Saga er et internationalt digital-forlag med en bred udgivelsesprofil

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
SharePoint Codecamp. SharePoint Bruger Gruppe  Intro til dagen, Anders.  Authentication i forbindelse med Apps – Oauth, Low trust/High trust, Mads.
Advertisements

Dias 1 D E P A R T M E N T O F M E D I A, C O G N I T I O N A N D C O M M U N I C A T I O N Kulturens medialisering Danmarks Biblioteksforening Årsmøde.
Hvordan bidrager litteratursiden
Posterne vises på en ny måde En ”almindelig” post ser sådan ud – vi har flyttet bestil-knap og links ud til højre for posten Her kan finde de links der.
- Folkebibliotekernes nye ebogsservice.
SKOLEBIBLIOTEKET PÅ NETTET Udarbejdet af Jette Hansen.
Læring og læringsressourcer i en læringscenteroptik
Tid Til Dansk Tid Til Dansk er et komplet dansksystem for klasse.
Velkommen på biblioteket Vi glæder os til at få dig som bruger. Spørg bare, hvis du har brug for hjælp!
Skolebibliotekets Dag, 1. september 2009 CFU. Podcast din læselyst – - set med en skolebibliotekars / dansklærers øjne Mål:  At læse en bog.  At lære.
Køb og download E-bøger og e-lydbøger (bruger en logget ind i denne guide)
Cand.mag. Lise Vandborg, Chefredaktør Litteratursiden
Selvbetjente biblioteker
Trygge og udviklende fængsler (og samfund) Samarbejde mellem indsatte, ansatte, ledelse, Kasper, mig og jer…
SAXO Publish Nu kan alle udgive Troels M. Krankér
E-inklusionens udfordringer – hvordan gør vi det endnu bedre? Stig Langvad, formand for DSI.
How to boost students´ vocabulary via reading
Introduktion til kursusforløb. Praktisk • 15 minutters pause for hver 45 minutter • Husk at medbringe bærbar computer med netværksforbindelse, administratorrettigheder.
Etiske & metodiske problemer i online research - kort diskussionsoplæg.
Digital Business Development Kvartalsmøde 3. november.
Odrbildne - the beginning of a beautiful friendship Pecha Kucha 28. februar 2011.
Fantasy & fankultur 28. Februar 2013
Den gode, den onde og den grusomme - om digital selvbetjening SnitkerGroup 6. September 2011 af Usability Specialist Thomas Visby Snitker.
Kultur- og branchestudier
Konkurrence forhold og tilgængelige refleksfolier.
Undervisere: Thomas Hoffmann & Jesper Mørch. Agenda:  Den fysiske samling  Akademisk litteratursøgning  Søgeteknik  ITUs elektroniske ressourcer 
Ressourcer og læremidler i et didaktisk perspektiv Læring og Læringsressourcer,
Velkommen Digitalt Knock-out? i samarbejde med DDB #DB13.
Folkebibliotekernes ebogsservice eReolens strategi for e-bøger Danmarks Biblioteksforenings Årsmøde 28. marts 2014.
Bedre udbytte af it i skolen Noter fra lærernes selvevaluering af tema 1.
Hvordan ser livet i skyerne ud efter ½ år?
Indtægtsskabende aktiviteter. Hvad er vores afsæt? Vores hovedformål er at støtte de omkring danskere med sclerose og lette vilkårene for dem,
- Et formidlingsbillede. PROGRAM Samarbejde er fundamentalt Eksempler på indsatsområder i BibZoom.dk: –Kvalitetsbetonet musikformidling –Brugerbaseret.
Digitale redskaber i arbejdet med unge Erroll Marshal | Leder Jeg er – praktikeren Folkeskolelærer / socialt pædagogisk CfDP / Cyberhus.dk Undervisning.
Highlights fra Københavns Bibliotekers digitale strategi Den 4
Nyhedsside i eReolens app til iPhone og iPad Læs nyheder fra eReolens redaktion.
Markedsandele Rolf og Jonas.
DIGITALE TRENDS BIBLIOTEKERNES DIGITALE PULS LIGE NU.
Danskernes Digitale Bibliotek Hvorfor er det en god idé? Børne- og kulturdirektør Flemming Olsen, næstformand i Børne- og Kulturchefforeningen DB SYD –
V. JESPER HERMANSEN, DIREKTØR KULTURSTYRELSEN Indsæt nyt billede Format: H13,73 x B23,41cm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst.
6. lektion: ’Blog om unge’ og summativ evaluering 6 og sidste lektion i undervisningsforløbet ”Samfund og individ” baseret på kapitel 4 i bogen Luk Samfundet.
Hallo... Jeg ville bare se om du var tilstede... I just wanted to see if you were there...
Nye bøger på PLC Sammensat Materiale Musik. Nye bøger på PLC Musik Indskoling Bog + CD.
Nye bøger på PLC Fagbog.
Jo mere man læser, jo tidligere bliver man en hurtig og sikker læser.
© The Copenhagen Institute for Futures Studieswww.cifs.dk De 3 typer markeder - skabt af informationsteknologierne Henrik Kristensen, Instituttet for Fremtidsforskning.
Hvordan samarbejder vi om kulturen?
6. lektion: ’Blog om unge’ og summativ evaluering 6 og sidste lektion i undervisningsforløbet ”Samfund og individ” baseret på kapitel 4 i bogen Luk Samfundet.
Danskernes Digitale Bibliotek. DDB Indkøbssamarbejde DDB’s indkøbssamarbejde står for fælles indkøb, administration og forhandling af alle digitale materialer.
Det digitale samfund og biblioteket Den 16. september 2014
Biblioteksstrategi Den 8. maj 2015
Materialer i alternative formater – en forudsætning for inklusion Tanja Stevns Lars Ballieu Christensen.
Biblioteket Hvem er jeg? Michel Steen-Hansen –Direktør i Danmarks Biblioteksforening –Tidligere bibliotekschef i Slagelse og Ringsted –Fortidsforsker.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Nationalstater i opbrud? (refleksioner over social sammenhængskraft)
Lotte Hviid Dhyrbye Tænketanken Fremtidens Biblioteker
© Den digitale læsers hjerne Kresten Bjerg Hans Reitzels Forlag, 2017
Litteraturformidling i teori og praksis
LITTERATUR HISTORISK OVERSIGT
Danskernes digitale bibliotek
Salgstrappen Jan Christiansen KUU
Fremtidens bibliotek ”Folkebiblioteket – uden bøger”
Saxo og Chatbotten, Alfred
Danskernes digitale bibliotek
Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket.
Danmarks Biblioteksforening Opinionsmåling, juni 2014
Danskernes digitale bibliotek
Danskernes digitale bibliotek
Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne
Danskernes digitale bibliotek
Præsentationens transcript:

Saga er et internationalt digital-forlag med en bred udgivelsesprofil Saga er et internationalt digital-forlag med en bred udgivelsesprofil. Vi udgiver pod-bøger, ebøger og lydbøger. Vi tror på, at fortællinger gør en positiv forskel for individet og samfundet. Vi mener, at alle fortællinger bør være tilgængelige for alle borgere. Saga/Lindhardt og Ringhof er Danmarks største, digitale forlag med over 25.000 ebøger og lydbøger i handlen.

Bibliotekerne og de digitale udgivelser Hvad er eReolen for en størrelse på det digitale bogmarked i dag og i fremtiden? Digitale udgivelser – hvad er det, og hvilke konsekvenser får digitaliseringen for bogen og bogmarkedet? Kort udblik: Hvordan ser de digitale udgivelser og bibliotekernes fælles fremtid ud?

Hvad er eReolen for en størrelse på det digitale bogmarked i dag og i fremtiden? eReolen – en stor og vigtig forhandler af det brede bogkatalog. Fokus er på kvaliteten, ikke på den billigste indkøbspris. eReolen – den vigtigste formidler af digitale bøger til små og unge læsere. Truer eReolen det kommercielle digitale marked? Storytel har investeret +200 mio. kr. i det danske digitalmarked i de sidste tre år. Situation på det digitale bogmarked i dag: Storytel/Mofibo dominerer 100% det kommercielle digitale bogmarked. Uden eReolen ville forlag og forfattere være 100% afhængige af én forhandler. eReolen er et blandt flere (leje-)biblioteker i Danmark i dag -> eReolen udfordres som bibliotek af kommercielle streamingtjenester.

Hvad er digitale udgivelser Hvad er digitale udgivelser? Og hvilke konsekvenser får digitaliseringen for bogen? En digital bog er kendetegnet ved mange formater: ebog, lydbog, podcast, blog, url m.fl. Talesyntese supplerer den klassiske lydbog om 3-5 år og erstatter den om 5-7 år. Maskinel oversættelse vil supplere den klassiske oversættelse om 3-5 år og erstatte den om 5-7 år. Formatmangfoldighed, talesyntese og maskinel oversættelse vil bevæge bogmarkederne i retning af ét globalt bogmarked. 75% af alle læste bøger er digitale om 5-7 år.

Hvordan ser fremtiden ud for digitale udgivelser, forlag og det digitale bibliotek? Læserne har digitale bøger i overflod – enten gratis, som loyalitetsprogram eller som abonnement. Kampen kommer derfor ikke til at stå om den næste ”Jussi”, men om ”ejerskabet” af læserne eller læser-communities. eReolen er (måske) et niche-bibliotek, men med gode ”features”: anonym læsning, professionel formidling, kvalitativt indhold, fysiske biblioteker. Mulighed for at bevæge sig ud af nichen ved at favne mere folkelig litteratur: fanfiction, romance, erotik, krimi-spænding mv. Mulighed for at skabe flere nicher ved at udbyde digitale fagbøger, akademisk litteratur og valideret viden.

There is one main trace for the book industry, and it is digital Let’s look to the US. Print is back? Not so much… US: Sales of digital books are still rising Self publisher = quantity Quantity and pulp fiction beats traditional publishing Traditional publishers are being squeezed