Hvordan får du et Print Screen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Søgning efter en fil Du vil finde et Word dokument som du ikke kan huske hvor du har placeret men du kan huske et af ordene i dokumentet Du får dette.
Advertisements

Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Test i Der er 20 spørgsmål og du kommer automatisk videre ved korrekt svar Tryk for start.
1 Test 2 Klik for at begynde. 2 Hvor skal du klikke for at få vist tabelværktøjer?
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Open street maps på GPSén Gå ind på Siden er lang tid om at loade, så hav tålmodighed.
Lav design med ord, billeder og meget andet...
Mini-PC-kørekort – Modul 6
CoDriver Afslut 1 Tastaturet Her kan du få lidt at vide om tastaturet og tasternes funktion. Klik på knapperne nederst til venstre for at bladre frem og.
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Videregående pc-vejledning
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
TEST 2 modul 1 20 spørgsmål. Du skal klikke med musen på det rigtige svar, så kommer du automatisk til næste spørgsmål Klik for start.
1 Download af musik fra netmusik.dk Sådan downloader og overfører man musikken til computer og MP3-afspiller.
1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint 2007 Kursus Enkle præsentationer.
Hvad er genvejstasterne til: søg 1 Ctrl + B Ctrl + S Ctrl + L.
Oprydning på Pc'en Din PC bliver langsommere jo længere tid du bruger den Du er ikke årsag til dette Det er bare sådan din PC arbejder. Dine filer bliver.
Hvordan kommunikerer jeg med min PC
Videregående pc-vejledning Modul 02: Harddisken 1 60+Bornholm.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Skift mellem flere åbne vinduer
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Ældre Sagen Sommer1 Opret en ny mappe Vigtigt for at kunne holde orden i dokumenterne= filerne og billeder.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Instruktion i Animation Shop
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Hvad kan tabeller anvendes til
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
Introduktion til Access (Access, del 1)
CFU 1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint-kursus Enkle præsentationer.
Center for Undervisningsmidler Dispositionsvisning Den hurtige professionelle måde at arbejde på. Her kan du koncentrere dig fuldstændig om indholdet.
Lav en PowerPointskabelon ved brug af diasmaster
Ældre Sagen Funktionen ”Send til” inkl. Brænd en CD 1. Du får dette billede når du højreklikker på, mapper, dokumentfiler, billedfiler, lydfiler m.fl.
Venlig hilsen og god fornøjelse Erik Schousboe Hej; Velkommen. For at komme ”videre” i dette PowerPoint show, skal ”højrepilen” på tastaturet benyttes.
Introduktion til Banedesign / Visio
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Udskiftning af password på tablet. Åben programmet KONE business channel Hvis du ikke har linket på skærmen, åben en browser og skriv Ssl.kone.com.
Før du starter, skal du sikre dig at du har en digital signatur. Få den gennem den ansvarlige på afdelingen (gyn:Christel Nielsen), el. bestilbestil 1.
1 Test i Word 2007 Klik her for at begynde. 2 Hvor skal du klikke for at gemme dit dokument?
Indsæt eller fjern værktøjslinier
Filer Hvordan søges der efter en Word-fil = med et dokument. eller en billed-fil Sommer.
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
Billeder.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 3 konturer der spilles: op, ned og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand. Melodisk.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
Gem et dokument Følg numrene osv..
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Ældre Sagen Sommer1 Genvejstaster De vigtigste og henvisninger til resten.
Introduktion til Access (Access, del 1). RHS – Informationsteknologi – Fra design til udvikling Vi ved nu, hvordan vi finder et design for en database,
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Ansvarsskader - Sådan anmelder du en skade!. Du skal have dine anmeldelsesdata klar til indtastning. Du skal minimum indtaste: Skadested Skadedato Tidspunkt.
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
Sådan anmelder du en skade!
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
Modul 6: ”Sådan skriver og sender du en ”
Modul 4: ”Tekstbehandling 2”
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Præsentationens transcript:

Hvordan får du et Print Screen Print Screen betyder en udskrift af et skærmbillede = et skærmprint Til næste gang vi mødes skal du udføre følgende opgave: Udskriv et skærmbillede af mappestrukturen på din PC. Start med at gå på skrivebordet og følg så instruktionen i nummer rækkefølge. Sommer

4. Klik på ”+” foran mappen ”Dokumenter” for at åbne den. 1. Højre klik i ”Start” 3. Så får du et skærmbillede der kan ligne dette 2. Klik på ”Stifinder” Sommer

5. Du får et skærmbillede der kan ligne dette Sommer

7. Tryk een gang på tasten ”PrintScreen” 6. Hold ”Alt” tasten nede og Herved har du kopieret det aktive skærmbillede, nr. 5, du stod i Sommer

9. Så får du dette billede. Venstre klik eén gang på ”Sæt ind” 8. Åbn et Word dokument og højreklik på selve siden 9. Så får du dette billede. Venstre klik eén gang på ”Sæt ind” Sommer

9. Du har nu opnået at indsætte billedet i et Word dokument 9. Du har nu opnået at indsætte billedet i et Word dokument. Du kan gemme dokumentet = Skærmbilledet eller du kan skrive det ud. 9 10. Gem det og skriv Skærmbilledet ud og tag det med til næste undervisningsdag eller

Du kan også sende skærmprintet til mig som vedhæftet fil 11. Klik på ”Filer” 12. Du får dette billede. Gå til ”Send til” og ”Postmodtager ( som vedhæftet fil)” Sommer

Min mail adresse er: flemming.sommer@oncable.dk Din mail åbner sig og skærmprintet er vedhæftet og du kan nu sætte en mail adresse ind og sende Min mail adresse er: flemming.sommer@oncable.dk Sommer

13. Hvis du får en fejl meddelelse du ikke forstår, er det at tage et skærmprint, en god måde at kommunikere med andre på, i stedet for at skrive fejlmeddelelsen ned på papir. Send den fx med en mail til en ekspert. Print Screen SysRg 15. Og kun anvender eet tast på Print Screen 14.Hvis du undlader at anvende ”Alt” tasten 16. Og derefter følger instruktionen fra nr. 8. så får du i stedet et skærmprint af hele skærmen og ikke kun den aktive del af skærmbilledet Sommer

Eksempel på mappestruktur Sommer

18. Hvis man trykker på ”+” foran Mappen ”Ferie og besøg 17. Her er et eksempel på min mappe ”Billeder” under mappen ”Dokumenter” 18. Hvis man trykker på ”+” foran Mappen ”Ferie og besøg Sommer

19. År-måned og dato foran beskrivelsen af billederne. Får man dette billede. Bemærk at det er en god ide at anvende formatet. 19. År-måned og dato foran beskrivelsen af billederne. Fordi man så får filerne til at ligge i kronologisk rækkefølge. Sommer