Kommunale Praktik- og løntilskudsstillinger i Skanderborg Kommune 2014

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

Bestyrelsens overvejelser om LOS' fremtidige arbejde Bestyrelsesformand Kim Simonsen.
Hvad påvirker medarbejdernes psykiske trivsel
En gennemsnitlig og fiktiv Jonathans dokumenterede forløb på Korsør ProduktionsHøjskole Jonathan starter mandag den 12. oktober på Korsør ProduktionsHøjskole,
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Roskilde Tekniske Skole
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Statistikkens rolle som grundlag for politiske beslutninger
Rehabilitering til borgere med hjertesygdom
Inklusion af personer med psykosocialt handicap - Det er logik Stig Langvad, Formand for DH 2. oktober 2010.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Hvad kan jobcentrene tilbyde?
Hvad virker i aktiveringsindsatsen?
Hvor der er fokus på klimaet.
Sammenhængende udviklingsforløb kræver mere end én reform
Hvad kan vi gøre for at få psykiske sårbare tilbage i arbejde ?
Etableringssekretariatet for Beskæftigelsesregion Syddanmark Karl Schmidt Beskæftigelsesregion Syddanmark DSI temadag om det fremtidige beskæftigelsessystem.
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Regionale Kontaktfora på handicapområdet Møde med repræsentanter fra DH Stig Langvad, formand, DH.
Statistik Ledigheden for teologiske kandidater november 2010 i: - Hovedstaden44 - Sjælland10 På landsplan en ledighed på 5,87 pct.
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Ved Jens Kjeldbjerg Kudsk / Andy Madsen
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light 1. DECEMBER 2014 BERGEN PROFESSOR MICHAEL SVARER AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES INSTITUT.
SYGEDAGPENGEREFORMEN – HVAD ER DET NYE FOR VIRKSOMHEDERNE (SAMT LIDT AF ”DET GAMLE”) Lejre Kommune 20. november 2014.
NYT FRA SKOLEBESTYRELSEN Karaktergennemsnit og skolekvalitet på Niels Ebbesen Skolen Vi har i dette nyhedsbrev valgt at sætte fokus på Skanderborg Kommunes.
Præsentation af resultaterne fra casestudie
Resultater fra: Diskriminationsundersøgelsen blandt mennesker med psykisk sygdom Som et led i EN AF OS kampagnen er der gennemført en undersøgelse af oplevet.
Ungeindsatsen i Center for Erhverv, Uddannelse og Beskæftigelse UU og jobcentrene; et samarbejde om udsatte unge, 3. december 2015 Leder af Ungeporten,
Jobenheden V. Zina Zvizdic. Jobenheden  Fremskudt beskæftigelses indsats i udsatte boligområder  Borgeren udvælges opgangsvis  Arbejder.
Hvordan arbejder jobcentrene med afklaring af arbejdsevnen/arbejdsprøvning? Jobcenter Roskilde Birthe Haastrup Anette Perós.
Skanderborg Det økonomiske gab  Merudgifter på knap 100 mio.  Merindtægter på godt 80 mio.  Udfordringen er knap 20 mio. Beskæftigelse & Sundhed.
Systematisk og opsøgende kontakt med virksomhederne v /Kirsten Thomsen Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland.
Hedensted 1 Fastholdelse via tidlig virksomhedsrettet indsats Hedensted Ålborg den 18. september – opstartsseminar om sygedagpengereformen.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Erhvervs- og uddannelsesvejledning i et regionalt perspektiv, 12. november 2014 ”Beskæftigelsesreformen” v/Fg.
Beskæftigelsesreformen - uddannelse til arbejdsløse v/Uddannelsespolitisk konsulent Claus Eskesen.
Beskæftigelses- og erhvervspolitikken i Skanderborg Kommune Konference 26. januar 2012 Det Regionale Beskæftigelsesråd Tale ved Borgmester Jørgen Gaarde.
Kontanthjælpsreformen - jobparate kontanthjælpsmodtagere Oplæg den 5. december.
#DCHårsmøde2016 #DCHårsmøde2015 Afstemning. #DCHårsmøde2016 Så længe afstemningen er åben, kan du ”skifte mening”. #DCH-Årsmøde2015 bruges ikke blinker.
Randers Kommune Jobrotation i Randers-området. 2 LBR-konference 9. marts Kort om jobrotation Udvikling og fastholdelse af ansatte Jobåbninger.
Tovholderseminar i BIP Væksthuset 23. september 2015.
Den virksomhedsrettede indsats i Midtjylland. 2 Hvorfor mere virksomhedskontakt?  Højt politisk prioriteret (ministermål i 2014).  De nye reformer stiller.
Bredbånd til alle - også på landet Kaj Møldrup Christensen – formand for Panel for Udvikling i Landdistrikter og Fiskeriområder.
Personer med psykiatrisk handicap er også en HR-udfordring Stig Langvad, formand 2. oktober 2008 Fastholdelse og integration af handicappede i virksomhederne.
Ansættelse med løntilskud En gennemgang af reglerne.
FTF Projekt Styrkelse og understøtning af jobrotation på tværs af Jobcentre.
Hurtig i gang – 2 Jobcenter Esbjerg Udfordringer og opnåede erfaringer.
Case: Toms Gruppen Jobrotation - en succes på Toms "Hos Toms har vi gennemført en større uddannelsesaktivitet for produktionsmedarbejdere med god støtte.
Inspirationsskabelon til virksomhedsoplæg ”Virksomheder møder flygtninge”
Skanderborg Én indgang – fælles adgang – job som udgang Om at begrænse tilgangen til førtidspension.
Mandag d. 6. februar 2017 Arbejdsmarkedsudvalget
Hvad kan Jobcenter Thisted gøre for virksomhederne?
handel, event og mediegrafik
25. januar 2017 Kontorchef Kirsten Brix Pedersen
Orientering fra kontoret Job og Fastholdelse AM-udvalg den 6
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Beskæftigelsesstrategi i Furesø
STRATEGI FOR INDFØRING AF RØGFRI ARBEJDSTID
Hver en ny dag er bedre end i går,
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
En forenklet beskæftigelsesindsats
Rehabilitering og hjemmehjælp
Hovedtræk i politisk aftale om kontanthjælpsreform Regeringen, Venstre, Konservative, Liberal Alliance, Dansk Folkeparti L223 fremsat 28. maj 2013.
Socialpolitisk statusmøde 2017 LO
PUBLIC SERVICE SKAL VÆRE FOR ALLE
“Glæd jer altid i Herren!” (Fil 4,4).
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
En forenklet beskæftigelsesindsats
Den ”rigtige” skæve profil
Om Evidens i Jobevidens.dk
Præsentationens transcript:

Kommunale Praktik- og løntilskudsstillinger i Skanderborg Kommune 2014 Ved Jørgen Erlandsen

Effekten af projekt 325 i 2013 Målemetode: Alle afsluttede løntilskudsforløb i 2013, hvad er deres status efter 1. kvt. 2014 Vi her i Skanderborg har vanvittige gode resultater, og vi kan sammen være stole af den og alle burde lytte til os – for jeg er helt sikre på at vi netop i Skanderborg har fundet en rigtig kløgtig metode. Som andre burde lære af men det vil jeg lige vende tilbage når vi kommer til delen vedr. den nye beskæftigelsesreform

Effekt på en anden måde ”Jeg har netop afsluttet min virksomhedspraktik på Tjørnehaven. Det var en positiv oplevelse og vi havde et rigtigt godt samarbejde.  Efter informationsmødet på Jobcentret ang. jobrotationsvikar projekt, fik jeg tilbudt et job som vikar på en vuggestue i Skovby som jeg tog imod men kort tid efter, fik jeg også tilbudt et 6 måneders vikariat på Tjørnehaven i aktivitetsafdelingen. De ville beholde mig da de syntes, at jeg havde lavet et godt stykke arbejde i den tid jeg var i praktikken. Det tilbud kunne jeg ikke sige nej til, derfor har jeg valgt det i stedet for jobrotations stillingen.  Jeg starter den. 14.07 på Tjørnehaven og skal arbejde om eftermiddagen. Jeg glæder mig til at komme i gang med mit nye arbejde og håber, at jeg -en gang for alle- kan komme videre med mit liv.  Jeg vil takke dig endnu en gang for din interesse i min sag og fordi du har medvirket til, at jeg kom i praktik på Tjørnehaven og dermed fik et ordinær job.” Mail Her er et konkret og nærværende eksempel på hvad vi sammen projekt 325 kan gøre for den enkelte borgere. Og det som er nok så vigtigt, så viser dette eksempel netop hvordan at I ude på de enkelte arbejdspladser, kan ændre et menneskes liv og det illustrerer for mig, rigtig rammende, den effekt vi ikke kan måle – men som vi i daglig dagen tilstræber… lad mig læse op!

Status på Projektet: Det her viser desværre en lidt blandet pose bolsjer (ser vi på udviklingen i forhold til måned før så er vi ved at tabe pusten, men kigger vi på hvordan det ser ud i forhold til sidste år på sammen tid – så er det nok med god grund at vi er lidt forpustede  vi stigere med ca. 7 fuldtidspersoner.

Beskæftigelsesreformen Der er indgået en politisk aftale, og i lige nu er forslaget ved at blive behandlet i Folketinget Konsekvenser Kvote- og sanktionssystemet for offentlige løntilskud afskaffes Løntilskudssatsen til det offentlige løntilskud reduceres til 105,95 kr./time 6 mdr.’s karensperiode for offentlig løntilskud indføres Afkortning af jobrotationsvikariater til max. 6 mdr. Krav til forudgående ledighed hæves til 6 mdr. Statsrefusionen til kommunerne reduceres til 60 pct. Her giver du den bare fuld gas..