Konfigurere lyd og foretage opkald

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Open street maps på GPSén Gå ind på Siden er lang tid om at loade, så hav tålmodighed.
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant-kursus
Vejledning til Cisco trådløs telefon
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
(Automatic Delivery Rewards)
1 Download af musik fra netmusik.dk Sådan downloader og overfører man musikken til computer og MP3-afspiller.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus i tale og video
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Skift mellem flere åbne vinduer
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Kontrolpanelet Lær lidt om mulighederne i kontrolpanelet Tryk for start.
Oversigtsvejledning til video Starte et videoopkald 1.Hold markøren over en kontakts billede, og klik på kameraknappen. 2.Der vises en besked på kontaktens.
Lyd-ikonet er forsvundet
Hvad kan tabeller anvendes til
1 Velkommen til brugerinstruktion, It-Universitet.
1 It-Universitet velkommen til Easy Historien om en succes!
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus i svargruppeprogrammet
Microsoft® Lync™ 2010 Møder og samarbejde Kurser
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Microsoft® Lync™ 2010 Chat og tilstedeværelse Kurser
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Lave og indsætte genvejsknapper i speedbaren.
Kursus i. Indholdsfortegnelse Hvad kan programmet bruges til? Sådan kommer du i gang Gem dit projekt Skærmbilledet Lydsporets udseende Importer en lydfil.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Center for Undervisningsmidler Dispositionsvisning Den hurtige professionelle måde at arbejde på. Her kan du koncentrere dig fuldstændig om indholdet.
Kursus i.
Udskiftning af password på tablet. Åben programmet KONE business channel Hvis du ikke har linket på skærmen, åben en browser og skriv Ssl.kone.com.
Videregående pc-vejledning
Calc.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Tjekke din telefonsvarer 1.Klik på fanen Telefon. Du får vist dine beskeder og oplysninger om personer, der har ringet. 2.Hold markøren over en telefonsvarerbesked,
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Overskrift her Tilføj presentations titel i Sidehoved / sidefod. Vis > Sidehoved / sidefod Underoverskrift her Quickguide: Viderestilling på SP-portalen.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Lync 2013 på iPhone Oversigtskort for Deltage i et Lync-møde
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Starte et videoopkald På listen over kontakter skal du pege på en kontakts billede og klikke på kameraikonet. Der vises en meddelelse på din kontakts skærmbillede.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Miniguide Avaya Omstilling af kald Omstil igangværende samtale: Tryk ”omstil” Tast ønsket nummer Stil samtale igennem Ved ubesvaret eller optaget.
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
IT for begyndere Modul 9: ”Flere muligheder på internettet” 1.
Hold smartere møder Tak, <FN name>.
Foredrag i Historisk Forening
Video Vælge visning Skype for Business Konfigurere din videoenhed
Møder Vælge visning Skype for Business
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Kontakter, tilstedeværelse og chat
emne erklæring SmartArt-grafik med billeder på rød baggrund
Find dybdelink Blå kurser: Fremmed kurser
Velkommen til PowerPoint
Filmbånd (Øvet)   Du kan genskabe effekterne på dette dias ved at benytte følgende fremgangsmåde: Klik på Layout i gruppen Dias under fanen Startsiden,
7 År Mira Hansson PERSONLIG Udvikler af hele stakken Målsætning
Hvordan registrerer jeg arter og besigtigelser i NaturAppl?
Præsentationens transcript:

Konfigurere lyd og foretage opkald Konfigurere din lydenhed Lad os starte med begyndelsen: Konfigurer din lydenhed, og kontrollér kvaliteten. Du kan bruge mikrofonen og højttalerne i computeren eller tilslutte et headset. Starte et opkald 1 2 Klik på Vælg primær enhed nederst til venstre i Skype for Business-vinduet. Klik på Indstillinger for lydenheder. Vælg din enhed fra menuen Lydenhed, og juster lydstyrken for højttaleren og mikrofonen. Placer markøren på billedet for en kontakt, indtil hurtigmenuen vises. Klik på knappen Telefon. Markér flere kontakter på listen over kontakter ved at holde Ctrl-tasten nede og klikke på navnene. Højreklik på et af de markerede navne, og klik derefter på Start et telefonmøde. Klik på Skype-opkald. Starte et telefonmøde 3 © 2015 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Skype for Business er beregnet til at oprette forbindelse til en kollega eller forretningsforbindelse. Skype er beregnet til at du kan ringe til din bedstemor eller chatte med vennerne, mens I spiller. Hvilken Skype-version skal jeg bruge? Viderestille telefonopkald Skal dine opkald omstilles til din telefonsvarer eller din mobiltelefon eller til telefonen på et hotelværelse? Slå viderestilling af opkald fra Klik på knappen Viderestilling af opkald nederst til venstre i hovedvinduet i Skype for Business. Vælg Viderestil opkald til. Vælg Nyt nummer eller ny kontakt. Vælg en kontakt, eller indtast et nummer i feltet Viderestil opkald. Skype for Business Startvejledning Konfigurere lyd og foretage opkald

Invitere flere personer til et opkald Føje lyd til en chatsamtale Besvare et opkald Når nogen ringer til dig, vises en besked nederst til højre på skærmen. Klik et sted i billedområdet for at besvare opkaldet. Hvis du vil afvise opkaldet, skal du klikke på Ignorer. Hvis du vil at starte en chatsamtale med personen i stedet for et lydopkald, skal du klikke på Indstillinger og derefter Svar med en chatbesked. Hvis du vil afvise opkaldet og andre opkald, indtil du ændrer din status, skal du klikke på Funktioner og derefter på Angiv til Vil ikke forstyrres. Sara Nyberg Salgschef Klik på i ruden Møde. I ruden Deltagere kan du klikke på Vælg en eller flere (Ctrl-klik) af dine kontakter, eller indtast en persons navn eller telefonnummer i søgefeltet, og vælg de ønskede kontakter i resultaterne. Klik på OK. De nye deltagere modtager en anmodning om at deltage i opkaldet. Invitere flere personer til et opkald Føje lyd til en chatsamtale Klik på knappen Telefon i samtalevinduet. Brug af kontrolelementer til lydopkald Under et opkald kan du pege på knapperne for at gøre følgende: Hvis du vil sætte opkaldet i venteposition, skal du klikke på knappen Venteposition. Hvis du vil slå lyden fra, skal du klikke på knappen Mikrofon i konversationsvinduet. Sara Nyberg SALGSCHEF, Online - Understøtter video Hvis viderestilling af opkald er tilgængelig for din konto, skal du klikke på knappen Overfør og vælge det ønskede nummer. Hvis du vil lægge på, skal du klikke på knappen Telefon i samtalevinduet. Indstillinger Ignorer