3 svigersønner virkelig kunne lide hende, eller om de blot idet mindste påskønnede alt det hun gjorde for.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Advertisements

Den lille Mads.
100 års fødselsdag Maj 2011.
Hvis du har mad i køleren, tøj at tage på, tag over hovedet og en seng at sove i ... Så er du rigere end 75% af verdens befolkning.
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Nonne historie.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Livets Ord August 2009 "Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13, 1).
At betragte kvindens bryster er godt for mandens helbred
James Bond går tur i en park...
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
•Et ord der bruges for at afslutte en samtale, når de har ret og du skal klappe kajen.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
3 Historier fra det virkelige liv
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
MG Production Den 75-årige Stig besøger sin læge for at få sin sperm undersøgt !
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
•For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess. •Under aftensmiddagen så vi en ældre dame, som sad alene.
Sofies dejlige dag.
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Et fly er ved at styrt ned. Der er 5 passagerer om bord, men der er kun 4 faldskærme.
Joken, der bringer dig held!
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Brug et øjeblik af din dag til at lære nogle gode leveregler…
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
”Religion er opium til folket”
Denne diasshow anbefales til alle personer som er dødtrætte af at modtage « blomster ».
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En helt normal samtale ved morgenbordet:
Modul 3B Ideudvikling med personanalogi + billed stimuli + ord stimuli.
En Moderne Saga Frøkongen.
Moderne Kvinder Frøkongen.
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess.For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet.
Joken, der bringer dig held!
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
En ny ung lærerinde har sin avslutningsprøve i klassen. For at udsætte børnene med noget harmløst havde hun følgende forslag: Elevene skulle i tur og orden.
Læring i et vejledningsperspektiv
- Tanker til eftertanke - Ord til inspiration
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
......der møder han en rigtig Bond-pige og stopper op....
En båd, Et krydstogt, En festlig ferie… Pludselig en enorm storm... …og båden synker…..
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Den sidste vinter-eftermiddag. Det var en vintereftermiddag. Der var helt hvidt. Der var is på søen og sneen faldt.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Kvinder Ser sig i spejlet..
Den barmhjertige samaritaner
Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære.
Skabt som mand og kvinde
KLAR ? Om et øjeblik kommer Du ind i en magisk verden!
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former for teknologiunderstøttelse ved etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former at teknologiunderstøtte etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette er:
Uheldige Reklamer Reklamer på websider genereres automatisk ud fra teksten på siden. En gang imellem falder det uheldigt ud.
Hvis du har mad i køleren, tøj at tage på, tag over hovedet og en seng at sove i ... Så er du rigere end 75% af verdens befolkning.
En dag besluttede en kvinde at tjekke om hendes 3 svigersønner virkelig kunne lide hende, eller om de blot idet mindste påskønnede alt det hun gjorde for.
Præsentationens transcript:

En dag besluttede en kvinde at tjekke om hendes 3 svigersønner virkelig kunne lide hende, eller om de blot idet mindste påskønnede alt det hun gjorde for dem.

Den næste dag gik hun tur ved floden med hendes første svigersøn, pludselig lod hun sig falde i vandet og dernæst forestillede at drukne. Uden nogen som helst tøven sprang hendes første svigersøn i vandet for at redde hende. Den næste morgen, foran huset, fandt han en lille Peugeot 206, helt ny og med en besked på forruden:

Mange tak. Hilsen din taknemmlige svigermor, som holder meget af dig.

Den næste dag prøvede hun samme eksperiment med hendes anden svigersøn Den næste dag prøvede hun samme eksperiment med hendes anden svigersøn. Han sprang også i vandet uden tøven og reddede øjeblikkelig kvinden. Næste morgen, foran huset, fandt også han en lille Peugeot 206, helt ny og med samme besked i forruden:

Mange tak. Fra din taknemmlige svigermor, som holder meget af dig.

Samme scenario med den tredje svigersøn, kvinden glider i vandet og begynder at drukne. Mens hun stille og langsomt synker længere ned i floden ser den trejde svigersønnen på hende og tænker: «På tide at den heks dør! ». Næste morgen, foran huset, finder han en helt ny Porsche Carrera GT, med en besked på forruden:

Tusind tak - Hilsen svigerfar