OneDrive Med OneDrive kan du sikkert gemme dine billeder, filer og mapper på ét sted, dele dem med andre og få adgang til dem overalt.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi præsenterer SLIDEPLAYER.DK
Advertisements

Søgning efter en fil Du vil finde et Word dokument som du ikke kan huske hvor du har placeret men du kan huske et af ordene i dokumentet Du får dette.
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
RefWorks 2.00 Velkommen til Det Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultetsbibliotek - Frederiksberg Campus.
Optimering og effektiv brug af OUTLOOK
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
Pædagisk Dag for lærerne på HG (OD-dagen d. 7/ )
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Ældre Sagen Sommer1 Opret en ny mappe Vigtigt for at kunne holde orden i dokumenterne= filerne og billeder.
Windows ® 7 og Office 2010 til små og mellemstore virksomheder WINDOWS ® 7 OG OFFICE 2010 TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER Vi anbefaler ægte Microsoft.
• Frede viser sin egen Facebook side mv. • Alle oprettes på Facebook • Vi bliver venner med hinanden • Frede laver en gruppe til træning • Bog: Facebook.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Velkommen Lars Johansson ProjectForce. Program: Lidt omkring Athena IT-Group A/S Introduktion til ProjectForce – Microsoft Sharepoint Lidt teori omkring.
Introduktion til Microsoft CRM Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Flyt den til din mp3 afspiller
Microsoft® Lync™ 2010 Chat og tilstedeværelse Kurser
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Oprettelse af Digital Post
Filer Hvordan søges der efter en Word-fil = med et dokument. eller en billed-fil Sommer.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Data til Excel videre til Nav kan eksportere alle data fra listevisninger til Excel (som så kan videresende.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
BlueDoc 2.0 (C) 2003 TMA Components Web-integreret Intranet søgemaskine.
Office365 – Bliv klar (få evt
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Windows Vista og Office 2007  -testere søges… Christian Ringheim og Anders Langvad-Nielsen
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Introduktion til Lync Windows Store-appen
[Kursets titel] [INSTRUKTØR]. 4D Konsulenterne A/S Undervisning Udvikling og rådgivning Test og certificering.
Gem et dokument Følg numrene osv..
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Word 2007 F-Niveau Lektion 1 Keld Hinsch.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
Studiestart - hjælp med IT
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Styresystemet & div. software … mange IT-fagudtryk !! v/Søren Noah: Steve Jobs (Apple) Bill Gates (Microsoft) Venner.
Call Center, adm kursus, indledning Indledning (registrering af kursister & præsentation) 10 min. Hjælpeværktøjer 5 min. System overblik 30 min. Administrator.
Det nye Office Fokus på Office 365 Forretningsmodeller.
Lægedebatten 2013 Introduktion til Lægedebatten. Lægedebatten 2013 Nemmere adgang Du kan benytte Lægedebatten fra din pc, din smartphone og din tablet.
Stavekontrol i Word. Klik på fanen ”Filer”, Klik på ”Indstillinger” Klik på ”Korrektur”. Opsætning kan se således ud. Opsætning af stavekontrol i Word.
Effektiv vækst - Workshop
Installation af TimeLog Tracker til Outlook
Hold smartere møder Tak, <FN name>.
Microsoft® Office Excel® 2007-kursus
Beskyt din virksomhed- Workshop
EASJ – IT SYSTEMER helpdesk.easj.dk.
Arbejd Overalt - Workshop
Problem med at følge de konstant voksende datamængder
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Velkommen til PowerPoint
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Office 365 for Small Businesses
Vejledning i at scanne..
PowerPoint i undervisningen - med særligt fokus på billeder
Velkommen til PowerPoint
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
Velkommen til det nye PowerPoint
Velkommen til det nye PowerPoint
Velkommen til det nye PowerPoint
Skabelon for billede til sociale medier
i PowerPoint Syv samarbejdsmåder Rediger med andre personer
Præsentationens transcript:

OneDrive Med OneDrive kan du sikkert gemme dine billeder, filer og mapper på ét sted, dele dem med andre og få adgang til dem overalt.

OneDrive er et online fil lager, der er adgang til overalt OneDrive er et online fil lager, der er adgang til overalt. Det er nemt at gemme Office-dokumenter og andre filer i clouden, så du kan få adgang til dem fra en hvilken som helst enhed. Med OneDrive kan du dele dokumenter, fotos mv. uden at sende mail med store vedhæftede filer. Du kan også nemt arbejde med OneDrive-filer direkte i Windows eller Mac.

Log på onedrive. Live.com, og vælg OneDrive til: Få vist filer og billeder, du har gemt i OneDrive. Oprette billedalbummer til familie og venner. Oprette dokumenter på din computer, og redigere på din bærbare computer, telefon eller tablet. Dele filer og billeder med andre. Samarbejde med dine venner på dine Office- dokumenter i realtid.

Gem, del og synkroniser dine filer Mål og metode For at kunne gemme, dele og synkronisere dine filer i skyen lærer du: hvad Microsoft-skytjenesterne er, og hvorfor du bør bruge dem hvordan du vælger, hvor du skal gemme filer i skyen hvad deling og synkronisering er.

Deling af dokumenter på den rigtige måde gør dig mere produktiv For at gøre det nemt at dele et dokument, kan du gemme det på ét sted og derefter dele det med andre. Dette sikrer, at du arbejder med den nyeste version. Det fjerner også behovet for at søge i mails og mapper på et netværksdrev for at finde den nyeste version. Via deling kan du også samarbejde om et dokument gennem samtidig redigering. Når et Office-dokument (Word, PowerPoint, Excel og OneNote) er gemt i skyen, kan du og andre redigere det samtidigt, når I arbejder med dokumentet. Samtidig redigering i et dokument hjælper med at fuldføre dokumentet og overholde deadlines. [Mere]